Прочетен: 3574 Коментари: 4 Гласове:
Последна промяна: 16.04.2013 02:09
Мирослав Найденов я доведе и в България! Става дума за използуването на най- евтиното, растително масло в света - палмовото, което се използува в бита и за храна от хилядолетия. Нета е пълен с информация за него и никъде няма сериозни данни, които да показват вреда за хората. Повода за маслената хистерия идва от факта, че в палмовото масло се съдържат до 50 % наситени мазнини, докъто при другите растителни масла е 15 – 30 %( при кравето масло те са 100 %). Причините обаче са чисто политически, икономически и тръгват от нашия „стратегически” партньор САЩ. Поради значително по -ниската цена и по-добри вкусови качества, палмовото масло измести соевото, масово произвеждано от САЩ. В борбата бяха употребени и еколозите против увеличаване на площите засети с въпросните палми. Нашите сащофили, трябваше да се включат в къмпанията, разбира се по най- тъпия начин с немотивирани забрани и ограничения.
http://www.bb-team.org/articles/3400_palmovo-maslo
От години страдам от инсулинозависим диабет ІІ тип и четейки за „страшната” вредност, считам, че съм длъжен да реагирам. Повишената стойност на кръвната захар, която всеки ден измервам, определено се дължи на калоричността на храната и двигателния режим. От вкусови и икономически съобръжения, от 3- 4 години консумирам сирене с растително (предполагам палмово ) масло. При равно количество двигателна активност и консумирано сирене, такова с краве мляко и масло, и т.н. имитиращ продукт установявам следното:
Сиренето с палмово масло е по-ниско калорично, при което кръвната ми захар е по-ниска! При термична обработка в баница, питка и пр.... не се стапя и може да се види и вкуси ! Количеството на солта в него е по- малко, не изисква изкисване и кръвното налягане след консумация е по- ниско. Трайността му е много по-голяма от тази на традиционното сирене! Не повишава нивата на холестерола, като добрия преобладава! Съдържа витамин Е и А ! Не констатирам някакви лоши, странични ефекти. Не на последно място е 2-3 пъти по- евтино от другото ! Недостатък е че се разтрошава и реже по- трудно.
При традиционното сирене всички тези предимства отпадат, ако е качествено и достатъчно маслено е склонно към разваляне, гранясване и лоша миризма, независимо от по-голямото съдържание на сол. Твърдо регистрирам повишение на кръвното, захарта и лошия холистерол, триглицеридите и мога да го демонстрирам на всеки неверник и обслужващ чужди интереси политик ! Нямам нищо общо с прозводители на храни и сирена !
Подобни констатации съм направил и с други продукти, съдържащи палмово масло. При еднакви и по- добри вкусови качества, имаме по-малко калории, по-ниска цена и по голяма трайност. Независимо от медийните внушения и заплахи, хората масово ги купуват и търсят, не само от финансови съображения. Все пак трябва да се отбележи, че растителните масла са също високо, калорична храна с която не трябва да се прекалява ! Вредностите идват при тяхната химическа преработка, Е добавки, рафиниране, обезцветяване и пр.... Контрола трябва да е в количеството и качеството на суровината. Всеки производител трябва на първо място да сложи здравето на хората, после печалбата, тук трябва да носи неограничена отговорност! Всеки етикет ясно и четливо да описва съставките, останалото е наш избор !
Einige grоеssere Verluste im Zusammenhan...
Арестуваха военнопрестъпника Путин!
Второ - млечен продукт, в който има палмово масло не може да се нарича СИРЕНЕ, масло и т.н. Но в сиренето да се слага ОЦВЕТИТЕЛ за да е бяло!!?! и разни други химии просто е тиха война срещу здравето на хората и наред с другите ДОПУСНАТИ ОТРОВИ в храни и напитки, както и допускането на пръскане на българите с кемтрейлс със самолети вече 7 СЕДЕМ! ГОДИНИ носи едно единдствено име ГЕНОЦИД!!. Той ясно може да се види когато човек се огледа колко болници има и колко ниска е вече границата на отиващите си от тоя свят! Катастрофално и нечувано, но българите това не ги вълнува абсолютно! Те са като омагьосани и не вярват, че срещу тях има твърде лош ш жесток замисъл, който се изпълнява методично!
В млечните продукти има десетки други отрови и добавки, независимо че уж са от мляко! Зреенето на продукта също е от изключетелна важност и може да донесе тежки заболявания ! Истинското сирене и чисти млечни продукти също са опасни при определени обстоятелства !
Кемтрейлса вече си е в сферата на ненаучната фантастика и там не мога да добавя нищо !
За геноцида, има такъв вече 24 години, но той основно е политически !