Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2012 17:13 - Престъпления и демокрация
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2326 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 24.05.2012 20:53


          Всеизвестен факт е, че с избухването на „демокрацията” у нас, броя на престъпленията рязко се увеличи в сравнение с тоталитарната държава. Стигна се дотам, че крадците вече влизат при нас, в домовете, нощем, свалят часовниците от ръцете на спящите и задигат каквото им попадне. Съвета в този случай, е да се правите че спите дълбоко, иначе може де се простите и с живота си !? Оказването на ефективна съпротива, в която да контузите, или недай Боже, да убиете нападателя, ви усигурява бърз, съдебен процес и ефективен затвор. Как и защо се стигна дотам, нали целта беше да се създаде по- хуманно, свободно общество с равни права и по- големи възможности за всички граждани !? Хубаво е да се знаят основните причини, а те са:
           В периода на прехода т.н. „демократични промени”, бяха ясни само на малка група хора, основно от бившия елит на БКП. Друг елит за съжаление нямаше!
http://dedenze.blog.bg/politika/2011/02/26/etimologiia-na-syvremennite-nashi-politici.694540
Демокрацията беше внесена (не изстрадана, като ценностно решение на хората), на части, от САЩ и ЕС. Частите бяха старателно подбирани от всички политически партии, като крайната цел беше безнаказаното разграбване и приватизирането на държавната собственост, имущество и ресурси! За яснота и на най- възторжените реализатори и участници в прехода, както и на най- заспалите ще поясня. Беше приет американският държавен модел в който всичко е частно, НО бяха пропуснати важни неща, като двупартийната, пряка демокрация, правото за притежаване на бойно оръжие, наличието на смъртна присъда, съдебната система със съдебни заседатели, натрупването на години затвор за всяко нарушение на закона и пр.... Тук нещата бяха европейзирани- няма смъртна присъда, няма натрупване на години затвор за всяко престъпление, няма съдебни заседатели, няма лично оръжие ( има за богопомазани)!? Забележете, че това е гласувано от всички политически сили, защото предстоеше организиран, престъпен грабеж от малка група хора, унищожение и продажба на националните интереси. Прието бе законодателството на ЕС по отношение на затворите. Прочете закона, има го в нета, ясно ще установите, че условията в затвора са в пъти по- добри от тези, в които живеят над 60% от хората, да не говорим за „гетото” или катуна ! Стигна се до там, че привилегиите и средствата за малцинствените групи, тяхната „интеграция”, социални помощи започнаха да поставят другите хора в неравностойно положение. Узаконяването и защитата на партийния грабеж, родиха борческите и охранителните фирми. Полицията стана само констататор на битовите и криминални престъпления.
http://dedenze.blog.bg/lifestyle/2011/12/17/oryjie.868268

Всяко семейство, под една или друга форма, е пряко ограбвано в рамките на 23 години. Децата вече са с придружител навсякъде, изчезват, дрогират, насилват ги. Тук пропускам партийно организирания, крупномащабен грабеж, в името на който бе гласувано и цялото действуващо законодателство в момента ! Оправданието с европейските нормативи и законодателство е реалната основа на престъпноста. Защото, не може да приемеш високохуманни принципи и наказания за престъпниците, когато държавното ти устойство, бедност, неграмотност и условия не съответствуват на това. Грешно е да се приема, че има принципна, спусната от Господ демокрация, всяка такава е конкретна и съобразена с реалните условия, народопсихология и възможности !
          За нашата днешна действителност, колкото и тъжно да звучи са нужни : Възстановяване на смъртното наказание за изродите, а не храненето и отглеждането им в хуманни, модерни затвори ! Въвеждане на система със съдебни заседатели, при царящата корупция в съдебната система ! Право за притежаване на бойно оръжие,
от хора без съдебно минало !... Не се страхувайте управляващи и политици, не се криите зад ЕС !


imageimageimage




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. alchemist - Интересен факт.
23.05.2012 20:29
Не видях, не чух, не казах - това символизира статуетката с трите маймунки.
Тази или подобна статуетка е седяла на видно място в кабинета на Вилхелм Канарис - шеф на Абвера.
цитирай
2. dedenze - Благодаря alchemist не знаех за Канарис .
23.05.2012 21:09
Това са нашенски парламентарни маймунки, тези които не са в кадър, обикновено крадат, това е типично за тях .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3482201
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930