Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2016 17:22 - Нефантастична, реална политмечта
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1640 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

          Пандела беше последен писък на евродирективите и приличаше на скъп хотел, тип дворец на 12 етажа. Стаите бяха двойки с баня и от повечето се откриваше красива, панорамна гледка към площадката на АЕЦ Белене. Общото със стария затвор, беше само това, че тук обитаваха основно крупни, политически престъпници с антихуманни действия и „заслуги”. Затворниците, ако така могат да се нарекат, имаха всички удобства с изключение на връзка с останалия свят ! Бяха от всички националности, на ротационен принцип, затвора се финансираше от ООН. По скоро това бяха възрастни ученици, които всяка държава изпращаше тук на обучение и превъзпитание с програми, материали и теми, при строг контрол на световната, научна общност ! Не се прилагаха присъди по време, а свободата се гарантираше само от успеваемостта на изпитните сесии !? Неспазването на вътрешните правила се наказваше с унизителни наряди по чистотата и отлагане на времето за изпити.

        Третата световна война приключи само за 5-6 седмици, благодарение на руското откритие за дистанционна, вълнова промяна в критическата маса на плутония. Жертвите бяха минимални и последващи, защото войната се водеше състезателно и дистанционно, само между САЩ и Русия в определени райони на Сибир и Небраска, с пряко наблюдение от целия свят ! Предварително бяха точно формулирани исканията на двете страни в случай на победа. Те бяха крайно противоречиви и несъвместими, повод и източник на самата война, гаранцията за тяхното въвеждане и изпълнение се пое от ООН, без право на вето ! САЩ изискваше пълно подчинение и имперско управление за света на монетарен, частен принцип, долара за световна валута, с единствена американска армия финансирана от ООН ! Русия искаше автономия на всички държави, пълно разоръжаване, обща армия на ООН, след нова харта за развитие на човечеството, национализация на паричните и други ресурси, държавна собственост и управление на всички процеси с индивидуална, точкова система за разпределение и потребление на хората ! Победата на Русия беше ясна и категорична, подготвяна десетки години, заговори се даже за извънземна намеса, финансовия капитал вложи всички ресурси в бунтове и въстания, тогава се дадоха и жертвите ! Светът реално се глобализира около принципа за правата на човека, без териториални и имуществени претенции. Предстоеше още много, съвместна работа. Редица ръководни политици, се опълчиха срещу новия световен ред, така се създадоха затворите за интензивно обучение и превъзпитание, един от тях бе изграден на остров Персин в България, описан по-горе. За продажните, български политици, бе напълно достатъчно, отнемането на незаконните имущества и средства, превъзпитание не се налагаше !

image




Гласувай:
6



1. freeoldmen - Ех, де да ставаше така!
18.05.2016 18:34
Всъщност, чак в 20 век войните почват да взимат повече жертви сред цивилните,
отколкото от войската.
Със създаването на наборните национални армии, тоталната война приема за легитимна цел цивилният работник, обслужващ нуждите на армията.

В днешната ситуация легитимна цел сме всички.
цитирай
2. dedenze - Цел сме за голямо съжаление freeoldmen !
18.05.2016 18:58
Доста по- голяма от маломерната ни армия. За това е нужна мечта за чудо ! Ние по-старите, нямаме време да чакаме еволюционните промени, които рано или късно ще станат !
цитирай
3. zaw12929 - Сбъдва се мечтата на русофилите- да ...
24.05.2016 19:51
Сбъдва се мечтата на русофилите- да си отмъстят на Русия, която не е оставила Америка да ни освободи 1878 година и ще я мери, ще я ядосваме. Нека се порадват, докато получат ответен удар по... базите. Руснаците доказаха, че... са точни в целта до 1 м ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3468148
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031