Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2016 14:38 - Умствената манипулация над българите
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 3045 Коментари: 8 Гласове:
8

Последна промяна: 03.01.2016 22:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
         В член 52 на Конституцията е записано 4) Никой не може да бъде подлаган принудително на лечение и на санитарни мерки ... , за съжаление ние сме подложени ежедневно и организирано на това ! Явно се налага, за да се направят хората послушни, успоредни и благосклонни към управлението на държавата и директивите на ЕС ! Няма никаква, съществена разлика от тоталитарната държава, в която постригваха и режеха тесните панталони на младежите директно на улицата, в рейсове и камионетки с перденца. Днес това се извършва по -завоалирано, с икономически средства, под формата на грижа за здравето и  човешките права – само маркирам акцизи, данъци, ракия, цигари, сланина, винетки, горива, ел.енергия, цени... Тук е въведен и садистичен момент, в който всеки трябва да се обложи, отреже и накаже сам !? Казионните и частни медии непрекъснато пеят псалми, оди на радостта и щастието, убеждават ни, че живеем много по-добре, че имаме бляскави постижения и перспективи, до такава гнусна степен, че хората спряха да четат вестници и да гледат телевизия !? Едноокият пират Ричард Ран, основно виновен за днешното, икономическо състояние, е канен навсякъде да ни убеди, че имаме невероятен прогрес и само след няколко години, ще станем Швейцария на Балканите !? Премиер и Президент, марионетно, фалшиво блеят, че ние сме отличниците на Европа с най-добрите икономически показатели и фантастично бъдеще !? Нагло ни лъжат, че някой е загрижен за нас, че ще ни спаси от мизерията и нищетата !? Истината обаче, е коренно различна, за нея не се пише  и коментира, тя остава като горчилка в сърцето и душата на всеки българин, в тъжната и оскотяла физиономия, разпостранява се от човек на човек, като притча и легенда за края ! Психическата, масова манипулация е страшно, користно престъпление, на което са подложени българите, от медии и държавно управление, в нарушение на чл.52 от Конституцията ! Подменени са исконните вярвания, обичаи и традиции, човешките ценности и добродетели! Умствената манипулация над българите се ръководи отвън, продиктувана от геостратегически интереси и придобиване на безценица на всички ресурси и територия !
http://countrymeters.info/bg/Bulgaria
        В края ня 1989г. българите бяха 9 милиона, за 26 години спаднаха под 7, като тук в България, реално живеят около 6 милиона, другите са прокудени като икономически мигранти по света. Национална катастрофа с огромни размери в демографски, икономически, социален аспект ! Конституцията, върховния държавен закон, е цинична и престъпна, прочетете:
Чл. 48.
(1) Гражданите имат право на труд. Държавата се грижи за създаване на условия за осъществяване на това право.
          При положение, че е приет неолибералния, колониален модел на развитие, това е нереализуемо, подигравателно пожелание ! За 26 години, управляващите партии унищожават и разграбват държавната собственост, тя не е неприкосновена ! Не е създадено нито едно ново, държавно предприятие и производство, не е открито нито едно работно место извън администрацията и синекурните, нови длъжности ! Резултата днес е налице  2460000 българи (35% от всички) живеещи под прага на бедността, който за 2016 г. е 300 лева !? Тези, които днес се връщат от празничните екскурзии в чужбина и съседните държави, над 300000 по-богати, дали само за бензин и дизел повече пари, нека сами си отговорят, как и на какво ниво се живее с 300 лв. месечно!?
          Българина е работлив човек, даже и циганския етнос при определени условия, може да бъде принуден да работи. Никой не бива да си мисли, че е лесно и приятно, в студ и пек, да се ровиш в кофите за боклук, да търсиш вторични суровини, за да изкараш пари поне за хляб, без да протягаш ръка за милостиня ! Много пенсионери продължават да работят, защото пенсиите, спестяванията им бяха ограбени жестоко в прехода към нищото, наречено „демокрация”! Абсолютните, безнаказани виновници са политическите, мафиотни партии на прехода и по-точно, хората криещи се зад тях ! За съжаление, неолибералната държава е изгубила своите основни и обединителни функции, не е в състояние да се справи, тя не съществува за обикновените хора ! Измисля смешни и обидни социални помощи, раздава котлова храна като на животни, уж приютява бездомни, погребва безплатно, мечтае за геноцид, чума и евтаназия над бедните! Американската оценка, че тук може да оцелеят само 5 милиона души, се реализира бързо и методично ! Всички разбират, че е нужна достойна и платена работа, производство и износ на нещо, а не подаяния ! Никоя партия не прави и не иска да прави стъпка в това отношение, не иска да нарушава дебилното си спокойствие, щастливата си вегетация в море от некомпетентност, продажност и алчност ! Скоро ще посегнат и направят частни, държавните АЕЦ, ВЕЦ, ТЕЦ , БДЖ, Пощите .... Никой не може да отговори, колко ще бъдат тогава хората под прага на бедността !? Стигнахме до там, че българи убиват, изтезават, ограбват българи за някой лев повече !? В една глупава, наивна песничка се пееше "45 години стигат...", сега колко са нужни !? Лъжат ни нагло с бляскаво бъдеще, когато на практика ликвидират държавата и хората, третират ни като безмозъчни животни, докога !?


