Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2016 13:23 - Кривата ракета на демокрацията
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1889 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 07.02.2016 12:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
           На кривата ракета, космоса е крив ! Този израз, интелигентно перефразира народния  „На калпавия х++ , вълната е крива !” ! Аз предпочитам народния, той много точно се вписва в съвременния живот, в рекламата на обръснатите гениталии, което с нищо не увеличава потентността, в силикона и фалша, прикрикриващи физическата и духовна грозота ! Но в този постинг няма да се занимавам с човешкото тяло, по- скоро с продажната, опростачена душа ! Светът е изправен пред големи промени, новата, колонизаторска политика на  финансовия капитал, чрез неолиберализма е пред пълен провал ! Това кара САЩ да активизират октопода на мафията, чрез тяхните, финансирани НПО, мозъчните тръстове за промиване на мъзъци и париране на съпротивата ! За огромно, тяхно съжаление, днес това е трудно, защото реално няма враг, срещу който да се насочи машината на империализма и оръжието на НАТО ! Затова се вадят от гробищата скелети, детски, страшни приказки, митове и легенди  за чудовищата комунисти ! Това не е от днес, тези които имат историческа памет, помнят проповедта на калифорнийския, баптиски свещеник Дейвид Ноубъл в 1964 г.: "Внимание, християни ! Тези ужасни Бийтълс имат страхотно влияние! ...Бийтълс са съставна част от плановете на болшевишката музика. Те дават марксическа лира, която масово разяжда американската младеж! "!!!!? Вадят се призраци и вещици, защото според комунистическата идеология, парите на финансовия капитал, трябва да се експроприират от хората и да се използуват по хуманен начин ! Така от ръцете на една стотна от човечеството , владеещо ресурсите и парите на цялата планета , ще бъде извзето правото да се разпореждат с живота и съдбата ни ! Виж това вече си е страшно и води до шизофрения, уплах и хистерия ! Българската, продиктувана отвън теза- оправдание, за неуспеха на "демократичния" преход е, че комунистите е трябвало да бъдат избити още през 1990 -1992 г. , включително и техните деца и близки !? Тогава останалите тук, демократични лайномети, реститути и сополанковци, щяха да цъфнат и вържат, щеше да настъпи едно благоденствие, от чешмите безплатно щеше да тече мед и масло ! Планът „Ран-Ът” в частта си за петте милиона българи, щеше да се преизпълни !  
           Но преди лустрацията и избиването, дайте да видим кои са тези комунисти, защото много хора казват- искаме да сме комунисти , но не сме достойни за такава чест !? Прочете първо това, преди 6 години съм се опитал съвсем обективно, на базата на моята памет и оскъдни, статистически данни, да опиша социалния състав и членствата на българите през „стартовата” 1989 г.,той е доста по- различен от останалите соц. страни !
    http://dedenze.blog.bg/politika/2011/02/26/etimologiia-na-syvremennite-nashi-politici.694540
         Та, ако сте прочели, кого ще избивате, лустрирате и пр... дами и господа „демократи”, днес в НС от народните избраници 90% са били членове на БКП или техни деца, включително Премиера и Президента !? Правя и едно важно уточнение, истинските, идейни комунисти са много малко, тяхното унищожение започва още през 1921 - 1925 г. и така до 1954 г. !  На умряло куче лесно се вади нож, но трудно се прави нещо добро за хората, които въобще не ви интересуват ! БКП е била по-скоро социалистическа партия, приютила нагаждачи, предатели и келепиржии, за което свидетелствуват и решенията на 7 -то ВНС ! Оправете си ракетата, неуважаеми псевдодемократи, или я подменете с годна, защото този път ви чака истински, народен съд ! На първо място уточнете понятието комунист, после давайте оценки и присъди ! Оценете критично собствените си грешки, така както направиха "комунистите" през 1989 г. ! Другото е гражданска война - това ли искате, НАТО и ЕС няма да ви спаси, бутафорната ни армия също, по- старите хора са служили в армията, стрелят добре, а вие не знаете откъде се хваща пушката, оприличавате войната с приказните фантасмагогии за  Рамбо и Батман ! Явно евроатлантическата и неолиберална облъченост е огромна ! Вие марионетно унищожавате България и българите, правите ги нови колониални роби, обричате ги на бедност, страдание, миграция – защо, на кого служите !?
         Когато някой дебилно, манипулирано и опростачено запита какво да правим, пак ще му отговоря кратко: Нова Конституция; пряка демокрация; пълен мажоритарен избор с ДА и НЕ; 120 души НС без привилегии и имунитет; явно електронно гласуване от целия свят ....!  Всичко останало е мимикрия, лицемерие, предателство и неолиберален геноцид ! Индивидуализма, фалшиво рекламиран от неолиберализма е подходящ само и единствено за частната тоалетна!
http://dedenze.blog.bg/history/2016/01/25/fashizym-li-e-neoliberalizma.1425009
         Трудно е, но е задължително за спасение на България, затова разпостранявайте, нямам авторски претенции, да се обединим с ясна платформа и цел! Кунева ще доопростачи децата ни евроатлантически, Начев ще обяви война на Русия, Павлова ще ни омагистрали, Теменужка ще ни върне към газените лампи, Бъчварова ще ни принуди да формираме опълчение за отбрана,  Москов ще ни имунизира за последно, Калфин ще ни изиграе тука ими тука няма ....  Това ли искате, не виждате ли че народните избранници, не искат развитие на промишленост, селско стопанство, не инвестират в производство на каквото и да било, превръщат ни в бедна, колониална  държава !

image

По- новите възторжени евроатлантически криворакетчици !

image

              Стратегически, военен план на НАТО, забележете България не съществува и участвува като самостоятелна държава, явно ще бъде в състава на Румъния и по- вероятно на Турция !? Тук въобще не се отчита броя на кривите ракети, къде реално ще паднат !? Врагът е напълно ясен от картата, там неолиберализма беше изгонен, идва ред на кривите ракети !

          Що се отнася до Бийтълс сигурно са комунисти !? Псевдодемократите така и не го разбраха ! Ето какво ви казва Джон Ленън:






Гласувай:
6



1. dedenze - Когато фактите говорят и боговете мълчат !?
05.02.2016 11:39
Даже и апостола на ментално увредените мълчи ? Не се страхувайте, кокалчето което са ви дали е пластмасово и нехранително, така че да го загубите не е голяма беда ! Виж да загубиш милиарди, нечестно натрупани върху костите на милиони хора е друго нещо, даже си склонен да дадеш половината на наемници за да ти защитят остатъка ! Лакомията винаги води до тежки и фатални заболявания !
цитирай
2. kvg55 - Членството ни в ЕС и НАТО е пагубно за ...
06.02.2016 14:19
Членството ни в ЕС и НАТО е пагубно за България.
цитирай
3. dedenze - Съгласен съм напълно kvg55 !
06.02.2016 14:28
Те води до ограбване, колониализъм и ограничаване на промишленото и културно развитие ! Застрашава ни от въвличане в чужди войни и интереси ! Избора на неоколониализма е категорично - национално предателство и геноцид !
цитирай
4. dedenze - Брояча на посещенията на постинга е спрян !
07.02.2016 01:49
Ясно е защо ! Разпостранявайте, нямам авторски претенции !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3475736
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930