Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2014 12:41 - Подготвят ни голям, електрически ...
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1861 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 02.10.2014 10:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


            Който е служил в казармата знае, че преди всяка атака има т.н. артилерийска подготовка. Освен за пряко поразяване, звукови и зрителни ефекти, тя служи за плашене и деморализация, като след нея тръгва пехотата със страшни викове (Ура!; На нож !), залягане и прибежки. Ако всичко е проведено правилно, уплашения враг се крие и бяга, неспособен на съпротива, бие се поединично, ако не, дупе да ви е яко, сърдете се на командирите !
            Разказвам ви това, защото повече от година почти всички партии и цял рояк „експерти” ни правят подобна на артилерийската, енергийна подготовка. Крайната цел е да ни внушат, че тока трябва да е два пъти по-скъп, а ние безропотно и доброволно да си платим, без протести и шествия!? С риск да стана досаден, все пак ще ви припомня, защо и заради кого сме на това дередже! Когато партиите за които гласуваш, за 25 години са ликвидирали българската промишленост и земеделие, единственото нещо, от което още може да се печели, това е търговията, горивата и енергетиката ! Печалбата по съвети на стратегическия партньор САЩ, трябва да е лична, следователно отрасъла енергетика, трябва да се срине и направи частен. Препятствие в това отношение са атомните електроцентрали, които трябва да бъдат ликвидирани, независимо че са най- ефективни и екологично чисти ! Ето кратка хронология на енергийните престъпления: СДС и ДСБ допускат американски собственици (наричани инвеститори) да строят ТЕЦ , известни като „Марица- изток 1;3”, даващи 30% от консумираната в България ел.енергия, изкупуването на енергия от тези централи е преференциално с цена 2-3 пъти по- висока от на другите, държавни ТЕЦ !? НДСВ затваря блокове 1,2, 3 и 4 на АЕЦ Козлодуй, 10-15 години преждевременно, при пълна техническа изправност и в угода на чужди евроатлантически интереси !?
Продава на безценица българското, държавно предприятие за електроразпределение на чуждестранни, също държавни фирми т.н. ЕРП !? БСП и ГЕРБ въвеждат и дават разрешителни за строеж на централи използуващи ВЕИ, при задължение за гарантирано изкупуване на цена от 10 -20 пъти по висока от тази на АЕЦ!?  Виновните за това лица са: Иван Костов; Симеон Сакскобурготски; Сергей Станишев; Бойко Борисов ,... скрити зад техните „политически” партии и евродирективи! Крупномащабните, енергийни престъпления доведоха до нещо нечувано и невиждано – когато имаме свръхпроизводство на енергия, първо се спира или ограничава производството на държавната АЕЦ Козлодуй с цена на произвежданата енергия 4,5 стотинки за киловат !? Тези действия, определят в очите на света българската нация, като особено наивна и „странна”, подлежаща на лесно разграбване и унищожение !
          Само една, единствена, лява партия отчита, анализира и показва тези резултати – АТАКА, но не е в състояние да предложи реален изход, превзета от нарцисизма на водача си – Волен Сидеров, популизма, нацизма и от слабата подръжка на хората. Другите партии на принципа „Гарван, гарвано око не вади !” си траят и тихо се подготвят за нови, конституционно безнаказани грабежи !
            Понеже става дума за цената на електричеството и много хора трудно се ориентират, ще направя едно сравнение. Масовото, общо, държавно производство на електро и топлинна енергия се прави, защото е по- ефективно и използуват по-евтини, енергийни източници – обогатен уран, газ, въглища... Днес в България, заради страшната лакомия на капитала, това не е така! Ако вие си купите дизелов агрегат за ел. енергия и за гориво използувате произведено от вас рапично масло, цената на ваш киловат ще бъде под 12-13 ст., цена по- ниска от доставната на ЕРП, някои стопанства вече сами си произвеждат ел. енергия!? За какви увеличения и цени става дума, кой кого лъже и защо, докога, няма ли възмездие, трябва ли да се чака връщането в първобитно-общинния строй !?
            Ошашавените, гладни българи, стиснали здраво бюлетинка само с напис „ДА”, са готови пак да гласуват садомазохистично за своите родни палачи, плачат за нови избори, при същите условия и Конституция, с тайната надежда да им дадат поне трохи от баницата !? Никой не се досеща с какво обикновено свършва една артилерийска, енергийна подготовка и кой плаща партийните безобразия!? Има решение скъпи сънародници, имате нови електромери, които лесно се настройват да отчитат всякакво количество енергия, знаете го ! Не е ли време всеки лично да плати за симпатиите си , участието в партии, избори, управление и т.н. демократични процеси !? Просто е, изчислява се партийната щета и вашето електромерче се настройва спрямо нея, като се отчита членството, мястото в ерархията, симпатиите и пр.... Така и призива на гербисткия Президент за „либерализация” на производството и разпределение на енергия, ще се изпълни отчасти ! Това е правилният подход, комшията възторжен евроатлант, гласува за всички партии, които бяха на власт последователно, сега трябва да сподели финансово и резултата ! Без излишни оправдания, в закона е записано, че незнанието не те оневинява, избора 25 години не е задължителен, никой не ви е карал под строй до урните! Видовден дойде, сега споделете и заплатете вината си !
           Публикувам в категория лайфстайл, защото тока и неговата цена са пряко свързани със стила на живот ! Очаквам евроатлантическа модерация, затова ако споделяте написаното разпостранявайте, препечатвайте, нямам авторски претенции, важното е повече хора да прочетат и да се замислят преди следващите избори, преди новите масови самопалежи !


 

imageimage





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3483299
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930