Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2016 19:15 - Българската простотия
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 1177 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 12.11.2016 14:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

          Не мислех да пиша преди президентската "балонация", но спиране брояча посещения на последния ми постинг,  ме подлюти достатъчно ! Явно, такава е евродирективата към соросоидните цензори, бойковисти, наричани модератори !?
http://dedenze.blog.bg/politika/2016/11/09/pak-obyrkahme-posokata.1488617
          Тона ще бъде остър, защото над 60 години ми писна да ме цензурират и управляват недъгави, тъпанари и чуждестранно лансирани маши ! Категорично и безусловно, трябва да признаем, че сред тях най-много е направил за българите, най - плютия - „селянина от Правец” !
           Първо за новият Президент на САЩ, всички управляващи и техните казионни медии, бълваха змии и гущери срещу Тръмп, такава беше и евродирективата, днес започнаха като помиари да се умилкват, легнали по гръб и махащи дружелюбно с опикани лапички ( жената вожд - Меркел каза – ще работим с него )!? Аз не мога да разбера и да си обясня, как повечето българските политици от всички цветове, могат да са толкова продажни и подчинени !? Как изгубиха напълно чест и достойнство, подмениха националните интереси с интересите на ЕС и САЩ !?
           Сега за нашият бъдещ Президент, да плачем ли или да се смеем, слушах дебата и щях да счупя телевизора, „състезанието” се състоеше в безсрамна надпревара- кой е по- голям натовец и евроатлант !? От време на време, драматично лицемереха и се правеха на загрижени за българите и България !? Добре, че от тях нищо не зависи и нямат никакви, съществени пълномощия, освен да са бостански плашила ! Няма да гласувам, защото все още имам българско самосъзнание и не се продавам на чужди интереси и народи, на геостратегически апетити и неолиберални, властнически заблуди ! Срамно и тъжно е, че не можем да излъчим и подкрепим, поне един свестен българин !
         Ще се опитам да поясня, защо стана всичко това, само с няколко изречения: Защото в изстрадала България, не се смени обществения строй, не се разделиха властите, подмени се и то чрез пладнежки грабеж само собствеността от общонародна, държавна в частна, „неприкосновена” !? Защото не се въведе пряка демокрация, мажоритарен избор (по примера на САЩ, Англия, Швейцария, Канада, Австралия ...) ! Защото да регистрираш партии ( над 1000 за 27 години преход) и да доиш лично-партийно, оскъдните държавни ресурси е най- доходния и бързопечаливш бизнес у нас ! Без никаква възможност за съд и присъда, без формулирани никакви задължения и санкции ! ГЕРБ и БСП са едни от главните виновници за ликвидацията на българската държавност, днес приемат резултатите от предварително, конституционно скопен референдум на шоумена Трифонов ! Това е висша форма на лицемерие и популизъм, канят го да прави партия и да участва в гювеча, с готовност малко да пуснат оглозгания кокал и да си отидат при имотите, парите и децата в чужбина !

         Срамно е българи, политиците унищожиха България и прокудиха българите от Родината си ! Доведоха ни до просяшка тояга и обезмислиха живота ! Утехата е, че на това дередже не сме само ние ! За геноцид няма и не може да има прошка и давност за никого !

image

          Стръвните мераклии за нови оправячи на България, само срещу  7800 лева месечно !? Извинения за пропуснатите фотографии на  Пищова, Ганчев, Марешки, Каракачанов..........






Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3481695
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930