Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2015 19:01 - Американопитека - животно с претенция за човек !?
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1808 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 19.11.2015 00:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
            Трябва преди началото да се направят някои уточнения: По - правилно е да се каже пришълецопитек, защото в държавата, за която се отнася определението – САЩ, отдавна няма американци! С това название, може да се наричат само коренните жители индианците, които отдавна бяха избити, разчистени и набутани в резерватите, на тяхно място насилствено поникнаха, цъфнаха и вързаха умници, тарикати, пришълци от целия свят ! Нехуманоидни индивиди, зарязали родните си места и близки, с единствената мечта да получат повече, да хапнат по-богато, да владеят и управляват с цената на абсолютно всичко, даже на душите си !? Хищници с единствен обединяващ белег и знак - $ ! Не вярвате ли, съмнявате ли се – прослушайте благоговейния и превзет начин по който го изговарят, несравним даже с думите майка и баща ! Вижте им филмите, изкуството, културата, традициите, празниците и сами си направете изводи !? Малцина от тях се опитват да запазят етническата си култура и традиции, но повечето крият и ненавиждат произхода си, наричат се американци !?  Ето прочетете, ако още не ви се вярва:
dedenze.blog.bg/lifestyle/2013/11/29/blagodarnostta.1212307
beasta.blog.bg/zabavlenie/2009/11/06/kak-heluin-unijoshti-bylgarskata-tradiciia.430163
             Когато обаче ниската интелигентност, простащината, агресивността и лакомията, предяви претенции да управлява света и да го прекроява по свой образ и подобие става страшно, ужасно и гибелно ! Американопитека , днес безнаказано раздава правосъдие, войни, възмездие, фалшива демокрация ! Има над 750 военни бази по света, „само” 4 в България !? Всичко това се извършва с явна имперска цел и амбиция, ако още не вярвате, вижте документалното филмче в края на постинга ! Най- циничното и гнусното в двеста годишната дейност на тези примати, че те сами методично и с много средства създават конфликтите, финансират ги, въоръжават, а после ги „умиротворяват” платено от ресурсите и парите на умиротворените!? Питайте комшиите сърби, колко им струва нападението срещу тях, защо беше извършено, какво се постигна !? Може да разширите питането и анализа с Виетнам, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия и пр.... Пак ли не вярвате, вижте днес какви красиви бомбички изпращат на създадената от тях ИД, насладете се !? Помните ли 11.09.2001 г. , дано знаете, че насилието ражда още по- голямо обратно насилие, че религия не се заличава с бомби и гейпаради !? Вярвате ли, че им пука за жертвите във Франция, тя едва ли ги интересува (вижте филма ) !?

image

            Ако притежавате човешка съвест, чест и достойнство, може ли да наречете тези силови, ограничени ментално примати - стратегически партньори, съюзници и да участвате в техните войни и имперски интереси!? Защо допускате срещу дребни монети български, маринетни уроди да ви управляват и набутват в чужди геостратегически интереси !? Харесва ли ви да бъдете по „американски” имунизирани и незнаещи значението на понятието срам ! Да не стане така, че един ден да се оправдавате сълзливо пред поколенията, че никой не ви е казал, че не знаете, че сте подведени и излъгани !? Филма напомням, че е документален, не е монтаж ! Популяризаторите приканват- без коментар, аз искам да коментирате, защото мълчанието е съдействие на престъпника !
         Вижте и клипчето на Анна Мей Бълок, известна днес като "баба" Тина Търнър, в него тя ви пояснява що е долар, мъни, как се произнасят и печелят ! Че за тяхното притежание, може да се стане много повече от частна танцьорка !? Явно е станала, припечелила и разумно е избягала от САЩ навреме! Днес е швейцарска гражданка ! В интерес на истината е надарена, добра актриса и певица !








Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dedenze - Съгласен съм kushel !
16.11.2015 19:31
Алчността на хищника вълк, чиито отстрел е разрешан почти целогодишно в много страни ! Този хищник не взема подобно на лъва, това което е нужно за да оцелее, той изтребва всичко, повече от колкото може да изяде ! Днес това правят американопитеците, застращавайки човешкия прогрес и съществуване !
цитирай
2. dedenze - Искам да предупредя !
18.11.2015 18:30
Само някой да не заблее, че "американският" народ е невинен, че се отличава по манталитет и мераци от водачите и управляващите които избира ! Това не е вярно, както не беше вярно и за народа на хитлериска Германия с факелните шествия и хистерии - Дойче юбер алес !? За безчестието, лакомията и геноцида, няма смекчаващи вината обстоятелства !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3481423
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930