Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2015 23:57 - Границата на толерантността
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1868 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 17.05.2015 10:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



          Толерантността е хубаво нещо, но има определени граници, които не трябва да се преминават! Тези граници не се определят от идеологии, религии и временно управляващи, те се определят от общочовешките и природни закони, без които разума и цивилизацията са обречени на гибел! Част от тях са : Не прави с думи и дела, това което не искаш да правят на тебе! Истината е относително, измислено от човека понятие, тя се развива и променя в зависимост от знанията, науката и развитието на човечеството, затова никога не бива да се говори от последна инстанция, да налагаме своята истина на останалите и то на всяка цена! Никой не е застрахован против болести и нещастия, в повечето случаи те не зависят от нас и нашето поведение, затова помагай без афиширане ако можеш и с каквото можеш ! Светът е безкраен, каквото и да правиш не може да го притежаваш, житейската суета свършва на кладата или в 1 квадратен метър, голи се раждаме, така си и отиваме!.... На основата на тези закони, почти всички религии формулират и божиите заповеди към поклонниците ! Какво обаче трябва да направим, ако те не се спазват, ако страдаме от тяхното деформиране и незачитане, докъде да бъдем толерантни !? Трябва ли ако ни зашлевят незаслужено да обърнем и другата буза, ако ни ограбват да чакаме „Рая”, където последните ще станат първи !? До къде и до кога да обичаме врага си посегнал на нас и семействата, изгонил от Родината, заграбил земята ни !? Трябва ли да приемем чуждата култура, традиции и житейски стилове несъвместими с нашите, изопачаването на историята, възраждането на нацизма !? Не скъпи сънародници, когато се нарушават общочовешките закони , не трябва да има никаква толерантност, защото това води до манипулиране, модерен геноцид, оскотяване и ликвидация на народността, обратното с всички средства, всеки трябва да се бори против това!
          Последните 25 години сме свидетели как дерижирана отвън група продажни, български политици нарушиха общочовешките закони и ни принудиха да имигрираме и деградираме! Разпада на соц. лагера и ликвидацията на тоталитарните режими доведе до радост и надежда за един по-добър и достоен живот. Само месеци бяха нужни за да се убедим в обратното ! 25 години бяхме толерантни, чакахме, вярвахме, разчитахме на разума и какво, стана по- страшно от най- лошите години на соца !? Не гледайте лъскавите витринки, външния лукс и мамещия фалш на частните наши и чужди грабители, отворете си портфейлите и сметките!  Ето само една дузина от техните по-крупни, престъпни действия в подкрепа на казаното:
          1. Приемане на представителната, партийна демокрация като обществен строй и устройство ! Пълна, конституционна защита на безотговорността, привилегиите, липса на задължения и контрол – Резултат : До днес са регистрирани над 800 партии, нито една не е с идеология и платформа измислена в България, адаптирана към нашите условия !? Абсолютна грешка при наличие на исторически примери – 1934 г. забрана на всички партии с висок обществен и икономически ефект; Наличие и пресен спомен за една масова тоталитарна партия – БКП; Гарантирано, доказано исторически, ползуване на партийно членство за лични облаги и привилегии! Други неприети от ВНС възможности – президентска република или пряка демокрация ( страни с пряка демокрация – САЩ, Англия, Австралия, Швейцария, Канада...)
           2. Пълно унищожение, източване, разграбване и ликвидация на ТКЗС, преди да са изградени нови структури, връщане земята в реални граници на наследници за които земеделието е напълно непонятно! Абсолютна грешка  довела до пълен внос и зависомост от чужди хранителни продукти с лошо качество до днес !
          3. Обявяване само на частната собственост за неприкосновена, подмяна на общонародната собственост с държавна! Сваляне на всички държавни контролни органи и промяна на наказателния кодекс със смешни наказания при присвояване, разхищение и унищожение на държавна собственост ! Абсолютна грешка довела до разграбване и продажба като скраб на машини съоръжения и цели предприятия! Тук попадат много печеливши, държавни предприятия с осигурен пазар и традиционно производство от леката и фармацевтична промишленост, чиято престъпна ненужна приватизация, никой не може да обясни ...! Това доведе до 3 милиона икономически, квалифицирани имигранти, останали безработни тук! Подмяна на българското производство с „европейско”, пускане на крупните акули на нашия пазар, унищожаване но родното и държавно производство ! Друга възможност прилагана от целия свят е т.н. държавен капитализъм при който държавния дял в производството е много по- голям ! ( В Германия е над 50%, при нас се приема, че държавата е лош собственик !?)
            4. Създаване на грешна представа за понятието инвеститор, за такива се приемат банки, застрахователи, разпределители, търговци, арендатори, концесионери ! Резултата от това е, че те изнасят от държавата милиарди евро печалба ежегодно, заплащана от българите !? Т.н. инвестиции са само реални и надути, естествени, производствени разходи ! Пример са всички ЕРП и пр.....
