Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2013 19:57 - Молба до всички ...
Автор: dedenze Категория: Забавление   
Прочетен: 2237 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 24.05.2013 01:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

До всички възможни и невъзможни, български и чуждестранни  инстанции !

 

         Моля да ми бъде разрешено закупуване на бойно оръжие, за лични нужди и самоотбрана, имам отлично психическо здраве, не съм осъждан, криминално проявен и подследствен!
          Практически основания: За 24 години „демокрация” в България срещу мен и моята собственост са извършени следните грабежи и посегателства: 6 пъти са сваляни детайли от старата ми кола Опел – прагове, огледала, касетофони, мигачи, тазове, чупени са три пъти странични стъкла, източван е бензин (чистачките не ги броя)... Два пъти е разбивана входната врата на жилището в което живея, нямам ценни предмети и пари, затова са се задоволили с цигари и медни съдове. Три пъти е разбивано мазето ми, от което са взели стари вериги против сняг и повреден виброшлайф !? Преди да фалира фирмата ми за стъклопласти, 4 пъти са крадени ръчни ел. инструменти, химикали и проводници, ромски семейства настанени в околни пустеещи къщи, бяха направили грамотно отклонение от захранващия кабел – 150 метра и се отопляваха на аванта, като за нагреватели ползуваха директно част от пружините на старо легло . Докъто ги разкрия бяха дръпнали хиляди киловати, за моя сметка. Полицията констатира случая без никакви, допълнителни действия и не е в състояние и желание да ме защити! В порутен, селски, наследствен имот на съпругата ми, всичко метално е окрадено. Ходя през лятото там, няма улично осветление, селцето е от десетина къщи, където живеят нечитави старци, тока често спира и си е страшно за въоръжен войник, камо ли за болен пенсионер. Три пъти съм бил обект на телефонни измами – продажба на лагери, пострадал роднина, спечелил награда, при опит за критика и реакция съм получавал заплахи за ликвидация на адреса на който живея !? Два пъти съм получавал електронни писма за спешна помощ на познати закъсали в чужбина с добро познаване на лични данни.
          Психически основания: С абсолютно всички мои роднини, приятели и познати са се случвали подобни и по- страшни от гореописаните неща ! Всички са в стрес и страх за съдбата си, разчитат единствено на господното снисхождение. Един от тях си монтира блиндирана врата и шпионка, издържаща на изстрел от упор, но не оцени, че стените на жилището му са от итонг и гипс картон.... Напоследък пиша постинги с политическо съдържание против партиите, тяхното управление и геноцид към народа. Повечето партийни лидери имат оръжие и охрана, която сигурно първо стреля, после пита !? Особено опасна е една от партиите, чиито членски състав е от мутри, борчета, охранители, силови бивши и настоящи служители, притежаващи официално оръжие. Изнервена партия, почти изгубила властта и изборите, ръководена от генерали и бивши военни !? Живота в страх и стрес деформира психиката и нормалната реакция на хората, не е възможно дълго да се живее така ! Управляващите от русофили станаха сащофили, влязохме и в НАТО, странно защо не въвеждат американското право за притежание на бойно оръжие, това води до огромно съмнение в истинските уж демократични промени и намерения!? Същевременно криминалния контингент, отдавна притежава оръжие, има си пазар и начин за незаконно закупуване!? При неработещи държавни, военни заводи и липса на пазар е непонятно защо на обикновения, здрав и неосъждан човек, му е забранено да си закупи оръжие ? В САЩ по домовете на американците има над 200 милиона единици бойно оръжие !? Ако това се разреши у нас, ще донесе приход на бюджета над 2 милиарда евро плюс ежегодни приходи от консумативи ! Много хора инкогнито ме съветват да кротувам и да си трая, че може да ми се случи най- лошото !?
           Морални основания: Когато под една или друга форма, около теб се разхождат въоръжени хора със съмнителна репутация и деформирани, човешки ценности е редно да имаш реципрочна възможност и права да се защитиш! Целта на притежанието на оръжие не е да убиеш някого, а да получиш самочувствие, да имаш чест и достойнство. В случай на нужда да защитиш себе си и семейството от грабеж и опит за побой и ликвидация. Хиляди са беззащитните жертви на престъпността, убити, пребити и осакатени в домовете им за 20- 30 лева ! Забраната за притежание на оръжие е в помощ на бандитите, защото тя реално не важи за тях! Ако си човек с престъпна психика с желание за мъст и грабеж, нищо не е в състояние да те спре, ще намериш нужното оръжие и средство! Много по- ефективно средство в борбата с престъпността е възстановяване на смъртното наказание и степента на лишаване от свобода. Затвора не може да бъде пансион за „благородни девици”,  всички разходи по престоя да се заработват от затворника !

 

          Това е текста на моята молба, надявям се да бъде разгледана от някого и бързо удовлетворена ! Може да се ползува и препечатва от всички желаещи, не знам колко трябва да станем за да ни обърнат официално внимание и да решат поставения въпрос!? Хайде стратегически партньори от САЩ, помагайте !

imageimage
imageimageimage

Влез сега и кради от символичните пенсии !

Трябва да се отбележи, че по време на турското робство, робите българи са имали право да закупуват и притежават оръжие !?

 







Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. barrybarovec - "Аз ли взех завоя или вие дойдохте на моя"
22.05.2013 22:54
Р. Ралин

вие -- българският народ + dedenze

Досега рИвахте да се забрани оръжието в щатите, сега искате пушки и пистолети. И то в България.

Между другото, в щатите има повече от 300 милиона броя оръжие, което е притежание на около 100 милиона американци. И в последните няколко години има бум в продажбите на оръжие.
цитирай
2. dedenze - Тихо barrybarovec !
22.05.2013 23:23
"И под небосклона 8 милиона микрофона !" - Р. Ралин писано е 70 -те години на миналия век, тогава българите бяхме толкова.
Не съм сащофил, но за сега това е рИшението и спЪсението !
Не съм рИвал, отдавна намеквах, ако не вярваш ето:
http://dedenze.blog.bg/lifestyle/2011/12/17/oryjie.868268
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3475746
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930