Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2015 13:34 - Чия държава сме !?
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1617 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 25.05.2015 14:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

  

         Още с решенията на ВНС и новата Конституция, става ясно, че вече не сме народна държава и държавната собственост също не е народна и неприкосновена!? По финансовите дългове и външно управление, най- общо може да се каже, че сме държава собственост на ЕС, САЩ и НАТО с напълно подчинено, марионетно управление ! Т.н. народ се разпознава като противна, създаваща проблеми маса, нужна само като – електорат с единствена функция, да гласува за най- изпечените мафиоти и мошеници ! По този начин се придава лицемерен елемент на подкрепа и народна обич, на одобрение и съучастие, комуфлаж за пред света ! Системата е така нагласена, финансово и юридически, че е абсолютно невъзможно да се изберат за управляващи партии и хора, несъгласни с евроатлантизма, неолиберализма и колонизацията на България! Европейското финансиране, програми и помощи са напълно заблуждаващи, лицемерни и фалшиви, които в годините ще бъдат върнати под различни форми многократно! Да, уважаеми сънародници ", няма безплатен обяд", има геостратегически апетити,  проумейте го !!!!
            Българите са несъгласни с този гибелен път и ярко го демонстрират с ниска избирателна активност, имиграция и ненавист към политиците, но това крайно не е достатъчно! Абсолютно сигурно е, че ако утре се проведе един задължителен, честен референдум, ще излезем от всички по-горе описани структури, освен това, ще има и народен съд за тези, които ни върнаха със 100 години назад ! Да но и това е напълно невъзможно да се случи, защото е подсигурено и бронирано конституционно и законово! Колкото и да са бламирани хората, нискообразовани, неинтелигентни, на всички е ясно, че над нас се извършва модерен геноцид, ограбване и опит да бъдем унищожени и прогонени от тук, с всички средства! Въпроса е, защо това не се обявява и разяснява официално !? Ясно е, че вече нямаме суверенна държава, армия и български, перспективни цели и програми за развитие ! Не е възможно да имаме и племенна форма на съществуване с вожд, защото тук живеят много, различни етноси !? Управлявана напълно успешно отвън, от чужди интереси, България е готова за авроатлантически, официален, управляващ борд, при който поне ще отпаднат местните некадърници, мафиоти и лапачи !
           На кого е нужна бавната, садистична, мъчителна смърт на българското, чрез подмяна на историческите истини, религията, езика, обичаите, разпродажбата на родната земя и собственост!? Не е ли по- добре, това да се обяви официално и да приключи в рамките на месец – два, още повече, че в НС по тези въпроси има пълен консенсус, с изключение на една партия с подкрепа само 4% !? Та ние даже не се връщаме към фашизма, защото това е идеология издигаща в култ общото и държавността!? Българските политици водят държавата само към пълна ликвидация, заличаване и в интерес на истината успяват !

 


image

           Новите страстни целувки и напътствено нашепване "Ашколсун, нашто момче"!?

image

           Приятелска среща, защо ли Меркел не казва на нашия плейбой , че в Германия над 50% от БВП се формира от държавни фирми и участия !?  Сигурно си мисли, че той няма да разбере, какво означава това, особено след инструктажа от САЩ !?

image

         Тя се надяваше, че на старини ще има сигурен, спокоен и достоен живот, че децата и внуците, ще бъдат край нея, а не пръснати по света да търсят препитание ! Тогава на власт дойдоха "демократите" и евроатлантическите еничари !....



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3480506
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930