Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2017 13:14 - Равносметката на прехода
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 4507 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 11.11.2017 21:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

           Всеки се опитва да я направи от собствената си камбанария, независимо че може да е дебилизиран, необразован, порочен и престъпен. Важни са и националните характеристики описани гениално от Щастливеца ! Тук ще ви покажа една страна в лицемерието на неолиберализма и лъжовната му практика, като  базова философия в ЕС, САЩ....

           Всички видове хомосексуализми (над 20 разновидности) бяха обявени за напълно нормални, стигна се до паради, реклами, даже и спор за различни тоалетни !? Най- страшното и античовешко, бе разрешението за еднополови бракове и осиновяване на деца от подобни „семейства”! Втория ешалон е порноразголването, пластичните фалшификати на външността, лекото поведение, кефа и безотговорността. Миски, плейметки, бръдъри, чалги ... стимулиращи най- ниските страсти и простащината. Филми, клипове, плакати, билбордове, за които много комисии умуват дали са порно или еротика !?

 imageimage

          Всичко това породи странна форма на лично достойнство и защита от сексуално насилие. Първи почнаха позастаряващи артисти, певци, които след десетки години се сетиха, че някой, основно в административната и продуцентска мафия ги оправил и насилил, срещу роля или други привилегии. Многолетното мълчание обаче, намирисва на мъст при неустойка в обещанията и рекламна къмпания. Това не се случва само в Холивуд, а на всякъде ! У нас даже се знаеха обществени „тайни” , кой на кого е легнал за успеха, наградите, класациите, тиража ...

 imageimage

 

          Но да зарежем дребните, пикатни, проститутни реализации в сферата на изкуството. Вижте тези в политиката, тогава направете изводи и равносметки на „прехода”. Там се ражда, там е голямото истинско насилие от както свят светува ! Копнете и по- дълбоко в имотите, капитала, офшорките, участията за да видите връзките и зависимостите ...! ЕС днес, е огромен поток от сексуални, хомосексуални и многогамни зависимости, мащабен център на престъпления, на духовна и физическа проституция. С виагра или без, вижте част от активността на юнкера, номера е акта да бъде журналистически предаден като доброволен !?

image
imageimage

 imageimageimage

         Та какво се е променило от соца до сега:

 

 image

         Досещате ли се – НИЩО за простосмъртния, работлив, доверчив българин, обратното, стана много по- лошо ! Тези на снимката не бяха богати, нямаха офшорки, сметки по чужди банки, луксозни яхти, саморети и имоти, е понякога ловуваха и пиеха заедно ! Промяната е, че само за 28 години от далавери, кражби и келепир, някои западно лансирани, новоизлюпени мошеници и продажници, станаха приказно богати, докъто хората умират от глад и болести, бягат от политически и физически изнасилената Родина !

 






Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467520
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031