Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2013 12:59 - Яловите раждат !
Автор: dedenze Категория: Забавление   
Прочетен: 3197 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 15.06.2013 17:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

          Медицината отдавна се бори и това понякога става възможно, така без акт на зачеване се появи красивата овца Доли, казват, че даже я заклали, защото остаряла и станала подходяща за пастарма. В политиката от как свят светува, яловите са най- плодовити и невъзможното се размножава яко ! Повод да напиша това е тръбния зов на Бойко за нови, моментални избори и то за „Велико” народно събрание ! За него простите неща и народ са без значение, те щъкат там някъде и се за пари плачат, важни са „великите” неща ! Той и неговата партия искат ВНС, но не ни казват за какво го искат, какво фундаментално са намислили да променят в Конституцията и законодателството ?! Отначало си помислих, че искат пряка демокрация и мажоритарни избори, по ясни и точни санкции и отговорности на партии и правителства, одържавяване на енергетиката и добивната  промишленост...., но явно съм сгрешил. След няколко денонощия размисъл и непосилен труд, лампата ми светна и разбрах какви промени са намислили ! Трябва да кажа, че намислената промяна е повече от възможна, елегантна, лесноосъществима, лумпенподкрепена, гейаплодирана и ресурсообезпечена. Тя ще затвори устата на всички, ще въведе нов строг ред и дисциплина, ще прочуе България пред целия свят ! Вече се работи по текста на новата Конституция, това което подозирам, е че член 1 ще бъде без алинеи ето така:
            Чл. 1 България е конституционна царска монархия с царско управление без изискване за аристократичен произход на царя.
           В преходните и заключителни разпоредби ще бъде казано, че като първи такъв, народен цар се избира Бойко Борисов, за което се обявява седмично народно веселие при което се допуска пушене на открито ! Партия ГЕРБ се преименува в ЦЕРБ (царисти за европейско развитие на България), пряко се управлява от царя и само тя има право да издига и избира кандидатура за цар ! Народа гледа, задължително се радва и свободно членува в ЦЕРБ още от раждането. Освобождаване от членство, става с молба и мотивационно писмо, като им се осигурява безплатен билет по желано направление за имиграция !

 

 

 

 

image





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dedenze - Гербистите се спекоха !
15.06.2013 16:59
Все пак не е ли по- добре да помислят, ако имат с какво, за безпартиен парламент и за пряка демокрация като във водещите държави в света ? Ако толкова обичат Бойко и тогава ще бъде възможно да го издигнат при това без никакви проблеми !?
Някои са толкова облъчени, че даже не схващат и хумора в постинга и категорията в която е публикуван !? Трябваше да го пусна в новини !?
цитирай
2. dedenze - Лудите в състезание да ни управляват!
20.06.2013 12:41
Днес Сидеров хвърли шепа фойерверки в КСНС, а Бочето избяга разплакан в коридора, че искат да го вкарат в ареста, а там да го убият, сигурно знае как стават тези работи и го е страх. Трябва да го пазите симпатизантите, него, Цачева, Цв. Цв. и Фидосова, чели ли сте за Матросов и амбразурата !? Сергейчо и компания се извиниха и са готови да си посипят ритуално главата с пепел, начело с Орешарски !?
Боже защо напълно изостави България ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467430
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031