Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2016 13:59 - Нечестната, мръсна, партийна игра
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1869 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 22.11.2016 18:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

          Тя се създава от посредствени хора, които нямат собствен, прозрачен бизнес, лични качества и възможности ! Обикновено това са хора, при които партийната принадлежност и политиканстване става професия, от която значително по- лесно, изкарват много, незаслужени пари ! 27 години преход в България създаде такива „демократични” условия, че политиката и партийната принадлежност, стана най- печалившото, безотговорно, новоеничерско занимание !? Трябва да отбележим, че тези индивиди нямат нито образование, нито някаква подготовка за политическа и партийна дейност ! Когато към това прибавим зависимостта и липсата на български път за развитие се стига до лакейство, предателство и пълзене ! „Родения да пълзи не може да лети”, той вижда тревичките на неолиберализма и глобализма, но не вижда гората над себе си ! Поставен на властови позиции, усърдно създава себеподобни, защото посредствеността и лошото, оцелява с неконтролируемо и бясно размножение ! 27 години българския народ е подложен на геноцид и опростачване !
         Казвам всичко това, във връзка с неистовия, партийно ангажиран вой, против резултатите на последния референдум ! Страха и партийния ужас от мажоритарни избори, спиране на партийните пари ! Уплахата води до социологични и „научни” обяснения от НПО неясно, външно финансирани, както и от повечето партийни лидери !? Даже и вожда на „Атака” проплака „Какво искате 1934 г. – монархия или какво !?”, което поставя под съмнение базовата платформа на партията !? Партийците отлично разбират, какво иска народа, но не им харесва да загубят кокала и псевдоработните си места ! Затова ще се опитам да поясня, но първо прочетете това, защото дава изходните условия:
http://dedenze.blog.bg/politika/2013/11/24/iskame-li-bydeshte-za-bylgariia-chast1.1210145
http://dedenze.blog.bg/politika/2013/11/25/iskame-li-bydeshte-za-bylgariia-chast-2.1210708
http://dedenze.blog.bg/politika/2013/11/26/iskame-li-bydeshte-za-bylgariia-chast3.1211136
          Това е писано преди 3 години, от тогава много неща се промениха, но вярността на анализа и предложенията ми, котегорично ги доказва резултата от референдума. Това много ме радва, защото ясно показва, че хората искат бъдеще за България, че обичат Родината ! Към написаното тогава, искам да добавя няколко неща . Когато седмото ВНС под външен натиск създаде новата Конституция, никой не се усети, че тя става документ узаконяващ престъпната смяна на собствеността, безнаказаността и безотговорността на политическите партии ! Унищожението на държавните и кооперативни производства, тяхната приватизация роди партийната мафия ! Родиха се олигарсите и престъпния запис, че само частната собственост е неприкосновена ! Никой не се сети за държавния капитализъм, като най- естествена форма за преминаване поне на печалившата държавна соц. промишленост в капиталистическа, примери за което има по целия свят !? Не се сетиха и за държавно устройство с пряка демокрация, подобно на САЩ, Англия, Канада, Австралия, Швейцария... Резултата над 1000 партии регистрирани в прехода при население под 6 милиона живеещо постоянно тук !? Тотална ликвидация на всички производства и внос на всичко, включително и храна !?  3 милиона българи икономически мигранти по света ! Ликвидация на енергетиката, внос на външни разпределители, „инвеститори”, грабители и пр.... Основен аргумент против мажоритарния избор, че бизнеса, богатите ще влязат в парламента !? Въпроса е защо не, ако бизнеса и постиженията им са законни и прозрачни, ярък пример за това дава г-н Марешки ! Плашат с осъдените Галеви, които даже не се знае, къде се крият !? Всеки успял бизнесмен, създал работни места и честно платил данъци на държавата е по- добър от всеки партиец, докопал партийно баницата, а не с лични усилия и качества ! Плашат ни, че в НС ще има представени само 2-3 известни партии, но никой не допуска, че може и тях да ги няма заради грабежа и антинародните им дела за които трябва да бъдат съдени ! Ако тяхната съдебна власт не може да го стори подобно на събитията в Румъния, ще го стори народа ! Защото за геноцид, няма давност и прошка ! Парламента не е място за партийни борби и представителства, влизайки в него, депутатите трябва да замразяват партийното си членство и пристрастия ! Партиите не могат да преживеят това, защото така няма как да изпълняват поетите ангажименти към чуждите интереси, да бъдат марионетки ! Малките партии се страхуват, че техни представители няма да попаднат в НС !? Ако изборният кодекс даде равно право за представяне на кандидатите, партийната принадленост остава на заден план, но някои изявени, партийни боклуци, никога и никъде няма да бъдат избрани ! Всичко това може да стане много трудно, защото партиите са си сложили ламаринени брони отвсякъде ! Те са готови да пролеят и кръв за успеха си, но хората бесни от грабежа и безпътицата, също са готови !
http://dedenze.blog.bg/lifestyle/2016/11/14/ima-li-pyt-za-vyzstanoviavane-na-bylgariia.1490214
           Когато не искаш да направиш нещо, първата тъпа реакция е да го размотаваш във времето, това реално направи Борисов с оставката за втори път, посъветван от външните управници ! Предстои многомесечен, партиен цирк, докъто свършат награбените пари ! Белият кон, на който той тържествено ще се върне, вече се реше и зоби в конюшнята на ЕНП, Меркел се кандидатира и при успех, ще го води на къс повод ! Леденият полъх идва от Тръмп, който недолюбва политиците и уважава истински способните, можещи и знаещи хора !
               Не подценявайте народа, неуважаеми политици, вървете си, но поне го направете с достойнство ! Тогава и новите, модерно изградени (според изискванията на ЕС), затворнически корпуси в Белене, ще имат по-малко работа !

 image

            Вижте тези партийци, добавете другите неотразени и така ощетени в колажа, гласувайте пак за тях ! Каквото сам си натвориш, друг не може да ти направи повече !






Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dedenze - Важно е да помислите :
22.11.2016 13:34
Защо външните сили, управляващи България, искат партии ! Те създават омраза и разделение на хората ! Могат ли марионетно да подчинят цял народ, защитен от обществен строй с пряка демокрация !?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476871
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930