Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2014 14:38 - Ще пукнем от мерака за келепир и далавера !
Автор: dedenze Категория: Забавление   
Прочетен: 2236 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 27.06.2016 12:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

        

          Публикувам в категория "Забавление" но постинга не е забавен, по- скоро тъжен!
         
Има и друг, по-ясен и точен прочит на историята и димутрасията, за последните 25 години! Да оставим личния келепир от приватизацията т.е. от разграбването и кражбата, нека се съсредоточим на държавния. В новите, изходни условия няма СССР, няма соц. лагер, няма суровини, горива, няма пазар за нашенските стоки! Ние сме прелъстени и изоставени, а сами не може да се оправяме, твърдим , че даже на две магарета не можем да разделим сеното! Не искаме да поемаме лична отговорност, нямаме морален дълг към никого и нищо, току що сме захвърлили билетите за членство в БКП! Молим малоумно, официално, писмено, европейци, американци за акъл !? Можем само да рушим, ликвидираме и ксенофобски да подблейваме в унесон, че несъстоялия се комунизъм, е виновен за всичко, включително за дъждовете и наводненията, за метеоризма в гладните черва на новите, недъгави, цветни политкомисари ! Русия официално от брат стана демон и вампир, поробител, по страшен от турския, руснака неофициално желан и почти  единствен турист в частните ни капанкурортчета. Даже тихичко им продаваме апартаментчета, земя и пр..., независимо, че не са в ЕС!? Та к`ва стана тя, от държава изхранваща 30 милиона човека по света, от плодородната си земя и родно скотовъдство, с развита консервна, хранително-вкусова и лека промишленост, сама произвеждаща си всички стоки за бита , днес внасяме чрез лихвени, валутни заеми, основните хранителни продукти, гадни консерви с изтекъл срок на годност, вино и спиртни напитки, безалкохолни, млека, сирена, тоалетна хартия, сапуни, перилни препарати, козметика .... от същите държави за които изнасяхме!? Да не говорим за унищожената тежка промишленост, за оценяването и разбирането на която, циганската, малцинствена, икономическа и техническа подготовка и мозък са безкрайно недостатъчни! Ето част от главните "герои", продажни чуждофили, скрити зад партии и движения, ужасяващо угрижени за народ и държава  :

imageimage
imageimage
imageimageimageimage

           Истината е, че вместо да се захванем за яка работа и да станем независими, отговорни и далновидни, ние поехме пътя на курвите! В него ни вкараха политиците на прехода, които уж избираме, с единствена бюлетинка „ДА” !  Даже не сме проститутки, защото тяхната професия е трудна и добре заплатена, в нея има нещо достойно ! В курвенската има само кеф, и тук таме по някое дребно подаръче, далеч не за всички, само за по- хубавичките, специалистки в занаята! Курветината е глупава и наивна, безродна, тя изнася от къщи, подарява, точно това сториха политиците на прехода и понеже лично бяха тъпи, бедни, грозни и непривлекателни, подариха държавата, заедно с българите ! До днес, напълно безплатно ни го пъхат навсякъде, обливат ни с екскременти и телесни течности! Виновната, политическа класа , работи на повикване, безплатно, садомазохистично и грубо подчинена на ЕС, САЩ, явно се задоволява с дребни лични подаръци за Деня на благодарността , Хелуин, Коледа и пр.... Партиите се надяваха да си намерят нов господар, който да се грижи за тях и държавата, да ни „чува и коландри”, подобно на СССР! Вярваха, че има безплатен обяд, че западнярите безвъзмездно, ще налеят милиарди само защото сме хубави, леки и шаврътливи, че ще оценят как за ден преминаваме от руски на англииски, ако кажат и с китайския сме готови! Да се опиташ да излезеш сам от саморазрухата е напълно възможно, но е по трудно и изисква общи усилия, изисква достойнство, далеч по- лесно е да продадеш държавата срещу личен келепир и далавера. Страшното е, че след ликвидацията и политическата класа става излишна, тогава идва въпроса ами сега, на който отговора е Терминал 2, ако си скътал пари, ако не си имал тази възможност Орландовци, Малашевци  ... !

imageimage

        Никой не тачи курвите в целия свят, възползува се от тях и ги презира, такова е и отношението на много държави към нас, казват ни го в прав текст, показват ни го с действия и санкции! Келепира и далаверата са възможни само лично, основно срещу нещо, те не са възможни като държавна политика , за да получиш незаработени, подарени пари и преференции! Виновна е политическата класа и по-точно една, еничарска групичка с ясни и знайни персони, извършили геноцид над българите, скрити зад партии, престъпни конституции и чужди ръководства! Виновна е по свръхпростата причина, че за да членуваш в ЕС, НАТО се изисква да имаш съответното техническо, финансово и интелектуално ниво, в противен случай ще бъдеш изяден, претопен и унищожен, ще бъдеш слуга за най-долните и мръсни дейности ! Първо трябва да си подредиш и подготвиш къщата и хората ! Нямаш право, заради тъпите си дечица, уредени за учене и работа на чужда сметка в развитите държави, да продаваш интересите на България и народа, да правиш затворите курортни пансиони, да осигуряваш щастието на кокошки и прасета, комфорт на бездомните кучета и дивите животни, задълбочавайки мизерията и глада на народа си, да отменяш смъртното наказание в държава пълна с изроди е то преди други, много по- развити и богати народи и държави! Няма вече накъде, видов ден дойде, за предателство и геноцид няма амнистия и давност! Не е лошо партиите сами да изготвят списъците с градация по заслуги !
         Сатирата тук е малко, по скоро това е обективната истина! Президента Плевналиев многократно извика : Ако не бяхме спряли строежа на Южен поток , знаете ли колко санкции трябваше да платим на ЕС!” Министъра на отбраната Ненчев пояснява „Ако не бяхме член на НАТО, бюджета за отбрана щеше да е 5 пъти по-висок!” Ето това е формулата на българската самоликвидация –търсенето на келепир и далавера, даже в държавността ! Никой от двамата цитирани, не си задава обратния въпрос – какво ни дава членството в ЕС и НАТО !? Дава ни лихвени, заробващи заеми, колониална, бедна държава, със странно, небългарско население, унищожение и изгонване на българите, ликвидация на българската народност, резервати ! На коя и чия държава ще бъдете президенти и министри !?

 

image

image





Гласувай:
8



1. mileidi46 - Биеш камбаната приятелю, но народа ...
15.12.2014 00:58
Биеш камбаната приятелю,но народа се прави на глух.За всичко сам си е виновен.
трае си,защото е страхлив..колкото и да не си го признава.
цитирай
2. dedenze - Тежка и вярна констатация скъпа mileidi46!
15.12.2014 01:47
Даже не е въпрос до страх, тук остана само мършата, както е казал Славейков ! Явно системното избиване на борбеното, прогресивното води до изменение на генетичния код и до ниска интелигентност!?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3483048
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930