Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2015 16:50 - Капризите на Англия и лекото поведение на нашите политици
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1694 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 06.12.2015 11:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
           Политическият наследник на Чърчил, премиерът Дейвид Камерън пристигна в България при засилени мерки за сигурност. Официалното обяснение за охраната, това са започналите английски бомбандировки над ИД, това което не ви казват казионните медии, че англичаните не са особено желани тук, от нормалните българи! Англия е изиграла най- зловещата роля в историята на Третата българска държава ! Ето тяхното непринудено, искрено становище, от 40 -те години при положение, че се славят с висока дипломация и сдържаност: Чърчил: „Аз познавам българите от 30 години. Те са грешен народ, който заслужава да му бъде предаден строг урок… София трябва да бъде бомбардирана, колкото се може по-скоро…София трябва да бъде изравнена със земята и в развалините й да се засеят картофи”. След  обрата на ВСВ, Рузвелт, Чърчил и Сталин се договорят за разпределяне сферите на влияние в Европа. На конференцията в Ялта, а и в последвалите срещи между Чърчил и съветски лидери и лично със Сталин,  е договорено България да бъде под съветско влияние. Вероятните причини: общия славянския корен на руския и български народ и приносът на Русия за унищожаването на Османската империя и освобождението на България. Основната причина обаче е липсата на атрактивни природни ресурси, представляващи интерес за САЩ и Великобритания, и неприязънта, която Чърчил изпитва към българския народ. Неизбежният резултат и последиците, всички ги знаем с пълни подробности- присъединяване към соц. лагера, сталинизъм и тоталитаризъм.

imageimage

           В световен план е ясно, че днес може да се сложи знак на равенство в политиката и интересите на САЩ и Англия. Основната идея е да се провали мисията на ЕС, с което да се запази хегемонията на САЩ над европейските държави ! Измислен е даже хитър и „елегантен” ход! Предстои излизане на Англия от ЕС, за което е насрочен референдум през юни 2016 г.. Настроенията сред англичаните са за излизане от съюза, основно заради мигрантската вълна и чуждата работна ръка от новоприетите страни на ЕС, подбиващи пазара на труда! За изпълнение съветите на САЩ се поставят смешни и грандомански условия, като британския паунд да бъде валута равностойна на еврото, да се ограничат условията за придвижване и увеличи независимостта на отделите държави ! Това определено, ще доведе до търсената ликвидация на ЕС. Сигурно в продължение на няколко дни, английските протоколни служби са готвили Камерън за предстоящото посещение. Пояснявали са му къде сме на картата и какъв език говорим, това не му пречи да не знае границите на България и да не се интересува по традиция от нас ! Не е чел и „Бай Ганьо” на Алеко Константинов, защото на тъпотиите на нашия премиер се чуди, хили и пита по няколко пъти!

image

          Бойко му показа границата и телената, израелска мрежа с Турция, поясни му, че ние ги пазим, после се похвали искрено, как три папи са го милвали по главицата, накрая без особени пояснения на езическия, нестинарски ритуал, му демонстрира, че ние сме огнеупорни и носим яко на всичко – бой, огън, вода ...!? Поясни му че народа пуши, пие ракия и яде сланина, от данъците върху които, основно се пълни държавната хазна!? Увери го, че България ще подкрепи всичките им глупави искания в ЕС, защото сме първи приятели и стратегически партньори със САЩ ! Убедил го е в приятелските връзки с Ердоган и внуши на Камеран, че са приятели, които се подкрепят, забравили миналото! Щеше да го заведе и в Централната баня да му покаже как се скача гимиджийски, но тя не работеше, затова се задоволи само с изявление:
„„- Булгар! Булга-ар! - и още по-силно се удари в гърдите. Горделивият тон, с който изрече тази рекомендация, говореше много; този тон казваше: "Ето го, видите ли го българина! Този е той, такъв е той! Вий сте го чували само, сливнишкия герой, балканския гений! Ето го сега пред вас, цял-целиничък, от глава до пети, в натура! Видите ли какви чудеса е той в състояние да направи! И само това ли! Ехе, на какви работи още е той способен! Прости били българите, а! Гиди, чифути с чифути!"”

          Последните две изречения ги смутолеви, усети се и даде знак на преводачите да не ги превеждат! Камерън си тръгна окрилен от политическата победа и подкрепа, като цунка и помилва Бойко многозначително...! Радостта на клошарите беше най-огромна, можеше пак да ровят в боклуците демократично, свободно и необезспокоявани !

image

             Що се отнася до стратегическите интереси, които Англия, САЩ и Правителството на България поддържат възторжено - вижте видеото, не се срамувайте !





Гласувай:
9



1. chavdar01 - И ВСЕ ПАК НЕ СТАНА ЯСНО!
04.12.2015 22:02
ЗА КАКВО ДОЙДЕ ТУКА КАМЕРАН?
цитирай
2. dedenze - Ясно е Чавдаре !
04.12.2015 22:18
Да се убеди, че Боко ще ги подкрепи във всички глупости, които предстои да натворят, както и да сложат още една, фалшива, английска лампичка в изкуствения му ореол на "велик" държавник ! След което се очаква, герберите да зацвилят, изпаднали в религиозен транс и умиление !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3481881
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930