Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2014 15:19 - Нашите подивели кучета
Автор: dedenze Категория: Други   
Прочетен: 7391 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 02.06.2014 15:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  

        Евродирективата е спазена, хората не са важни, важно е отношението към бездомните кучета, за тях да се дават всички, налични средства, да им се създава уют и комфорт! Само че в България кучетата не са бездомни, някои от тях си имат по няколко апартамента, вили, яхти, имоти... Излезли са по улици и мегдани, лаят неспирно и се хапят до кръв като подивели, защото са гладни! Не вярвате ли, включете си телевизора, превключете каналите , какво виждате !? Защото преди 25 години им дадоха право да управляват хората, да създават партии, а те нямали достатъчен интелект !? Сега хората не смеят да излязат навън, крият се по мазета и дупки, предъвкват сух хлебец с дъждовна водица и сънуват сладки сънища за миналото. Много от тях бяха разкъсани и осакатени, нямат оръжие, нямат и средства, а кучетата се плодят на поразия. Появиха се странни, хибридни породи, уж генното инженерство беше забранено, явно не е било така. Чак сега хората се сетиха, че кучетата произлизат от вълците, събират се в глутници с водач, обикновено по близки породи, нападат стръвно и унищожават всичко по пътя си! Сетиха се, че кучетата на създават нищо, не работят, разкъсват и унищожават, не могат да имат държава, да управляват!? Ами сега, как да се справим, явно трябва да нарушим евродирективите, да извикаме виетнамци , корейци и китайци на помощ! После да поставим остатъците от кучетата там където им е мястото !
         Ето някои световно известни породи, които мутираха опасно у нас и част от прякорите на техните водачи ! Трудно е да се покажат всички, някои измряха от преяждане и рани в борбите! Снимки на мутациите няма, поради високата опасност от ухапване, разкъсване и смърт !

 

imageimage

 

Ротвайлер – с остарял водач Ваньо , до него Немска овчарка – мутирала тук и известна като Класната.

imageimage

Азавак, водача на родната мутация – Бочето, до него, Италиански мастив –  мутирал в Цв.Цв. помагач и идеен другар на Бочето.

image
image

 

Булдог -  с мутирал водач наричан преди време Смехурко  и Сибирско хъски – с мутирал водач агент Гоце.

imageimage

 

Доберман – мутирал царски водач Моната и Китайско качулато – Шулчето , лява ръка на Моната.

imageimage


Пинчер – порода с водач Болен и Китайско голо куче – наша мутация Янето.
image

Това ще се случи след пристигане на китайската, виетнамска и корейска помощ !







Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3481967
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930