Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2015 14:09 - Защо жената живее повече от мъжа ?
Автор: dedenze Категория: Тя и той   
Прочетен: 2345 Коментари: 6 Гласове:
7

Последна промяна: 18.11.2015 21:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
           Едва ли Господ така е решил и отговорът трудно може да бъде изчерпателен. Все пак ще се опитам да дам мои разсъждения, ако някои от тях звучат обидно за жените да ме извинят, аз ви обичам и харесвам достатъчно много ! Ето една по-съществена дузина:
- Жените имат защитна реакция при стрес и трудна ситуация, обикновено се изключва мисленето, забравя се или не се възприема и анализира случващото се. Например- почти не воюват, в критична ситуация са лоши шофьори . Така значително по- добре съхраняват психиката си и много по-рядко се самоубиват.
- Жените се влюбват с разума си, по- практични са, главната цел е продължението на рода с надежден осигуряващ ги патньор ! В нормална общност, те си подбират мъжа с поведение, чар, съблазън и т.н.... Пример за това е изкуството, любовната лирика, където отстъпват значително от творбите на облъчените мъже.
- Не воюват силово за мъж, полигамни са в целия си живот, като лесно и практично разделят секса от любовта. Дългата обвързаност с партньор е свързана с отглеждането на децата, които стоят за тях на първо място, независимо от техните качества и недостатъци.
- Не приемат по-тежък физически труд, особено такъв водещ до травмиране. Така са си изградили определение за слаб, нежен пол, независимо от реалните, физически възможности. В природата мъжките екземпляри са по- красиви, обагрени по-пъстроцветно, използуващи уникални похвати и действия. При хората това е характерно за жените, като с развитие на козметиката и медицината, може да се извърши всякакво прекрояване и фалшифициране.
- Поемат домакинската работа в основна степен, при което получават ежедневен, лек фитнес и полезно натоварване на цялата мускулатура.
- Пият алкохол и пушат в умерени, малки, полезни количества.
- Приели са готвенето за ангажимент, с което си удолетворяват желанията и нуждите на собственото тяло.
- Избягват конфликтите, но отстояват желанията и намеренията си методично с разум, режисура, манипулация и търпение, при което са значително по-далновидни и умни от мъжа.
- Проявяват по-голямо старание и прилежност в усвояването на знания и умения, имат по-добър успех, информираност и удовлетвореност.
- Развиват умение за използуване на природните си умствени и телесни дадености спрямо мъжете. Така могат да постигнат уникални резултати, подобни на Троянската война.
- Водят се основно от инстикта и интуицията, които по-вярно им дават пътя на реализацията и местата на които могат да се котират и пробият. Разбират пътя на общото, мъжко, логическо мислене но не го прилагат, а само използуват в своя полза.
- Не се страхуват от индивидуален живот, самота и все по-често го практикуват успешно. При всяка ситуация са по-позитивни и по- оправни от мъжете.
          Разбира се, не всяка жена владее и притежава всички изброени качества, но само част от тях са достатъчни за да и дадат жизнено предимство пред мъжа. Ако приемаме, че сме духовни, прераждащи се същества, трябва да знаем, че душата е безполова ! Това, че обитаваме женско или мъжко тяло е въпрос на избор при прераждането в условията на планетата Земя, възползувайте се от своето решение ! Въвеждането на евроатлантическата толерантност и реклама на хомосексуалните аномалии поставят нови въпроси !? В крайна сметка, разделението на мъж и жена става все по-условно, докъто стигнем до истината, че най- важно е да бъдеш разумен, добър човек !


image
image
image
image
image
image

Мъжкари....

image
image
image
image
image

Цепендури ....




Тагове:   мъж,   жена,   Други,   дълголетие,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. leonleonovpom2 - Добре написано, поздрави!
18.11.2015 20:26
Има и физиологичен фактор
Раждането на деца е свързано с подмяна на кръвта И това май е основния фактор!
И един шеговит
Както някой женски на паяка и на насекоми изяждат мъжкия, така и жената постоянно яде мъжа
Приятна вечер!
цитирай
2. dedenze - Благодаря за добавката и оценката leonleonovpom2!
18.11.2015 20:39
С първата част на коментара съм частично съгласен, познавам плеада "дърти, нераждали моми " на завидна възраст! Има подмяна на кръв и клетки, но има и големи физически разходи и загуби! В шеговитата част при насекомите се прави за осигуряване храна на бъдещто поколение, при хората за отмъщение и садомазохистично удоволствие !
цитирай
3. elenkokoschkov - Жена и котка имат
20.11.2015 02:01
по девет живота .
На болната жена ,умря мъжа и .

Между другото жените се обръщат към докторите седем пъти по-често от мъжете .

Ето един линк:
http://zigun/drugi-statii/zhenschini-obraschaiutsja-k-vracham-v-7-raz-chasche-chem-muzhchini-robert-s-mendelyson.htm
цитирай
4. dedenze - Да са живи и здрави elenkokoschkov!
20.11.2015 10:55
Те отглеждат децата и се грижат повече за тях. Опасно е евроатлантическото облъчване, че могат и без мъжете, еманципацията и фалшивата външност им изигра най - лошата шега! Никой не бива да се опълчва на природните закони !
цитирай
5. elenkokoschkov - Земя без дъжд и жена без мъж
20.11.2015 19:23
не могат да раждат.Така казват стари хора !!!
цитирай
6. dedenze - Не е съвсем ярно в днешните времена !
21.11.2015 00:53
Овцата Доли се роди без майка и баща с генно инженерство, опитите с хора са забранени, но докога !? Създаването на Франкенщайн днес е напълно възможно! Пази боже сляпо да прогледа !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3478615
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930