Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2014 22:10 - Гневно до евроатлантите в БНТ
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 2504 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 15.12.2014 15:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

          Неуважаеми, обслужващи Българската Национална Телевизия, не мога да ви нарека журналисти и говорители, защото вие сте много по- ниско, от това ниво ! За всеки е известно, че получавате заплатите си от бюджета на държавата, формиран от данъците над българите, по закон сте длъжни да обслужвате националните интереси и хората! Длъжни сте да използувате българския език, като конституционно определен, при това правилно! Гневната ми реакция, е само минути след предаването Новини, в най гледаната емисия в 20 часа ! Тук беше използувана многократно английската дума  ХЪБ, относно посещението на Премиера в Брюксел, изгубих 1 час и много нерви докъто разбера, какво означава, даже съм сигурен, че и вие не знаете, какво по-точно е това. Много ви моля, назовете името на урода, който я е вкарал в емисията, „нюзрума”, която четете от т.н. пак с анлоглупости- „аутокю”! Псувнята в случая, по ваш адрес, ще бъде нещо малко, невинно, и незначително, спрямо мащаба на престъплението, с което вкарвате англоезични чуждици и евроатлантически тъпотии ! Опита да се чуждеете и кълчите подмамващо, загадъчно, с използуване на чуждоезични думи, термини, води до смях и недоумение, прекрасно описано от Алеко Константинов! Моля още веднъж да обявите националната си принадлежност, на кого реално служите, при това поименно!?
         Та въпросния ХЪБ, това е електронен прибор, концентратор и разпределител, но свръхумните, англоезични племена, поради силно ограничен речник, го ползуват за много други неща и в случая, понеже ставаше дума за природен газ, означава просто газохранилище- разпределител!
         Единствената утеха е, че не сте сами в чуждоезичното начинание! Англоезичния и евроатлантически подчинен  Премиер  Борисов и неговата команда, го използуват също, в горещите молби към Брюксел за пари и изграждане на каквото и да било!? Вижте и смешното до хистерия описание на думата в електронния бг. речник:
http://rechnik.info/%D1%85%D1%8A%D0%B1
         Убеден съм, че под вещото ръководство на скоро наградената, уникална, космополитна, евроатлантка, „успешната”госпожа Анкова- Лафчисова, скоро всички предавания ще бъдат на английски, що не и гръцки !? Знае ли някой от вас, що е национална гордост, чест, достойнство, не е срамно да си признае, че не знае!? Почти цялото избрано с „любов” от народа НС не знае, та вие ли малките, новинарски душички !? Интересно, не се ли срамувате от родителите си, от останалите българи, непродали и неподдали ли се, на евроатлантическите лакомства и псевдо „ценности” !?

 imageimageimageimage

 Всичко това е ХЪБ, без управляващия политик разбира се, той е бай Ганьо !


image

Това е аутокю, с което ни лъжат, гледайки ни право в очите, че не им диктуват всичко !






Гласувай:
7



1. injir - То е една, не е за разправяне. . .
12.12.2014 23:02
То е една, не е за разправяне...
цитирай
2. dedenze - Виждаме и чуваме каква е injir !
12.12.2014 23:31
Трябва да разправаме, денонощно, да не ги оставяме намира, трябва да има възмездие и наказание за ликвидацията на българското !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3481232
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930