Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2016 19:04 - Защо живеем в шок и амнезия !?
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 2138 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 02.02.2016 18:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
          Вече 26 години България се носи хаотично по вятъра из чуждите евроатлантически морета. Народа се бори за оцеляване в пълна амнезия и шок от страшния, демократичен удар на неолиберализма, без да разбира защо е това нещастие, кой и защо ни го изпрати !? Измира и горещо се моли да се появи някакъв спасител ! Търси вината в себе си, затова активно носи и пуска бюлетинката само с ДА и надеждата, че ще се появи честен политик и партия, което е пълен оксиморон (логически изключващи се противоположности) ! Даже повярва, че Царя, може да бъде републикански Премиер !? Не се саморазскъсвай българино, не се самоубивай, твоята лична вина е сравнително малка, потърси сметка на своите избраници и техните външни кукловоди !
dedenze.blog.bg/history/2016/01/25/fashizym-li-e-neoliberalizma.1425009

image

          Народе ????. Страшната истина не ти се казва вече 26 години, манипулират те, за да не я разбереш и създадеш размирици и проблеми, да потърсиш възмездие ! Не съм политик или социолог, но все някой трябва да каже, „царя е гол” и че живеем в поредния абсурд ! Системата на соц. лагера беше  ликвидирана вътрешно и външно, добре че стана бързо и безкръвно, изродена в еднопартиен тоталитаризъм, тя не можеше да просъществува дълго ! Трябва ясно да знаеш, че тази система беше създадена теоретически и практически от т.н. запад, финансирана от него ! Не успя, провали се от незрялия, човешки фактор, от властолюбието и желанието да се командува и изравнява всичко, включително и личния живот на хората, от мечтата за забогатяване, онаследяване и слободия ! Комунистическите партии отчетоха несъстоятелността на соц. лагера, опасността за човечеството от военен сблъсък, огромните и ненужни разходи за противопоставяне и враждебно отношение и се предадоха без съпротива !  Промяната започна от СССР с ненамесата в другите страни на соц. лагера Полша, ГДР... със забраната на КПСС , закриване на Варшавския договор и пр... ! Капитала победи и обеща да помогне в интеграцията на тези народи, попаднали в соц. лагера по различни причини, обеща да закрие своите военни блокове и формирования, да се ръзоръжи ! За съжаление на практика нищо от това не се случи ! Обратното НАТО и оръжейното производство нарастна значително ! Интеграцията не се състоя и започна тоталната ликвидация на стопанството, промишлеността и производствата в страните на соц. лагера ! Под формата на глобализъм и пазарна икономика, бързо се внедри неолибералната теория за отсъствие на държавата, даже и от отбраната и подмяната на всичко държавно с лесно манипулируемо частно ! Така се осигуриха напълно безвъзмездно, пазари за крупните монополни производители и световния финансов капитал, съсредоточен  в САЩ ! Прекрояването на света започна, геостратегическите, вековни интереси се реализираха с икономически и политически средства ! Държавите на соц. лагера станаха неоколониални, започна и свободното изкупуване на земя, имоти, предприятия на безценица...! Първи се усетиха руснаците, беше им нужно поне едно десетилетие, разбраха ясно намеренията на финансовия капитал да унищожи и разпарчетоса Русия ! Видяха на яве правилото, че богатия не помага на бедния никога, че обещанията са само маската на хишника ! Днес те са единствената сила, възродена от разрухата, която може да се противопостави на имперските интереси на САЩ ! Интереси, нагло и цинично, грандомански и ултимативно, официално обявени пред целия свят !?
           Хищника дойде в България бързо и особено хитро, беше си подготвил агентура и достатъчно предатели за това ! Първата работа беше експресно да унищожи икономиката и производството, да ни направи зависими за всичко и успя ! Така прогони една трата от българите, тази образована и трудоспособна част, прие я в своите среди и заексплоатира, без никакви, допълнителни разходи ! Тук останаха старците, болните и племенните малцинства, които станаха в определени райони мнозинства ! Не бяха нужни особени усилия за това, зависимия, беден човек се управлява лесно ! Останаха и вълците продажници, които се захраника с престъпни приватизации и грабеж ! Въведена беше най-лесната за външно управление форма- партийната, представителна демокрация ! Над 25000 НПО, финансирани отвън, помагаха в промиването на мозъците и антинародната работа на избраните да управляват партии ! Така без референдуми и гласност осъмнахме без армия, станахме членове на НАТО и ЕС ! Половината българи живеещи тук са под прага на бедността, геноцида над тях надхвърля и този по време на турското робство ! Днес точно и ясно се вижда резултата, открояват се ярко и виновниците скрити зад своите партии ! Мнозинството българи искат и мечтаят за възмездие и наказание:
http://dedenze.blog.bg/politika/2016/01/24/sydyt-na-ugneteniia-narod.1424761

image

          Има и ще има изход, докато има българи, той се състои в обединение и борба против представителната демокрация и мафиотските, напълно компроментирани партии! Не гласувайте за тях, искайте промяна на престъпната Конституция, въвеждане на пълен мажоритарен избор и пряка демокрация, преди пълната ликвидация на България и поставяне на българите в резервати ! Не вярвайте на партийните лъжци, не се самоубивайте, борете се !
http://dedenze.blog.bg/politika/2013/02/18/shto-e-priaka-demokraciia-i-ima-li-bydeshte-u-nas.1055029?reply=4332449


        Някои твърдят, че дякон Левски не е оставил предсмъртно писмо, нека да е вярно, но този който го е написал, е ползувал точно неговите думи, многократно казвани пред българите в онова време, хвала му ! Чуйте го и сами решете, дали ще бъдете почитатели на неолиберализма и евроатлантизма, дали искате да бъдете съучастници в ликвидацията на България и българите !?








Гласувай:
10



1. dedenze - Не е нужно да си много умен и образован, достатъчно е да се огледаш и ослушаш !
02.02.2016 18:38
Неолиберализма открива уродливата си същност, губи позиции не само у нас, но и по целия свят ! Налива огромни пари за пропаганда и манипулиране ! Нашите еничари в НПО, последните седмици се активизираха също ! Изровиха антикомунистическата томахавка, въпреки че вече стават напълно безсилни и смешни в търсенето на вини за всичко от БКП, КПСС, ДС, КГБ и отдавна ликвидирани призраци и таласъми, вадят нож на умряло куче ! Важно е да се разпалва омраза и да се отклонява вниманието от истинските виновници ! Нито един от тях не споменава вините на фашизма, царизма, хитлеризма, броя на убитите и унищожени хора от тях ! Страхът от възмездието ражда тази неистова активност, има защо ! Нито един евроатлант не намери и капка вина в себе си и партията, която представлява, за въвеждането на новия фашизъм - неолиберализма у нас ! Ярък днешен пример е издигане кандидатурата на Меглена Кунева (мадам йес) за министър на МОН ! Дано някой не я оприличи с идеите на комунизма, те е хамелеон, който е с всички властимащи, ако Хитлер възкръсне и с него ще заработи "евроатлантически" !
цитирай
2. kvg55 - У нас се явиха много предатели, в...
06.02.2016 14:04
У нас се явиха много предатели, воглаве с Луканов.
цитирай
3. dedenze - Много са kvg55 !
06.02.2016 14:45
Най- много са се навъдили в турското робство, подобно на Хаджи Иванчо Хаджипенчович , та до сега ! Интересното е, че голяма част от народа си ги харесва !?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3485589
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930