Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2015 17:50 - Бягай, крий се, спасявай се !
Автор: dedenze Категория: Забавление   
Прочетен: 1894 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 04.03.2015 15:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

        Партийните централи се подплашиха от румънския пример ! По- точно, от мониторинговите доклади на Брюксел, които отчитат напредъка на съседите . Вече е назряла и реална опасност, да ни наложат външно управление – държавен борд, срещу явната корупция, недъгавост и импотентност на българската, политическа класа и излъчените от тях управляващи. Европата не само ги даде за пример, а нареди да започнем с масово вкарване по затворите на корумпираните по висшите етажи на властта! Щом имитираща, капиталистическа, нехуманна, лицемерна, неолиберална Европа го казва и изисква, това означава, че ние сме се удавили в страшни, чудовищни далавери и непочтенност!
        Ами сега, какво да правим ? Кого да вкараме в затвора, когато всички са невинни и чисти пред закона като момина сълза !? Не са един двама, не става посмъртно, пропорционално на населението, трябва да са поне 30 !? Потърпевшите българи знаем, че техния брой е над 3000, като хванат от улицата човек, ще ви изреди веднага, без затруднение, имената поне на 100- 200!? Как тази пуста Европа не можа да разбере, исконната народопсихология на българина, не знам!?
http://dedenze.blog.bg/zabavlenie/2014/12/14/shte-puknem-ot-meraka-za-kelepir-i-dalavera.1322595

 

 image

 

 

         Кого и как да осъдиш, когато си пляснал и циментирал насред Конституцията си тези свръх хитри, велики текстове: ????
чл. 5 ал.(3) Никой не може да бъде осъден за действие или бездействие, което не е било обявено от закона за престъпление към момента на извършването му.
Член 69 слага двойна ламарина:
          Народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните от тях мнения и за гласуванията си в Народното събрание.

        Ето една група виновници за доказани десетки милиарди загуби, разруха, продажност, геноцид и ликвидация, която всеки човек знае с подробности:
  - Луканов , дето създаде СДС и повика американците да ни коландрят !?...
  - Филип , дето ликвидира садистично селското, кооперативно стопанство !?...
  - Костов , идеолога, който ликвидира държавното производство, банките, всичко, пусна кръвожадни, чужди акули и ги нарече инвеститори !?....
  - Доган , който каза, че пътя на България минава през Босфора и гушна милиони като съветник по хидромелиорации и вецове, без да знае, що е това реално !?....
 - Моната , царя, дето затвори годни реактори на АЕЦ Козлодуй и доведе ЕРП тата !? После гушна "полагащи" му се имоти за стотици милиони, независимо от причинените огромни, необратими щети нанесени от тати и дядо на България !?....
 - Мони Паси , който ни набута в НАТО и направи военна мишена !?...
 - Станишев , с олигарсите и централките на ВЕИ...
 - Борисов , който продължи с централките, спря компенсациите на пенсиите, и като Нерон от пожарникар стана строител !?....


image
 

           Хиляди са, спирам да изреждам, да не се обиди някой пропуснат, особено онези от антуража, като невинният, нагъл, физкултурник Цв.Цв., който никой съд в света не може да осъди !? Кунева като чу за подобна перспектива, поне в 10 медии запищя кански, сигурно има защо!? Общото за всички е, че според престъпната Конституция, те не са нарушили с действие или бездействие нито един закон, обявяващ техните геноцидни, продажни, мерзки, нечистоплътни и унищожителни дейности за престъпни !? Даже Президента, нагушил тихо и набримчил офшорни сметки за милиони, си позволява да лае срещу Русия, да плюе по държавната им политика и интереси, твърдейки, че изразява отношението на българите към руснаците, в навечерието на 3 март ! Какво ще правим корумпирани, родни политици от всички цветове, кого и как ще наказваме, съдим... ситуацията е безизходна !? На всички, особено на вас, политкомисарите е пределно ясно, че виновни има бол, че иде видовден !

http://dedenze.blog.bg/history/2015/02/12/vyzmojen-li-e-nov-naroden-syd.1337719

 

 image

 

         Напълно безплатно ви предлагам, да изиграете поредното театро с което да излезете елегантно от ситуацията! Намерете 30-40  самоотвержени пенсионера пред умирачка, вкарайте ги в някоя от петдесетте парламентарно представени партии и им скалъпете дела за корупция и присвояване на милиарди ! Няма да е трудно, ето аз, може да съм един от тях, така и така, не мога да ви гледам и понасям, ами ще изкарам нещо над смешната пенсийка!? Дайте им по някой лев, ще го оставят на родата, няма да го занесат в гроба!  После обявете някоя, запустяла болница за затвор и ги набутайте там! Първо я ремонтирайте да отговаря на евродирективите, осигурете медицинско обслужване и „надзиратели” и поканете всички, възможни, световни медии! Агнето цяло и вълкът сит !

 

 image

 







Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - На, , нашите" почти им пони...
02.03.2015 17:58
На ,,нашите" почти им поникнаха крилцаа..ангели херувимчета..
цитирай
2. dedenze - Вода ненапита, девствени и чисти !?
02.03.2015 18:05
До това води гьонсуратлъка, безчестието и некъдърността !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3480100
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930