Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2018 19:56 - Разстрела и убийството- медиен пир
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2724 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 09.01.2018 20:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

          Вече сме претръпнали и свикнали на тези новини, единственото на което се молим, да не попаднем в центъра на мелето и да си отидем марцина ! По стар български обичай , даже и пиратка да гръмне се скриваме в къщи, затваряме прозорци, врати и се прекръстваме, независимо, че сме атеисти. По- „умните” приветствуват - нека се избиват, сигурно са заслужили, но ако усетят, че някой незнаен опитва да отключи, веднага звънят на 112 и викат с все гърло -помощ ! Как стана така, че от една спокойна и кротка държава, в която децата сами свободно играеха и ходеха навсякъде без придружители, късните часове не плашеха никого !? Дрогираните и педофилите се криеха в миши дупки, а пийналите тихичко, бързо и безконфликтно, се прибираха в къщи !? Затворите не бяха курортни европансиони, а смъртното наказание се изпълняваше по бърза, справедлива, съдебна процедура !? Ами, ето как стана с картинка :

 image

         Понеже руския език е обявен за вреден и съвременното поколение не го знае и изучава, ето ви превода : „ Не лъжи, че падналата страна е била обител на злото и фалша. Аз помня тези времена, аз помня всичко, как беше по-рано! Там вълчи пирове нямаше. Там хората си вярваха един на друг. И вместо „Блъсни слабия” винаги протягаха ръка. Там секса не се прокрадваше преди любовта, там братството си беше просто братство, и не ни учеха по ТV, че курвалъка е желателен всеобщоразрешен. Там крадеца, бандита, подлеца и нищожеството се страхуваха от силния закон и не се е случвало никога Темида да е в робство на Мамона (парите). Аз помня тези времена, аз помня всичко и няма да забравя. Не лъжи, че падналата страна е била обител на злото ....Юда .”

         Тук се крият и основите на днешната ужасяваща престъпност, безпътие и безнаказаност ! „От трън, че на глог” – от СССР във фашизираните неолиберално ЕС и САЩ ! (Забележете в по-богатите държави, правилата и лъжите на неолиберализма въобще не се прилагат) Ганстерите от холивудските филми, се появиха и у нас, знаете на кого служат и срещу какво ! В България всичко бе проведено творчески, с много стръв и мерак за лично богатство с невиждан и нечуван келепир и далавера ! „Кръстниците” обсебиха НС, властите не се разделиха, а станаха васали на партиите ! Написаха Конституция и закони, които защитават престъпниците, осуетяват доказването на престъпления, а ако някой все пак случайно попадне в затвора, евроусловията там са далеч по-добри от тези в катуна и гетото, смъртно наказание няма, ако ще, да си разстрелял цяло училище деца !? От русофили, станахме сащофили, но пак по бай ганьовски ! Добрите, изстрадани неща от западната демокрация, гарантиращи справедливост и законност, не се въведоха !? Съдебната система и гарантиращите, силови органи бяха скопени и превърнати в посмешище ! Хората превърнати в беззащитно стадо овце колено, убивано, пребивано за 10 -20 лева,! Не вярвате ли, това добро и красиво дете, беше убито от това животно, което днес упорито обжалва и иска свобода, което храним и гоим всички, наедно и с персонала който го варди !?

image image

 

         Питайте новоизлюпените, продажни, държавни унищожители и демократи от всички партии, НПО и пр.... Като станахме сащофили, защо не въведоха и техните закони 1:1 !? САЩ се приемат като държава с пряка демокрация и мажоритарни избори ! В САЩ всеки неосъждан гражданин има право да си купи БОЙНО оръжие ! Съдебното решение за вина се взема от съдебни заседатели, сумират се годините за различните престъпления без ограничение, че подсъдимия няма да ги доживее ! Вече в 36 щата е въведена смъртна присъда ! Тук у нас, трябва доброволно да си сложиш главата на дръвника, без съпротива, даже не бива и да блееш !?  Ето основният, оправдателенен, политически мотив, които излагат подплашените с основание, т.н. народни представители и техните партии:

         - Ще настъпи масово унищожение и терор !? – Ами това вече е настъпило, за престъпния контингент няма проблем да си достави оръжие ! Преди дни застреляха Петър Христов на улицата, посред бял ден с чехски, картечен пистолет Скорпион !? Защо обикновения човек, няма право да си купи такъв !? Направете референдум – народа желае да има право да закупи и притежава оръжие ! Нали уж се кълнете, „че във всиките си действия ще се ръководите от интересите на народа” !? Много лесно в закона могат да се поставят ограничения, които да изолират потенциалния, престъпен контингент – неосъждан, задържително средно образование, месторабота, адрес и пр... Тук по-скоро стои страхът от политическо възмездие, вместо да се палят и самоубиват, много хора биха разчистили сами очевидната, политическа измет, защото надеждата това да стори съд и прокуратура я няма ! Това трябва да стане в името на взаимното уважение и политическата отговорност ! Цяла група корумпирани политпростаци и лакеи, напълно заслужават това !

http://dedenze.blog.bg/politika/2016/01/24/sydyt-na-ugneteniia-narod.1424761

         Написаното тук е абсолютната истина за прехода, колкото и тежко да звучи ! Когато влизаш в политиката, трябва ясно да знаеш, че за всяко престъпление, рано или късно има наказание ! Да, ама явно лакомията е по-силна и от инстинкта за самосъхранение ! За държавна измяна и геноцид , давност няма !   

image

         За да няма тъпи, евроатлантически, соросоидни и "демократични" коментари пояснявам: Комунизма днес е невъзможен, още по- малко социализъм от тошов вид, но пряка демокрация, мажоритарни избори са задължителни за България, дано не е много късно !




Гласувай:
5



1. olivie - позволи ми да не се съглася изцяло
10.01.2018 08:57
Ако народът искаше да въздаде възмездие чрез разстрел на политпасмината, то той ще се въоръжи дори и ако за това да трябва да се криминализира. За последното има само две пречки - ако му спрат възможността за работа в ЕС и ако го наводнят с мигранти, на които се дадат по - големи права от тези на коренното население (говоря за всички етноси в България) За съжаление (дали?) за ГЕРБ не е предвидена друга политика по линията на евроатлантизма. Та за това те в момента така усърдно си режат клона на който седят.
цитирай
2. dedenze - По-скоро оливие,
10.01.2018 10:16
народа не знае какво да прави и накъде да върви ! Ниско образован, опростачен, не войствен и вярващ във вождове и покровители ! На първо място е социалния и етнически състав останал тук, който лесно се лъже и управлява ! Ярък пример е царя - министър председател !?...
цитирай
3. kolewa - Има още какво да губи и за това си трае народа !
19.01.2018 00:03
Май сме като домашно куче което е малтретирано от стопанина си , хем му вярваме и очакваме поредното поддаяние хем едва се сдържаме да не посегнем да го захапем за крачола че , вече едвам се трае ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3466899
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031