Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2016 17:06 - Съдът на угнетения народ
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 3075 Коментари: 7 Гласове:
8

Последна промяна: 14.04.2016 23:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
           Той рано или късно идва като страшна стихия, с пълна сила, не се съобразява с партии, демокрации, евроатлантизъм, съществуваща съдебна система, престъпната Конституция... Този съд идва, защото 30%  от българите са икономически  изгонени, лишени от правото на квалифициран труд в България, чрез умишлена ликвидация, даже и на печалившите, държавни предприятия! Идва неминуемо, защото 50% от останалите тук българи, живеят под прага на бедността и са в безпътие и безизходица ! Идва, защото външните задлъжнялости на държавата, само за 26 години, нарастнаха 5 и повече пъти ! Даже вече да сте продали държавата и българите, за геноцид и унищожение, няма давност и прошка за никого ! Съдът идва, защото под лозунга за демокрация и борба с комунизма, унищожихте България ! Преди ужаса на гражданската война и метежа, преди съда на линча, трябва ясно да се каже защо, да се повдигне т.н. обвинение ! Тук ще се опитам да го направя, като обобщя фактите, мнението и негодуванието на хиляди хора, хронологично за 26 години -пълна и престъпна псевдодемокрация!
          Обвинения:
         1. Срещу народните представители и техните решения в седмото ВНС:                     Според медийни източници в състава на 7 -то ВНС влизат 187 „народни” представители, които са регистрирани като служители и сътрудници на ДС !?  Обвиняват се, че решиха да  ликвидират държавното производство (включително  печалившото) и собствеността ! Обвиняват се за това, че приеха само частната собственост за неприкосновена, преименуваха народната собственост в държавна, ликвидираха всички контролни и силово-охранни, държавни органи, без да се формират други контролиращи реда и пречещи на разграбването на собствеността ! Приеха за държавен модел т.н. представителна, партийна демокрация, независимо историческия опит от 1934 г., при който всички партии са забранени и се отбелязва значителен подем и развитие, неотчетоха известната, описана народопсихологията на българите (просто казано- индивидуализъм, келепир и далавера) ! Обвиняват се затова, че само политически партии, могат да издигат кандидати за НС, при това с гласуване само с ДА за партийни листи ! (Това отнема демократичното право за отрицателен вот и бяла бюлетина, както и на неполитическа, гражданска инициатива и контрол ) Обвиняват се, за премахване задължителността на средното образование, в създаване на Конституция с пожелателни, неизпълними текстове, което може да се третира като подигравателно отношение към хората, като : „...България гарантира живота, достойнството и правата на личността ...”; ... „Въоръжените сили гарантират суверенитета, сигурността и независимостта на страната...”; „Трудът се гарантира...” Разделението на властите е имитационно пожелание, защото се назначават политически ! Конституцията дава пълни права на партиите, привилегии, имунитети, защити, без персонална и партийна отговорност за каквото и да било с което се стимулира партийно организираната престъпност, например : „Никой не може да бъде осъден за действие или бездействие, което не е било обявено от закона за престъпление към момента на извършването му.”; „Народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните от тях мнения и за гласуванията си в Народното събрание.” „Народните представители не могат да бъдат задържани и срещу тях не може да бъде възбуждано наказателно преследване...”
         2.   Срещу по-големите, политическите партии формирали управлението на България в прехода и стоящите зад тях лица :
         Общи за всички : Никой не се опитва да създаде обща цел, задача и коцепция за развитие на България ! Не се формулират българските интереси и път на развитие! Купуват се гласове на избиратели ! Не се полагат никакви грижи за държавната собственост и производства, не се формират печалби от тях, обратното непрекъснато се правят опити за тяхното унищожение ! Стремежа е да се приватизират и разграбят ! Работят с нарастващи големи, лихвени заеми и отрицателен търговски баланс ! Не се прилага формата на т.н. държавен капитализъм при който да се създават печаливши производства или рестартират стари с държавни средства, които да осигурат работни места и допълнителни приходи за държавата ! Всичко е подчинено на колониалната теория на неолиберализма, при което държавното ръководство става напълно излишно! България е въведена, активно участва във военен блок НАТО, без да е застрашена от никого, армията и модерното въоръжение на практика е ликвидирано ! Въвеждат несвойствени за българите евроатлантически обичаи, култура, бит и лъжливи ценности, които опростачват и профанизират хората ! Прекрояват политически историята и образователната система  в угода на чужди интереси ! Така България е доведена до поредната Национална катастрофа, не се набелязват мерки за излизане от нея, обратното, реално се работи за ликвидиране на държавата !
         Вини на основните партии:
         БСП -  Покана към американски експерти за определяне пътя на развитие ! Ликвидация на контролните и силови държавни структури, без изграждане на нови , довело до невиждан грабеж на държавна собственост ! Съгласие с приемането ни в НАТО и ЕС ! Предоставя безплатно военни бази на САЩ ! Укриване на средства, информация за собствеността и държавното участие на НРБ във външни фирми, тяхната тайна приватизация ! Създаване на олигарси, чрез приватизационни схеми ! Издаване на преференциални разрешителни и договори с частни лица за изграждане ел.централи на ВЕИ !...Под натиск от ЕС спира изграждането на газопровода Южен поток !
        СДС -  Тотална ликвидация на селското стопанство и промишлеността, държавните предприятия! Обезценяване, омаловажаване и разпродажба на държавните активи ! Въвеждане на неолибералния държавен модел ! Формиране на грешна представа за инвеститор ! Свободно допускане на пазара на всички чужди фирми и ликвидация на дребните, български производители и търговци! Икономическо прогонване на 2 милиона обучени и квалифицирани българи ! Сключване на неизгодни, преференциални договори за добив на природни изкопаеми, цветни и благородни метали, електроцентрали с чужди фирми ! Полага основите на „борческото” насилие, рекет, подкупи, партийното, държавно мафиотство !...
        ДПС -  Еднолична партия, създадена и управлявана от Ахмед Доган! Съмнително приятелство с Турция, допускане на намеса във вътрешните работи на РБ, предоставяне на класифицирана информация на други държави, етнически и верски демонстрации, опити за ислямизация на народа. Неистова подкрепа на участието ни в НАТО! Създаване на „борчески”, олигархични и мафиотски структури, финансиращи партията!
       НДСВ -  Ликвидация на 1 -4 блок на АЕЦ Козлодуй ! Продава на безценица държавното електроразпределение на чужди фирми ЕРП! Ратифицира договорите за участие в НАТО и ЕС ! Юридически подготвя и връща царските имоти на наследниците, независимо от огромните суми платени от държавата за надменното и некъдърно управление на династията довело до две Национални катастрофи !?
       ГЕРБ -  Еднолична партия, създадена и абсолютно, еднолично управлявана от Бойко Борисов ! Прецедента е антиконституционен с който се създава нещо като президетско управление , в случая премиерско !? Въвежда пълно управление и зависимост на държавата от ЕС, НАТО и САЩ. Разрешава изграждане на команден център на НАТО и разполагане на военна техника, разрешава охрана на българското, въздушното пространство от други държави ! Спира обслужването на военните самолети от руската фирма Миг. Разрешава изкупуването на селскостопанска земя от членове на ЕС, даже и без нов закон ограничаващ и регламентиращ ползуването и ! Спира изграждането на АЕЦ Белене и дава разрешителни и преференциални договори на частни лица за централи на ВЕИ, повече от годишната консумация в България! Това води до недопустими загуби на държавния БЕХ ! Допуска намеса във вътрешните държавни работи на Турция и САЩ ! Приема мигранти от целия свят и изкупуване на земя и имоти от тях, независимо, че не са членове на ЕС! Допуска фалит на големи банки и се разплаща с вложителите с държавни средства!  Взема огромни лихвени заеми и не инвестира нищо в сферата на промишлеността, държавното производство и предприятия, обратното подготвя малкото останали, чрез разграбване и некъдърно управление за приватизация ! Пречи и недопуска конституционни промени в съдебната система и избирателния закон !
         След всичко казано, което е малка, очевидна и всеизвестна част от обвиненията, е редно на обвиняемите да се даде и правото за оправдание и предложения за доброволно решаване на делото ! В следващ постинг по- подробно за това ! Добавяйте, коментирайте, препубликувайте, нямам никакви авторски претенции, обвинението трябва да е огласено, ясно и точно, подкрепено от хората, не от платените протестъри и клакьори ! Време е да се говори за важните и съществени, животоспасяващи неща, експериментите и геноцида трябва да свършат !


