Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2013 15:08 - Българските обори
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 1392 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

            Според гръцката митология, Херкулес е почистил авгиевите обори, които 30 години не били чистени, за един ден. „Санитарната” операция действително била извършена с помощта водите на две пълноводни реки, насочени през оборите ! Наближават 30 години в които и нашите обори не са чистени. Трябва да се отчете и факта, че при нас са яко напълнени, не от благородни животни, а от политическата класа. Тя се оказа много дрислива и безполезна, натвори такива чудеса, че и Херкулес да възкръсне, не може да се справи с работата и ще пукне само от зловонието!
             Пускам този постинг с политическо звучене в категория новини, защото категория политика вече е предизборно задръстена с парфюмирани екскременти и телесни течности на партийни бардове, клакьори и опоненти. На електората никой не му казва просто и ясно, какво става и какво реално го чака ! Свръхнаивно и садомазохистично вярва, че Бат Бойко или Серго ще го оправи за пореден път. Някой се надяват на Сидеров, Кунева, Марешки, Бинев, Местан, Дал, Костов.... да прощава този, който съм пропуснал!? Президента и Служебния Премиер, ходят като цветарки и успокояват, че след изборите всичко ще се оправи, че ни чакат светли бъднини и „народно веселие”!? Дай Боже, но Бог се е възгищисал и скрил от страшната воня на българския обор, готов е да се откаже от божествеността си, не може да помогне !!! Десетина процента от хората, основно от политическата класа, олигарси и монополисти, мафиоти, си карат лъскавите возила по магистралките, киснат във фитнеса, наливат си уиски с бира, обградени от соанирани курветини и се чудят за какво толкова протестират другите, защо не харесват „демокрацията”. Другите деветдесет, чупят пръсти и вярват, че ако си дадат  ДА -то на нови еничари или на по- малко, лоши стари, живота им ще се оправи или поне ще има какво да ядат. Политическата класа ги набута в мръсните обори, окраде им парите и собствеността. Оборите трябва да се почистят но никой не казва как и от какво, какво съдържат. В тях отдавна няма фураж и животни, земеделска дейност – ликвидирана със замах беше още при Филип Димитров. После изчезнаха парите, изнесоха ги основно при Луканов, Беров и Жан. Костов скапа всичко което произвеждаше нещо, доведе световните акули. Обяви частния бизнес за свещена крава, а държавния за Луцифер. Разпродаде под цената на скраба всичко, основно на чужди фирми и се опита да внуши, че е месия и аскет- отшелник, спасител на България !? Въведе погрешното тълкуване на понятието инвестиция, като за такава се приемаше отваряне на магазин, отдаване на символична концесия и пр.... Царя не закъсня, върна си имотите и направи шумни „дарения”, никой не потърси финансова отговорност на дядо му за две национални катастрофи и хиляди жертви и репарации. Закри годни енергоблокове в АЕЦ Козлодуй, доведе чуждите ЕРП-та, загуби от продажбата на външния дълг и пр....Тройната коалиция се прослави със заменки, кон за кокошка, увеличи батака в енергийната сфера, въведе ВЕИ тихо, за приятели, накара хората да им платят частните централи... !? Борисов да не остане назад би всички рекорди по разрешителни за ВЕИ, надвишаващи два пъти консумацията на енергия от българите, замрази за 4 години пенсии и заплати....
          Мръсните, български обори преляха ето как:
          - електроенергия
http://dedenze.blog.bg/technology/2013/04/19/energiiniiat-kazus-na-absurdistan.1102354
          - производство
http://dedenze.blog.bg/history/2013/04/16/shto-e-dyrjaven-kapitalizym.1101299
          - частни банки, коцесии и олигарси, тук може с дни да се пише....
http://dedenze.blog.bg/lifestyle/2013/04/04/am-i-pyrcumian.1071422
http://dedenze.blog.bg/novini/2013/03/22/dyrjava-pod-naem.1067003
http://dedenze.blog.bg/biznes/2013/03/12/shto-e-bg-biznes.1063465
         - частни медии
http://dedenze.blog.bg/politika/2013/02/25/kogo-obslujva-bnt.1057771
http://dedenze.blog.bg/politika/2012/11/07/nacionalna-li-e-bnt.1017806
        - започна подмяна на исторически факти, оскверняване на паметници...
http://dedenze.blog.bg/politika/2013/02/16/na-kogo-prechat-pametnicite.1054132
         Това е една малка, но зловеща част от нечистотиите натрупани само за 24 години! При един обстоен анализ се вижда, че без одържавяване на цели сектори като енергетика, водоснабдяване, добив на полезни изкопаеми, банки и пр... няма да се промени нищо и кризата ще се задълбочава. Страданието на обикновените хора ще добие още по- големи размери и изхода от ситуацията е повече от лош. Единственото моментно решение са нови обвързващи заеми, без идея и система за тяхното връщане. За 24 години дълговете на България са станали над 40 милиарда лева, от които държавно гарантиран дълг е над 12 милиарда, тенденцията е да нарастват при отрицателен търговски баланс. Почти още толкова са криминално и организирано, изнесени и окрадени от държавата средства! Няма и не може да има партийно управление, което да изчисти българските обори, независимо от десетките заявки за това. Всеки здравомислещ човек, който не отива във властта за да граби и разпродава, би се замислил и отказал от управлението при днешната ситуация. Затова, когато утре се явите пред урните само с ДА за някого, когато му станете поддръжник и съучастник, се замислете – защо се кандидатира за властник !? При всички положения, не е от любов към вас и държавата !
         Явно сами трябва да почистим мръсотиите на нашите политически храненици, колкото и да е трудно това! 24 години абсолютно стигат !
http://dedenze.blog.bg/politika/2013/04/01/narod-samosezirai-se.1070508
http://dedenze.blog.bg/politika/2013/02/18/shto-e-priaka-demokraciia-i-ima-li-bydeshte-u-nas.1055029

         За целта има само един цивилизован път – пряка демокрация с пълни мажоритарни избори за всеки избирателен район ! Гласуване с ДА и НЕ за всеки кандидат ! Замразяване на партийното членство и дейност за депутатите в НС! НС от 120 депутата с възможност за предсрочно отзоваване, без имунитет и привилегии, спиране на държавното, партийно финансиране !... Тогава, Бог ще се сети за България !

 

imageimageimageimageimage



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3483117
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930