Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2018 12:44 - Масовата заблуда на дебилизираните опростачени
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1071 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 06.01.2018 22:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

         Тук ще се опитам да ви покажа само един елемент от заблудата, спряган от много години – „борбата” против корупцията. Но за да стане ясно, трябва да разгледаме изходните условия и дадености: След 1990 г. България пое пътя на неолиберализма с което бяха свалени всички държавни, контролни и регулаторни функции, ликвидирани старите производствени системи и организации. Станахме членове на НАТО и ЕС , независимо от факта, че мнозинството от хората не приемат целите, моралните, финансовите, законодателните директиви и правила на тези съюзи ! „Помогнаха” ни императивно да приемем нова Конституция, която изцяло защитава интересите на новите ни членства и  фашистките идеи на неолиберализма ! В резултат на всичко това сме в необявена, последна Национална катастрофа, характеризираща се с ужасяващи, икономически, демографски и социални резултати, които напълно покриват основните, международни, юридически параметри на понятието геноцид ! Припомням основните параметри от Конституцията, които узаконяват това: Държавата е република с партийно управление (представителна демокрация)!? Никой не може да бъде осъден за действие или бездействие, което не е било обявено от закона за престъпление към момента на извършването му !? ( вратичка-нима законът може да обхване всички престъпления) Международните договори, ратифицирани по конституционен ред, обнародвани и влезли в сила за Република България, са част от вътрешното право на страната. Те имат предимство пред тези норми на вътрешното законодателство, които им противоречат.  ( Този текст обезмисля всички български закони, важат тези на НАТО и ЕС ) След поредица от неизпълними, патетични пожелания и " гаранции" стигаме до факта, че само частната собственост е неприкосновена, държавната не !? Привилегиите и имунитета на народните представители са гарантирани, подвеждането им под съдебна отговорност е почти невъзможно ! Т.н. местно самоуправление е проформа, защото правителството управлява всичко, чрез мюдюрините (областни управители) с неограничени права !

           Да се върнем на въпроса с корупцията . Четейки внимателно става ясно, че тя е конституционно родена и защитена !? Партии управляват, разпределят, предлагат, избират ! В 6 милионна България от началото на прехода са регистрирани над 1000 партии !? Дейността им се финансира от държавата, от партийна дейност се печелят безрисково много повече пари, отколкото в стопанската сфера ! Разпределението на държавните средства и тези от ЕС става партийно и всеки знае как ! За какви антикорупционни мерки и закони говорим, когато крадеца пише законите и правилата !? Стига се до безизходица и желание за ликвидация на България, днес към старите мераци за автономии се появи нова :

https://www.dnes.bg/stranata/2018/01/04/severozapadnalite-vidin-vraca-i-montana-iskame-v-rumyniia.364037

            Тук освен антикорупционните мотиви, може да се добави, че тези области са забравени не само от партиите, а и от Бога ! С нулеви перспективи за развитие и бъдеще ! Разбирате ли до къде стигнахме и заради кого – да си мразим държавата, да не искаме да живеем в нея !? Подръжката на евроатлантизма и неолиберализма доведе до това ! Т.н. „инвеститори” са грабители, изнесоха милиарди, сами виждате, може ли магазин, банка ... да е инвеститор !? Стотина фамилии завладяха и продадоха на безценица България, това е корупцията, но никой не я обявява, казионните медии ни внушават, че живеем в законов рай. Не ги ли знаете и виждате – над 300000 коли напуснаха България за Коледните празници, кой е в тях, как е заработил парите си !? Никой не ви казва, колко чужденци се заселиха на мястото на изгонените икономически българи, колко имоти и земя придобиха !? Обратните искат бракове и узаконяване на осиновяването !? Бойковисткият оркестър свири с пълна мощ, като оркестъра на Титаник !

            Сега се опитайте да се досетите как се оправя всичко това ! Не искате да се ангажирате, тогава поне помислете : Нова Конституция, написана от хората; Мажоритарни избори; Пряка демокрация; Забрана на партиите; Неутралитет и напускане на ЕС и НАТО ! Трудно ще бъде, ще се опитат да ни унищожат напълно, но ние сме вече „ходещите мъртви”, да не говорим какво е останало от честта и достойнството на българите !?

image






Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476468
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930