Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2013 20:39 - Козметичните промени
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 1158 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 09.04.2013 20:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 
 
          Половият нагон, либидото се появява под въздействие на три основни фактора – външен вид, поведение и феромони. Това е  основата с която се привлича вниманието на другия пол. Разума и реалните ценности на харесвания индивид, идват доста по- късно. Понякога, никога не достигат до съзнанието и разума. Определено това са две възприятия, едното е инстинктивно, а другото се основава на интелекта, знанията и духовността. Първото е познато и наблюдавано в почти целия животински свят, а второто е привилегия само на разумните същества, за каквито претендират хората. Разликата е, че при животните привличането става с природни и генетични дадености, а при хората с изкуствен, платен комуфлаж. Така на родната, естетична сцена се появиха новите герои, родени от псевдодемокрацията – яките, остригани борчета и напомпаните със силикон, обрисувани красавици. Те родиха свой, подходящ бит, поведение, „култура” и език, пропяха- еманация на което е чалгата, зачестиха голите конкурси за красота, жълтите медии се захраниха.... До тук всичко е добре, изкарват се пари, влака е пълен с разни пътници, тълпата получава зрелища, простака става цар, макар и за една нощ, или за една пачка пари !? Това явление обаче е много опасно и страшно, когато се появи в политиката и се наложи като форма на живот за хората!
           Няма нищо по- лесно да управляваш нискоинтелигентно, безропотно и доверчиво стадо, което е лишено от възможността да се организира, защити и  реагира. Същото стадо, което реално храни, облича и обслужва господарите си, което формира народността. В т.н. Трета Българска държава за съжаление, стадото народ не случи на добри господори, на управници които да оценят, че всичко в този свят е взаимносвързано и симбиозно зависимо, с невъзможен отделен, независим живот! Последните 24 години ,13 правителства и 700 партии изгониха и унищожиха стадото, останалите тук болни, куци и сакати, изпустелели 5 -6 милиона овце, стават само за екарисаж !
           Има една огромна грешка на прехода, която всички я знаят, но никой не смее да каже, че „Царят е гол !” Грешката е конституционна и се състои в това, че живота и управлението на България се извършва от политически партии , чрез т.н. представителна демокрация! Умишлена грешка, главната цел на която беше персонална кражба на държавна, общонародна собственост! Кой роди и нарои партиите, какви са разликите в платформите, какъв е членският им състав? Ето малко информация:
 
http://dedenze.blog.bg/politika/2011/02/26/etimologiia-na-syvremennite-nashi-politici.694540
http://dedenze.blog.bg/politika/2011/07/19/prehod-za-naivnici-nasheto-nachalo.786005
           Всичко започна от Лукановото правителство и неговата стратегия на прехода, още тогава стана ясно, как под формата на демократични промени, започна приватизацията и разграбването на държавата. По време, когато Президент беше Жельо Желев, един от малкото, наши десиденти и идейни борци против тоталитаризма, за първи път официално се каза, че избрания път е грешен! Той има доблестта да се извини на българския народ в новогодишното си обръщение, за действията на новосформираната, политическа класа, което му струваше и политическата кариера! Партиите се почувстваха застрашени, а предстоеше невиждан по размери грабеж и геноцид, който с неотслабваща сила и стръв, продължава до днес !? Комунисти, социалисти, седесари, земеделци, националисти, зелени, монархисти, депесари, гербисти – това са днешните, невинни, напудрени красавици, които ни мамят с нови, фалшиви обещания. Някои от тях, вече трудно се движат от тоновете силикон, липосукции и пластични операции, други от непосилната тежест на имоти, банки, пари и придобивки. Вида се сменя ежегодно, прегрупират се, появяват се нови, но нрава им остава един и същи, арогантен, ненаситен, хищнически !  
         Нагледахме се и наслушахме, знаем и кои са престъпниците, методите, начините и средствата за унищожение на държавата и хората! Въпроса е, защо садомазохистично вървим по този път, кой ни кара и задължава към това тъпо поведение !
 
http://dedenze.blog.bg/lifestyle/2013/03/06/bylgarskiiat-sadomazohizym.1061268
  

       Много хора имигрираха в САЩ, много станаха модерни сащофили, много точно знаят, че връщане назад към „соца” няма! Отговорете си сами, само на един въпрос: Защо при липса на роден, наш, финансов и интелектуален ресурс, при пълен 24 годишен, законодателен и социален провал, не приемем 1:1 тяхната Конституция, закони и държавно устройство, пряка демокрация, съдебна система, мажоритарни избори ????. Аз самият съм убеден сащофоб, в много постинги съм описал защо, но сега ви призовавам към това, защото иначе България ще бъде напълно унищожена ! Ако все още имаме някакво, национално достойнство и се оправдаваме с него, то поне да приемем, пряката демокрация и мажоритарните избори !? Вече и на децата е ясно, че нашите, корумпирани партии не стават за нищо, те носят омраза, разделение, геноцид и разруха, трябва да бъдан спряни ! Бъдете абсолютно сигурни, че партиите не са нужни на никого, освен на себе си! Гласуването за тях ви прави идейни и практически съучастници, готови ли сте да понесете отговорността и вината си ! Не вярвайте на лъжливите козметични промени, те лъсват след първия, пролетен дъжд !



imageimage

imageimage
image

         Много години се пропуснаха, лукановата, престъпна технология работи само в личен план и приятелски кръг. Усвоена от всички партии на прехода, трябва да бъд спряна, а виновните да понесат отговорността си !






Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3482185
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930