Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2016 16:27 - Признат грях, не е грях !?
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2840 Коментари: 5 Гласове:
8

Последна промяна: 30.03.2016 19:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

  

       Преди 26 години Андрей Луканов, поставен между чука и наковалнята, за пореден път използва известния, български трик за оцеляване – да питаме по-умния и да му се отдадем ! Не го съдете строго, същото действие преди него направи и нашия бивш баща, брат, майка и сестра- Михаил Горбачов ! Двамата не само попитаха, но и ревностно изпълниха всички съвети ! Ужаса и нещастието дойдоха от факта, че поради ментална ограниченост, не са питали истински по-умните, а тези които са по-силни за деня и в техните ограничени, наивни представи са величани като богове !? Нещо подобно на обективната истина, че лудия никога не може да разбере, че е луд !

 image

 image

 

          Резултатите са плачевни и не закъсняха ! Влезте в магазините, отидете по-села и градове, вижте скелетите на разграбените фабрики, сравнете с медийните, отвратителни лъжи и хвалби, друго не е нужно за оценка на една, гигантска, национална, мащабна катастрофа ! Днес вече са изложени на пълно унищожение България и българите, описал съм го, показал в десетки постинги и не само аз ! В интерес на истината, само една малка партия бие камбаната, но се дави в глупостите, изцепките, нарцисизма и нацизма на едноличния си водач, осъден за хулиганство ! Другите си траят, чакат да падне тавана и друг, навярно ЕС да изпищи кански „Царят е гол !” Фашисткият неолиберализъм ни унищожи и направи колониална държава, която реално не знае, кой, как и защо я колонизира , защото е умело и хитро маскирано от ЕС и САЩ ! Останалите бивши страни от т.н. соц. лагер се усетиха и започнаха борбата ! С огромни лишения и труд, Русия се възроди от пепелта, възвърна авторитета си и зае важна позиция в света ! Ние се крием, спим, правим на умрели, тихичко издигаме и реставрираме фашизма в най-уродливата му форма – хитлеризма !?

 image

           Днес пак ходим като малоумници по света, питаме сульо и пульо, как да реагираме, какво да кажем, с което станахме за смях на всички ! Докога и кой марионетно ще затрива България, без никаква, даже човешка отговорност !? Кога ще се появи поне една политическа партия, която явно и открито да каже истината и причините за тази 26 годишна деградация и унищожение ! Да признае отговорно, че причината не е в ДС, БКП, НРБ, Бай Тошо, СССР и КГБ, а в лакомията, мафиотщината и безпътицата ! Едва ли ще се случи, тогава си признайте греховете поне пред себе си и се самоликвидирайте, народа ще ви прости ! Четете, учете, истината е в пряката, партийно-независима демокрация ! Борете се за нея, като разграбени  бедняци, ЕС и САЩ скоро ще ни изоставят напълно, те не помагат там, където нямат финансови интереси и печалби !
http://dedenze.blog.bg/politika/2013/02/18/shto-e-priaka-demokraciia-i-ima-li-bydeshte-u-nas.1055029

http://dedenze.blog.bg/politika/2016/01/24/sydyt-na-ugneteniia-narod.1424761

           Всеки има грехове, но най- големи са политическите, защото водят до страдание и нещастие на много, невинни хора ! Осъзнайте се, признайте греховете и заблудите, време е, в това няма нищо срамно и опасно ! Горбачов призна, че е бил излъган, че са му обещали да няма НАТО, а то се разширява, обсеби и нас, направи ни мишена ! Човек гол се ражда и гол си отива след кратко, земно време ! Богати и бедни се срещат и съжителстват братски в пръстта, защо не го направят и по Земята, забравяйки алчността и суетата !?
         Българите са наплашени, зреят бавно и обичат индивидуализма, това обаче е гибелно ! Борете се с чест и достойнство, много по- ценни от парите и материалното ! Разпостранявайте, обединявайте се, допълвайте, мислете , нямам авторски претенции, само човешки в името на България !
         Греха не се признава, а се увеличава, прочетете моите коментари под текста, нашите днешни душмани са ясни, те са по нагли и страшни от турските, затова включвам и песента на Панагюрските възстаници !
Бийте братя, Бог е с нас !








Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dedenze - Осъзнайте се идиоти !
30.03.2016 18:24
През 2011г . в Южния парк централната алея беше именувана на американския президент Рейгън !? Днес е взето рещение за изграждане на паметник с бронзов монумент на същия !? Въпроса е къде ще бъдат монументите на останалите американски президенти !? Гъзомияри -ибрикчии, засрамете се, спрете ! Вие ще ни докарате гражданска война !
цитирай
2. dedenze - Не нарушавайте баланса !
30.03.2016 18:35
За равновесие сложете и поне едно малко паметниче на всеизвестния рейганов партньор и "большой болтун", както го наричат руснаците, ликвидатора на соца, "великия" Миша Горбачов !?
цитирай
3. krumbelosvet - Всичко щеше да е така,
31.03.2016 09:59
ако сме имали свободата да решаваме. А то - рухнаха двата ни най-големи търговски партньори, с много над половината от оборота. Влюбеното в Запада малцинство побесня от възторг и очакване на рая, холивудскя рай. Западът ги подкрепи абсолютно. Ама авторът, умен човек, това не го ли знае? Ако до сега не го е узнал... Реалните граници... Мойсеевите 40 години Изход на еди добър адвокат и катастрофален премиер... Западът го оцени. Май още е посланик на ЕС в Грузия. Щото и в дипломацията е експерт, като в реалните граници.
Ще завърша с това, че една възрастна роднина от сърце мразеше Луканов, защото грозно лапал луканка по телевизията. Не беше разбрала, че това е артист...
Моля автора, чийто читател съм, да погледне и той поне последния ми пост.
цитирай
4. dedenze - Да има много обективни условия независещи от нас krumbelosvet !
31.03.2016 12:55
Но много, много, много като паметника на Рейгън зависят само от нас ! Моя бивш партиен секретар Попов, се пребоядиса за 24 часа, човещинка, беше и некъдърен инженер "парашутист". Приех го без никакви емоции, но когато колега ми каза, че веел синьото знаме в първите редици на митинг на СДС се вбесих !
Сега предполагам, че започваш да разбираш за свободата да решаваме ! Има филми с митингите и факлите на нацистите ! Никой, никога не може да ме убеди че германския народ е невинен и принуден с насилие да завладява света !?
Днес не е ли същото с електората на ГЕРБ, той сигурно също няма свобода да решава !?
цитирай
5. kvg55 - Само гражданска война ще разчисти ...
08.04.2016 21:55
Само гражданска война ще разчисти радикално пътят ни към прогреса.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3466860
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031