Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2016 13:33 - Напред братя и сестри, умната !
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 4401 Коментари: 11 Гласове:
11

Последна промяна: 27.04.2016 19:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

    

       Много малко остава България да бъде окончателно унищожена и оставена в картата на ЕС, само като чисто географско понятие ! В стратегическите карти на НАТО вече я няма, сами се убедете има само Турция и Румъния ! Това се обяснява с факта, че България няма да бъде надежден партньор, при нападението над Русия !
 image

          Макар и с голямо закъснение, повечето българи усетиха на гърба си ликвидацията, но реално са лишени от всички форми на борба ! Няма социално и професионално съсловие, което да не е против провежданата от партиите политика, което да не е изразявало протеста си и неодобрението с митинги, стачки, шествия, блокади и пр... Ефекта от това е нищожен и чисто козметичен, по ярко изразен в ниската избирателна активност ! Гибелната за България, държавна, обществена форма - партийна, представителна демокрация, роди нова, богата, експлоататорска, непозната в света, класа на политиците ! Тя си живее много добре, печели конюктурно, незаслужено и мафиотски, разделя хората, насажда омраза, въвежда кастово деление и разраства пропастта между бедни и богати ! Силата и чувството и за вечност, безнаказаност са цинична, долна подигравка с хората, тяхното бъдеще! Последната и антиконституционна изцепка е въвеждането на задължително гласуване с техническо игнориране на българските мигранти ! Особено интересно е въвеждането в бюлетината на текст и  квадратче „Не гласувам за никого от представените !” Чудесно, но безмислено и скопено, защото тази бюлетина се брои за недействителна, вдигаща само избирателната активност !? Свръхлогично е, при висок процент, да се тълкува като вот на недоверие към партиите и приетата държавна система, като желание за - пряка демокрация !? Така е, но няма да стане, докъто има користни, облагодетелстващи се,  управляващи партии !

 imageimage

 

             Унижението на хората е достигнало невероятни размери ! Всеки ден се избиват и пребиват хора за нищожни пари, храна, добитък и пр...!? Връщаме се към доброволните, невъоръжени отряди на соца за охрана на граници и селища !? Възможността за самозащита е нулева, да не говорим за защита на честта и достойнството, които в евроатлантическите „ценности” отсъствуват напълно, даже като понятия ! Хвалим се и  правим последователи на страни като САЩ, Канада, Швейцария ..., но там всички хора с чисто минало, имат право да си купят всякакво, бойно оръжие в магазина !? Тук имат право само партийнопомазани и престъпници! Страх ги е от народния гняв и желание за възмездие, затова имаме най- много полицаи на глава от населението, обслужващи партийните интереси, неборещи се против битовата и криминална престъпност! Вече се оборудваха с бронирани машини и водни оръдия !? Не дай Боже пиратка да гръмне, ще ни избият всичките и ще редуцитат населението до указаните от САЩ – 5 милиона подчинени !

 image

 

           Да не говорим за доверието в съдебната система, която също се избира и контролира чисто партийно ! За 26 години при крупни престъпления против държавата и народа, осъден политик няма ! Няма и няма да има, докъто в нашите съдилища не се въведат т.н. съдебни заседатели, които по съвест да определят виновността на подсъдимите ! Нали сме фенове на САЩ и сащофили, защо не го правим като тях !?

 image

 

             Българина има чувство за хумор в най- лошите за него дни ! Рано или късно, ще намери верния път ! Трябва да се използуват текстовете на престъпната Конституция и законите !
Чл. 5.
(1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат.
(2) Разпоредбите на Конституцията имат непосредствено действие.
(3) Никой не може да бъде осъден за действие или бездействие, което не е било обявено от закона за престъпление към момента на извършването му.

            Затова при митинги и обсада на НС и институциите на властта, не хвърляйте предмети яйца, домати, бутилки, не вдигайте излишен шум, те са забранени и в разпоредбите на Столична община ! Това може да се подмени с незабранените със закон - екскременти , урина, отвратителни миризми в незабранени пръскала и упаковки, още повече са достъпни и безплатни ! Ловете нежно, по евроатлантически, живи, симпатични жабета, особено много защитени змии, гущери и тихичко ги пускайте около изброените места с надеждата да надквакат безпътните и продажни депутати, да им всеят уважение и респект !

imageimageimageimage

          То бива "демокрация" и жертви бива, но цял народ за курбан не бива ! Напред братя и сестри, Бог е с нас !