image
image



Гласувай:
8



1. kunkata - И още:
03.01.2016 15:08
“Чл. 76.
(2) “Заклевам се в името на Република България
да спазвам Конституцията и законите на страната и във
всичките си действия да се ръководя от интересите на народа.
Заклех се.”
цитирай
2. dedenze - О, да kunkata !
03.01.2016 15:34
Това е така наречената клетва проформа, която не носи правни и морални последици !?
цитирай
3. truthful - И още, ама много голямо ОЩЕ
03.01.2016 16:41
Чл. 28.
Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.
Чл. 29.
(1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.
(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.
Повече от 10 години над България се пръска биологично оръжие КЕМТРЕЙЛС от ниско летящи самолети. Стотици хиляди тона са изсипани и са отровили всичко над което са попаднали, отровили со водата, почвата, въздуха. Стотици хиляди тона наночастици алуминий са посипани над България и са вдишани заедно с мукоплазма, канцерогенни вируси и др. На българина това не му се вярва и той все още ЧАКА ПРАВИТЕЛСТВАТА ДА МУ КАЖАТ, че го пръскат с биологично оръжие, което си е тежко престъпление и се нарича ГЕНОЦИД, т.е за него няма давност!!! А те, правителствата мълчат ли мълчат! А народа български спи летаргичния си сън макар да вижда и ясно чува как тези самолети нашарват всеки ден небето и го замъгляват, клати главата отрицателво и се подсмихва !?!? на това ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕВИЕ, което се извършва над него! Но ще му струва твърде скъпо!
цитирай
4. dedenze - Благодаря за важния коментар truthful !
03.01.2016 17:47
В много мои постинги съм описал пожелателният и в много случаи нагъл, смешен и престъпен текст на днешната Конституция ! Тя е в услуга на мафията, престъпниците но не и на обикновения българин !
Що се отнася за кемтрейлса, мисля, че наскоро публикуваха признание за това в ЕС, като обяснението беше, че това е част от борбата със затоплянето на климата !? Други автори считат че освен алуминии се пръска и барии за да може радарите на самолетите да определят по-точно релефа и разстоянието до повърхността, за военни нужди !? То се извършва почти над целия свят с различна интензивност ! Както и да е, това определено е вредно за флората и фауната на Земята, опасно за хората !
цитирай
5. zaw12929 - Желая ви успешна Нова 2016 година, ...
04.01.2016 22:09
Желая ви успешна Нова 2016 година, здраве, дълголетие!
цитирай
6. dedenze - Благодаря zaw12929 !
04.01.2016 22:42
Пожеланията многократно да ти се връщат !
цитирай
7. krumbelosvet - Да хванем бика за рогата.
08.01.2016 07:53
Масовото производство на оръжие, доведе масовата, тоталната война през 1914-та година. След това всички държави са по необходимост тотални=тоталитарни. "Свободен избор" между няколко богаташи или техни слуги, не е по-добре от избор-референдум за кандидатите на една партия, която вече не е партия, а държавен актив.
А да се разглежда днес развитието на България без решаващия външен натиск и принуда, е празна работа. Неизбежно се стига до извода, че не можем да се управляваме. Следователно, да се нареждаме на Орлов Мост с цветя за послещане на управляващи отвън. Уви, Западът не ще да се занимава с нас пряко, по стара Бисмарковска традиция. Ще ни дадат на известните мераклии за управление на Ориента, мераклии зависими и управляеми от два века, които знаят накъде да хвърлят къч.
цитирай
8. dedenze - Вярни констатации krumbelosvet !
08.01.2016 13:32
Като гледам за нас турците са особени мераклии, само да бъдат приети в ЕС и сме си пак техни, даже и без цветя на Орлов мост !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3482250
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930