Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2015 14:47 - Не шега, а ужасяваща реалност !
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2335 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 03.04.2015 11:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


            Не, това няма общо с първи април и шегите, това е нещо противно, ненормално и стряскащо ! За облъчените привърженици на авроатлантическите „ценности” това не е ужас, а нещо нормално и напълно допустимо ! То е еманация на хомосексуалната толерантност и деградацията на разума ! Прочетох този материал в новинарския сайт „ България утре” и изпаднах в умопомрачение от подобно бъдеще и перспектива, затова реших, че съм длъжен да го прокоментирам. Става дума за първия гейски брак в английски затвор:

imageimage

 

 

           „На 27 март във Великобритания бе сключен първия еднополов брак в затвора,  омъжили са  се двама убийци - 40-годишният Михаил Галатинов и 31-годишният Марк Гудуин, осъдени на доживотен затвор, съобщава Дейли Мейл. Сватбената церемония се е състояла в центъра за посетители в затвора Фул Сътън в Йоркшир.  Галатинов е признат за виновен през 1997 г. за убийството на 28-годишния Ейдриан Камински, с който се е запознал в Интернет и след това хладнокръвно и много жестоко, умишлено е убил . Галатинов е роден във Великобритания, но баща му е българин. Прекарал е почти целия си съзнателен живот в затвора, където влиза още на 17 години за блудство с непълнолетни момчета. Влиза за втори път в затвора заради убийството на Ейдриан Камински (28) през 1997 - само три месеца след като е излязъл от затвора.  Повод за убийството е ревност. Галатинов бил бесен, че докато бил в затвора, Камински си намерил друг партньор. Той удушил Камински, след което му отрязал  китките, за да не бъде разпознат по отпечатъци и изгорил тялото. Той бил под наблюдение на полицията и бил спрян от патрул на пътя точно в момента, в който се опитвал да укрие трупа, който бил открит в багажника. В решението на съда се казва, че Галатинов е изключително опасен психопат, хладнокръвен убиец, който е планирал предварително убийството до последния детайл. Галатинов вече е осъждан за педофилия в момента на убийството е трябвало да бъде под полицейско наблюдение. Според присъдата, извършителят има право на помилване - той може да подаде молба, след като излежи 20 години от наказанието.

  
        Гудуин попаднал в затвора десет години по-късно, през 2007 когато е бил на 23 г.. Той е признат виновен за убийството на мъж, въз основа на омраза и ненавист към гейовете. Той трябва да прекара в затвора най-малко 18 години, а след това да може да кандидатстват за условно предсрочно освобождаване. Той е бил глава на банда, която обикаляла улиците и пребивала срещнатите хомосексуални граждани в Блекпул. На своята сватбена церемония двамата разменили обети, лично написани от тях, пред близки и роднини, няколко затворници и четирима служители на затвора. Според източник на "Гардиън" любовта между двойката била известна в целия затвор. Двамата били в различни крила на затвора, но започнали да се срещат. Консумирали любовта си в библиотеката. По-късно ги преместили в едно крило.”

 

          Годуин попадайки в затвора явно е бил превъзпитан от ненавист към гейовете в любов към тях, от вълшебния "инструмент" на нашенеца Михаил !? Нещо като в старите времена " попаднал в затвора и станал човек " !? Сърцераздирателно, нали тъпи, хомосексуални евроатланти, носители, поддръжници на новите „ценности” сега ще им бъде предоставена удобна, розова спалничка с матраци „дормео” за да се ебуркат на воля в комфортното затворче !? Да ти се прииска да те затворят там !? Това е и директивата и перспективата за изчезваща България, нашето – утре ! После може да си осиновят  деца, ще ги възпитат себеподобно, ще ги научат да гласуват само с "ДА" , за нашите политици - евроатланти!? Парите- няма проблеми, пак вие ще ги дадете дремейки, окъсани, оглозгани, низвергнати и еврообезумяли!

image

Quo Vadis, DOMINE?
За тези ли си даде живота !?

imageimage

Това ли са новите ни "ценности" и техните носители !?

image






Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dimat - Бях се зарекъл вече ,
03.04.2015 21:29
да спра да коментирам ,каквото и да е,касаещо българския политически "живот" и може би това е последният ми коментар.

Ще бъда кратък:

НЯМА ДРУГ ВИНОВНИК ЗА ПЛАЧЕВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ "НАРОД",ОСВЕН ТОЙ САМИЯ!!!

Не може да си толкова малоумен,страхлив,невярващ в себе си,че в продължение на 25 години да те мамят,лъжат,мачкат,откровено гаврят с теб и ти с някакво мазохистично настървение да понасяш всичко това и си преизбираш мъчителите.

Обяснението е едно - тотално национално малоумие!!!

Невписващите се в това "народно дело" са толкова малко,че практически ги няма.

ЕДИН УМРЯЛ "НАРОД"!!!
цитирай
2. dedenze - Не спирай коментарите dimat !
03.04.2015 22:13
Не само народа е виновен, той е поставен в ъгъла, манипулиран, мамен от чужди и наши с всички средства, лишен е от обществен живот и независими медии, от правосъдие, работа! Принуден да имигрира и бедствува, да се бори зомбирано за оцеляване! Всеки един от нас е длъжен да го събуди и възкреси, затова се трудим в този блог !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3483259
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930