 

            Първото, природно, учебното заведение и първите учители на Костов и сие ?

     






Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Бой последен е този,
27.04.2016 14:59



дружно вси да вървим,
с Интернационала
света да обновим!

(А червените шебеци ще ни водят, за да станат след победата "активни борци".)
цитирай
2. dedenze - Привет апостолче на глупостта, на два строя метреса !
27.04.2016 15:11
Отдавна не беше се отбивал за да ни веселиш ! Днес май си си пил хапчетата, но пак имаш леко объркване ! Червените шебеци станаха сини, после жълти, а днес си менят цвета като хамелиона ! Те не разчитат на утрешна победа, признания и награди - всичко си получават и изяждат веднага, на часа ! Имат си и бардове апостолчета !
Ти беше, като Бочето, верен бард и съветник на бай Тошо, комунист, а сега от кои си !?
цитирай
3. kuschel - Да става една голяма война и да св...
27.04.2016 21:21
Да става една голяма война и да свършва това мъчение.
цитирай
4. dedenze - Войната не е решение kuschel !
27.04.2016 21:46
Защото не слага край на мъчението, обратното ражда ново ! Истината е във всеобщото проумняване, което за сега е много трудно и невъзможно ! Ние сме малки, но полезни светулки в този процес !
цитирай
5. apostapostoloff - Кухелиятът и кремълоидите да не се мъчат
28.04.2016 06:10
повече, ами да се изнасят към Русията, за да заживеят там честито. Ще ги посрещнат с отворени обятия и ще ги изпратят с музика в някой совхоз.

P. S. Отдавна чакам да се появи някой дъртак, който да ме заклейми и осъди. Без да е разтварял и една моя книга. Всъщност, моите книги са недостъпни за тъповати комуняги и кремълоиди от рускогейската общност.
цитирай
6. kuschel - Квак, ти луд ли си? Кой ще ти чете т...
28.04.2016 07:24
Квак, ти луд ли си? Кой ще ти чете тъпизмите. Само някоя изкукала откачалка като теб може да ти се върже на глупостите.
цитирай
7. dedenze - Остави го нашето щастливо и весело апостолче да ни радва и разсмива !
28.04.2016 11:28
Безобидно е, още си живее с СССР, Живков и неговия си странен и личен комунизъм !? Сигурно и някой друг долар изкарва като троли в блога, всички са вдигнали ръце от него ... Обижда на дъртак, а съм сигурен, че е един от най- дъртите в блога !?
цитирай
8. nadzambunata - Да здрафстфует всьо що нада
28.04.2016 11:31
Лелииии, ама си го измислил начи! Като "темите" по литература от едно време. Смешно е. Гадно е обаче как започнахте да се "закачате" със/за хората в чужбина!
цитирай
9. dedenze - Привет nadzambunata, за мен си нова и странна птица в блога !
28.04.2016 11:56
Ше прощаваш но не разбрах какво коментираш !? Що се отнася до това, че учиш руски и се опитваш да пишеш, това е хубаво, там е бъдещето ! Ама питай поне гугъла за правописа и значението на думите ....
цитирай
10. nadzambunata - Грешка
29.04.2016 14:26
В момента го отучвам. А бъдещето е навсякъде, зависи как ще ти викат.
цитирай
11. survakar007 - Не ми е ясен замисъла на този пост
29.04.2016 18:09
Първо на България американски военни бази не и трябват, нито руски, нито каквито и други да бъдат. НАТО като всяка военна организация има начало и има край та като настане краят на българите не им трябва главоболието да разчистват непотребни железа, а вероятно и да плащат на поредните "победители" санкции за това че са на наша територия. Не ни требе бази в България... точка!

За притежаването на оръжие от редовия български гражданини подписвам с две ръце. Точно това липсва на народа ни да прекрати корупцията в държавата и да се разправи с мутренси банди на бившето ДС като ВИС, СИК, Мултигруп, а сега и ТИМ.

Никакво изборно участие, първото нещо е да се преборим (от улицата и с механични и химически средства) за правото на всеки български гражданин над 18 години да притежава и носи оръжие, а след това ще започнем да избираме, защото след това такива "политичета" бухалкаджии като Бочко банкянската тиква, Доган чалмалията и русофилската кучка Сидеров нема да посмеят да бабаитстват на улицата и в Парламент както от десетилетия най-нагло правят.

Сурвакар
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3477382
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930