Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2014 14:15 - Сбърканата политтехнология
Автор: dedenze Категория: Технологии   
Прочетен: 1996 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 16.11.2014 01:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

            Мечтата на Бай Тошо и БКП, беше да превърнат българите в техническа нация, всички средства и усилия бяха насочени натам и трябва да се отчете безпристрастно, че за 45 години се направи много! Беше пределно ясно, че с овчарлък и земеделие няма бъдеще, за младото, ново поколение може да звучи невероятно, но това е неподправената истина – прочети тук ! Един ден, ако все още има оцелели българи, това ще се отчита като подвиг, направен с усилията и лишенията на целия народ! С ръцете на пенсионерите, вашите родители, които днес живеят под прага на бедността !

image

           С външното налагане на псевдодемокрацията, всичко беше унищожено, включително и работещото, печалившо! Българите бяха принудени икономически и политически да приемат пазарната икономика, без да имат реална възможност да участвуват в нея, без каквато и да било интеграция със „запада” и новите „стратегически партньори”! Изгубиха се традиционни пазари и се заеха бързо и безвъзмездно от западните производители ! Българите започнаха да внасят почти всички стоки и услуги, превърнаха България в подчинена колониална държава, най-бедната в ЕС ! Тази зависимост е равна на унищожение и придобиване чрез ипотека от запада, защото щедро предлаганите заеми, могат да се върнат само с мощна промишленост и производство, които бяха умишлено ликвидирани !!! Изключително цинично звучат пожеланията на Плевналиев и Борисов за саниране, технологични центрове, високи технологии, магистрали и пр..., защото те могат да се случат и финансират само в развита, промишлена държава ! Схемата на днешното, ново заробване и геноцид е ясна и проста:
           - С поставени и обучени, национални предатели създаваш лобистични, управляеми и зависими партии, променяш законите и Конституцията в полза на западните нови владели! За това е нужна задължителна форма на т.н. партийна, представителна „демокрация” и избори с партийни листи, без бяла бюлетина и право на отрицателен вот!!! (пряка демокрация, рефрендуми, мажоритарни избори не се допускат)
           - Ликвидират се всички държавни банки, производства и услуги! Премахват се митническите ограничения за внос! Частните, местни фирми са подлагат на конкуренция, дъмпинг, ембарго, еко и хигиенни изисквания, непосилни за тях, изисква се скъпо оборудване, предостават се ипотечни, високолихвени заеми и пр...!
           - Чрез външно финансирани НПО, медии и продажници, се лумпенизира населението, стимулира се към потребление чрез заеми ! Подменят се основните човешки ценности с т.н. евроатлантически! Либерализират се условията в затворите, отменя се смъртното наказание, доказването на извършените престъпления се усложнява до невъзможност за съдебно дело!
           - Срива се образователната система и задължителността за средно образование! Здравеопазването се насочва към платена форма !
           - Държавата формира БВП само от данъци, акцизи, мита и такси ! При неработеща икономика, те не са достатъчни за покриване на основните разходи, още по- малко на социалните! За сметка на това, подобна държава може да се управлява и от крайно неграмотни, партийни магарета !?
           Всичко казано до тук е описание на един грешен модел и управленска технология наложена отвън! Очевадно е, че тази „технология” е свързана с ликвидацията на България и претопяване на българите! Лошото е, че малко българи го разбират и осмислят, затова 48 % продължават да гласуват, вярват в джюдженца и феи в „братската” помощ на ЕС и САЩ !? За тях ще дам един пример, как може за кратко време да се срине цялата, държавна, евроатлантическа система, базирана само на данъци, акцизи и такси при пълно отсъствие от производството и услугите! Не са нужни външни намеси, достатъчно е да намалеят драстично приходите от акцизите на горива, цигари и алкохол, приходите от ел. енергия, които сега са десетки милиарди лева! Това спокойно може да извърши всеки българин, без особени усилия и големи инвестиции, много хора вече го правят, не откривам топлата вода !
            - Произведете си биодизел от рапица, нужна ви е малко земя, достъпни химикали и шнекови или бутални преси (намират се още на скрап) в нета има подробна и пълна информация. Заредете си колите и машините с дизелов двигател, себестойността на горивото ви ще бъде под 1 лев/литър !?

image

            - Произведете си тютюн ако пушите, най-върлите пушачи изпушват около 10 кг. за година, обработката, машинките за пълнене се предлагат и са описани в нета! Така ще имате цигари под 0,5 лева кутията, в които няма опасни промишлени химикали ! Може да смесвате с билкови треви и листа, така ще получите натурален и уникален аромат !

image

            - Произведете си чист, мек, неутрален, етилов алкохол от захар и мая, ще ви струва под 1 лев за литър при 420 алкохолни. Дестилатори и описание на процеса се продават и ги има с подробности в нета! Още по-евтино ще ви излезе ако си отгледате захарна тръстика, преди 1944 г. масово се е отглеждала по нашите земи ! За вкус и ароматизиране използувайте билкови и натурални продукти, не купувайте промишлени, те са вредни!

image

            - Ако разполагате с ваш екодизел, електроразпределителите и цената на тока не ви интересуват! Купете си дизелов агрегат, цената на 1 к.ват/час ще бъде под 0,1 лв....
image

 

        Не продавайте горните продукти, намерете начин за обединение с роднини и познати изпипан юридически, иначе ще ви яхнат пак с глоби, данъци и акцизи ! Никога не забравяйте, че реално нямате никаква свобода, че сте следени, експлоатирани и контролирани отвсякъде ! ЕС и САЩ не се нуждаят от вас !  Мисля, че ви стана ясно, колко несъстоятелно е твърдението, че отсъствието на държавата в производството и услугите, в планирането, в защитата на производствените и пазарни интереси е добро за българите ! Не го допускайте, борете се възстановяване на печаливша, прозрачна, държавна промишленост, търговия, услуги...!
          Горе главата българи, не продавайте имотите си, не имигрирайте! Ние сме оцелели като народ в най-нецивилизованото турско робство, ще оцелеем и при евроатлантите!
Разпостранявайте написаното и от ваше име ако го одобрявате, нямам никакви авторски претенции !

image

 

Борете се, не за себе си, за неговото бъдеще и Родина ! Нямате никакво право да го лишите от това !





Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476824
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930