Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2014 12:24 - Хелоу, нункате ли ?
Автор: dedenze Категория: Забавление   
Прочетен: 2085 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 08.04.2014 16:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

          Мен сън не ме хваща, защото сънувах поредния, много страшен филм! Сюжета на филма беше, че САЩ фалират и хората притежаващи бойно оръжие правят гражданска война, не подобна на „севера срещу юга”, а всеки срещу всеки. Ще кажете Америка е далеко, ама не е вярно, баш мангизлиите европейци, респективно и българи си държат паричките в долари , имат и голяма рода там. НАТО е изцяло подчинено на щатите, както и ЕС, който от своя страна отдавна им приглася в такт с подобен манталитет. За непокорните, инакомислещи, управляващи европейци , ЦРУ отдавна е спретнало по едно аудио-визуално, сърцераздирателно, компрометиращо клипче, държейки ги в шах- мат. Когато си се заклел във вярност към „стратегическият” патньор, „нема лабаво”. Бомбата в реалистичния сън избухна, когато частната фирма наречена Федерален резерв, напечата необезпечени с активи още 10 трилиона долара, във връзка с предстоящите войни в Иран и Украйна , свързани с тяхната демократизация и омиротворяване. Тогава простите данъкоплатци се усетиха, че вече дължат двойно на банките, заплатите им също спаднаха двойно, колкото и да си тъп, да не знаеш къде са Украйна и Иран на картата, в един момент започваш да разбираш и усещаш вкуса на финансовата, имперска „демокрация”. Отклонявайки народното негодувание от имперското управление, САЩ чрез НАТО обяви война и така започна Третата световна война ! Истинския ужас дойде, когато нашите гъзомияри в НС решиха да ни включат активно в бойните действия. Решението бе взето почти с пълен, политически консенсус на закрито заседание. Като наблюдатели освен видни, натовски военни присъствуваха почетно, националните герои Ран и Ът. Усилено се говори че на мястото на монумента 1300 години България, на голото скеле до НДК, ще се сложат техни скулптури, като централно място ще заема в цял ръст, щастливо разреван Соломон Паси, стъпил върху фрагмент от Трабант !? Ние нямаме редовна армия, както и задължителна, военна служба. Вече едно поколение не знае как се стреля и от коя дупка излиза куршума, вярва от холивудските "екшъни", че с едно зареждане се гърми по 5-6 хиляди пъти.... Затова НС реши, да се мобилизират старците, мъже и жени, служили в соц. армията и имащи военно обучение, за да изпълнят натовските им задължения, да ги отсрамят, така да решат и следните проблеми с неочаквани екстри:
         - Ликвидират се последните хора, имащи нещо общо с комунизма и носталгията по соца!
        - Старите калашници, боеприпаси и пушкала, ще влязат  в употреба !
        - Пенсии няма да се плащат, ще се заменят с високи заплати от НАТО, съгласувано с МВФ!
       - Смъртта ще бъде достойна, на бойното поле, погребенията с почести платени от НАТО! Застраховката на всеки постъпва в държавния бюджет!
        - Демографската криза във връзка със застаряването на българите се решава елегантно, без нужда от раждане на деца и социални помощи!
        - Изпълнява се планът „Ран –Ът” в секретната му част, българите да станат под 5 милиона !
        - Облекчава се работата на здравната система и НЗОК.
        - Имуществото на загиналите, при липса на наследници, се подарява на партиите по квотен принцип!
        - Регистрираните „жрици на любовта”, от мъжки и женски пол, след кратък курс за парамедици, готвачи, сервитьори и шивачи, се зачисляват задължително в логистиката на армията, срещу твърдо заплащане, бакшишите са разрешени! Така се отстраняват магистрални и други проблеми според изискванията на ЕС и САЩ, узаконяват се и облагат някои "свободни" професии!
        В преходните и заключителни разпоредби са записани следните препоръки:
        - Канчетата за храна да са от кръглите алуминиеви, за да могат да се ползуват и за цукала!
        - Манерките да са заредени с върла, домашна ракия от самите мобилизирани военослужещи ! По една стига, защото съвременната война ще бъде кратка!
        - Изкуствените ченета да се държат в устата постоянно, за да не се изгубят!
        - Личните очила за далечно виждане, да са дублирани и носени зъдължително, на обозначени, различни места в мешката.
        - На всеки да се раздадат по 40 къса американски цигари с марихуана за обезболяване, смелост и веселие!
        - На видно място да е пришита ламинирана легенда , която да съдържа името и чина на военослужещия, както и списък на вещите .
        - На ръкавите на униформата с ярък, червен цвят да има светлоотразителна лента, за намаляване поръженията от приятелски огън! На другия ръкав са пришити в ламинат, значенията на основните английски команди, изписани на кирилица, както и популярни изрази като „Фък ю”!
        - Нашите военни маршове да се адаптират към НАТО и САЩ! Например: „Велик е нашия войник!”, се заменя с „Велик е натовски войник!” и пр....
        Явно ще се мре, намериха ни цаката, тайно ще си взема още една манерка скоросмъртница, не смея да затворя очи, колко ли още, ще устискам без сън!? Сбогом дъще, сбогом внучке, добре че прабаба ви се спомина   .....

 

image

imageimage
imageimage


Маршът е в стария вариант, оцелелите ще чуят и усетят новия натовски, малко по-късно !






Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. born - Браво !!! Перфектно сте го изразили ...
08.04.2014 23:05
Браво !!! Перфектно сте го изразили ! Поздрави.
ПП. А визуалната част е направо страхотна !
цитирай
2. dedenze - Благодаря born !
08.04.2014 23:21
Трябва да сме подготвени за всичко !
цитирай
3. dimat - Ха-ха!Браво!!!
18.12.2014 16:37
Всичко е перфектно,само има един малък,но много важен пропуск - памперсите.ТРябва всички да се снабдят с достатъчно такива,защото има опасност,без тях теренът така да се осере ,че да не може да се направи и една крачка.Всичко друго е перфектно

Имам едно предложение,пред всички бъдещи бойни другари-набори - предлагам да те изберем за главнокомандващ НАТО,че белким там има поне един истински мъж всред това море от педераси.

Бъди здрав !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467553
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031