image

               Как мислите, какво остана от този завет !? Има ли по- голямо и по- тежко обвинение !?





Гласувай:
8



1. apostapostoloff - Долу
24.01.2016 17:40
БСП!
цитирай
2. dedenze - Ех болно ми апостолче ...
24.01.2016 18:09
Да бяха само те, щяхме да цъфнем и вържем !
цитирай
3. kvg55 - Плаша се, че по-скоро ще си угаснем ...
24.01.2016 19:00
Плаша се, че по-скоро ще си угаснем кротко и унило, отколкото да има народен съд.
цитирай
4. dedenze - Ще има kvg55, ще има !
24.01.2016 19:18
Няма да е официален, както след 9.09.1944 г., но ще има, защото все още има честни и достойни българи !
цитирай
5. apostapostoloff - Изпъни нокътя!
25.01.2016 19:39
Изпъни! И помни:

Болна е на баба ти хурката! Отнасяй се с уважение към обществения ред!
Забранено е влизането на неизпълняващите установените изисквания.
цитирай
6. dedenze - Апостолче, бързо пий хапчетата братко !
25.01.2016 22:36
Вече сигнализирах на админите, какво искаш да звъня на 112, не ти знам адреса, сам набери !
цитирай
7. dedenze - Още ли не вярвате в това, че съдът ще се състои !?
27.01.2016 15:26
Материалите по делото ежедневно нарастват! Ето още малко "пресни" обвинения:
http://dedenze/novini/2016/01/27/dete-ot-shesti-klas-razkaza-igrata-na-mon.1425488
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467194
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031