            5. Ликвидация на българските, държавни банки, странни и мафиотски фунции на единствената БНБ. Като пример „Булбанк АД” е продадена само за стойността на едногодишната печелба носеща на държавата, на някакви италианци, предполагам се досещате как, защо и срещу какво!? Държавата е принудена за хазна да използува частни банки с което реално ги обогатява, лансира и върти лични, партийни далавери – случаят КТБ!?
           6. Продажба и осигуряване на монопол и пазар на крупни търговски обекти, медии, комуникации на чужди фирми и интереси ! Почти няма български такива, затова ни залива фалшива, манипулирана, евроатлантическа информация, при висока цена на услугите в пъти по- висока от тази в САЩ например!?( Ако не вярвате и дзяпате тъпо, обадете се на ваш познат в САЩ за 10- тина  минути и си вижте сметката! )
           7. Никакви стимули за българско производство и износ, затова 25 години ВТБ е отрицателен, държавния дълг нараства ! Угробваща система за предварително облагане, европейски правила, допускане на дъмпингова конкуренция, липса на защитни мита, които обезмислят всякаква бизнес активност. Затова малкото свободни средства се държат на депозит в банките, защото все пак носят някаква лихва! Богопомазаните в КТБ са получавали лихва по депозитите над 9% месечно, защо да си създават проблеми с производства и работни места !?
          8. Либерализация на затворническите режими и отмяна на смъртното наказание ! При положение, че Евростат дава статистически данни, че над 50 % от българите живеят под прага на бедността, това действие стимулира криминалната престъпност, нещо като на гол тумбак чифте пищови! Условията в затвора са гарантирани и по- добри от тези в гетото или катуна !
           9. Членство в ЕС превръща България в колониална държава, длъжна да изпълнява директивите и изискванията на много по- развити индустриално и финансово страни. Европа спира усърдно всички проекти водещи до българска енергийна независимост и печалба ! Прословутото еврофинансиране е в сферата на инфраструктурата, екологията , земеделието, свързано единствено с правото за придобиване на всякакви имоти на ниски цени и разселване на по- богатите европейци в климатичните и географски богатства на държавата ! Странно как, но тук вече притежават имоти и земя стотици хиляди нечленуващи в ЕС, чужди граждани !?
           10. Участие в НАТО, което съкрати българската армия десет пъти и я разоръжи, направи я за посмешище !? Принуди ни да воюваме за чужди каузи, на чужди земи !? Военните ни заводи не получиха поръчки от НАТО и започна процес на приватизация и разграбване. От лакомия и бедност се заехме с частна утилизация на натовски боеприпаси, жертвите не закъсняха ! Едно от обясненията за членството ни в НАТО е, че те ще ни пазят от Русия !? Никой не се сети защо една Швейцария е неутрална държава, да проучи кой, как и защо я пази! За секунда не мислете, че тя е невъоръжена, оставена на произвола държава, бойната готовност и оръжието е в дома на всеки швейцарец, мобилизацията за броени часове !
          11. В основата на пълната трагедия, стоят българските юристи и законотворци, те първо ни спретнаха една смешна, престъпна, пожелателна и цинична Конституция, която гарантира само безнаказаността на управляващите, тяхната липса на отговорност, привилегии и имунитети, после я премениха в променящи се закони в зависимост от посоката на вятъра ! Т.н. Трета власт не е независима, тя обслужва мафиотски и политически интереси ! За 25 години няма наказан и уличен политик, при очевадна вина, при хиляди дела срещу България спечелени в Страсбург.... Основателно възниква въпроса, когато имаме нови кумири САЩ, защо не приемем 1:1 и тяхното законодателство !? Те имат работеща съдебна система, пряка демокрация и много по- добри от нашите неща...!?
            12. Най-голямото престъпление все пак е невъзможността народа да каже думата си за каквото и да било без политическите, мафиотски партии ! Условията за референдум, който да изисква от НС законодателни и обществени промени са такива, че той на практика е абсолютно невъзможен ! Как мислите българи, какъв ще е резултата от един задължителен , честен референдум днес за излизане от НАТО и ЕС !?
            Описах само една дузина престъпни действия, които ни поставиха в клоаката на Европа и света! Тези действия извършиха политическите партии от всички цветове, техния еничарски елит, за които наивно и с надежда гласувате! Запомнете, помислете, анализирайте, какво персонално са ви
причинили описаните по-горе партийни действия, защо са извършени, защо няма партия, няма форма на партийна организация, която да работи за народа!? Те решават само лични, частни интереси с нашите пари, вземат заеми които децата ни ще плащат, най- добре е да бъдат забранени като сеещи разделение, омраза, раждащи организирана престъпност ! По парите и броя на олигарсите ще ги познаете! Не може да има толерантност, няма  прошка, за геноцид над българите, не бива да има и милост !

 

 



imageimage

 

imageimage





Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3478528
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930