Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2016 12:51 - Прегръдката на партийната ламя
Автор: dedenze Категория: Забавление   
Прочетен: 1280 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 23.11.2016 13:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

           Народа добре я познава още от Освобождението, по Тошово време беше едноглава, но днес има повече от 40 парламентарни глави !? Особената лакомия на ламята я прави ликвидатор на хората, продажник и лакей на по- силните ! Ламята е лицемерна, всеядна, яде живо и мъртво, като винаги твърди, че много обича хората, работи за тях, но не им пояснява, че това е свързано единствено с нейното хранене ! Прегръдката и е убийствена, мъртва хватка, от която няма спасение, нейни са всички институции ! Ламята е лош, инстинктивен, вечно гладен хищник, който се слави с липса на разум и огромно разхищение в храненето ! Неуважава, стъпква и унищожава храната, без да си дава сметка, че един ден може да умре от глад или да бъде изядена от други по-големи лами !? Трудно е да се убие ламята, за всяка отсечена глава, поникват 2-3 нови ! Партийната ламя е тъпа и недалновидна, но умее да хитрува, да се претворява и театралничи, да пуска изкуствени сълзи и да реве на глас ! В името на храната, ловува силово, със селски и градски хитрости, с мимикрия, обещания и заплахи ! Единствено се страхува от глада и бедността, защото освен да изяжда, друго не умее да прави ! Всеки от нас се е срещал с нея, някои станаха нейни слуги, вярвайки, че все пак ще бъдат изядени накрая, други се запалиха и самоубиха ! Трети чак сега разбраха, че трябва да убият ламята, но не знаят как, пък и смелите юнаци бяха изядени първи, защото действуваха по стар тертип -индивидуално ! Не отчетоха, че сам юнак, в този високотехнологичен век, е годен само за кинефа !
         Партийната ламя си е измислила закони и Конституция, гарантиращи вечност ! Даже и ВНС не е страшно за нея, защото 50% от „народните избраници” поименно и напълно узаконено, определя ТЯ !!!! Тук има описан един дълъг път за нейната ликвидация:
 http://dedenze.blog.bg/lifestyle/2016/11/14/ima-li-pyt-za-vyzstanoviavane-na-bylgariia.1490214
        Но този път е бавен и несигурен, тя се е наплюскала яко, тлъста е и ще издържи в обсада много време, достатъчно народа да измре ! Бързата процедура е ликвидация на партийната ламя чрез референдум за забрана на всички, политически партии ! Правено е веднъж до сега с много добър ефект, лошото е че партиите се възраждат като феникс от пепелта, затова и пепелта им, трябва да бъде унищожена !

 image

            Нашенската партийна ламя, не може да лети , тя по-скоро прилича на многоглава, умственоограничена свиня, генномодифициран клонинг на тази първата ! Модификацията е извършена от американски и европейски лами, специалисти по печалбите и храненето ! По- хитрите и силни, световни лами си я отглеждат, коткат и канят в къщите си, предпочитат месо от нестресирани, самоотдадени прасета !




Гласувай:
6



1. dedenze - Много хора се усмихват скептично но нека отговорят :
22.11.2016 17:46
За какво са ни партии, те създават само омраза, разделение, етническо напрежение ! Напълно достатъчни са безпартийно НС, правителство, Президент ! На 6 милионна обрулена България, не са и нужни други, при това добре държавно платени институции и организации !?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467962
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031