Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2015 15:00 - Нация от шантонерки !?
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 5616 Коментари: 11 Гласове:
12

Последна промяна: 04.04.2015 20:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

           Не бих дал подобна тежка оценка, ако имах някакво съмнение и реални факти за обратното, но за съжаление няма такива! Нека разгледаме последните 70 години , въпреки че целия път на Третата Българска държава е изпъстрен с подобни примери! Ето резултата към началото на 1989 г. :
http://dedenze.blog.bg/politika/2011/02/26/etimologiia-na-syvremennite-nashi-politici.694540

 

 image

 

          Няколко години по късно стана ясно, че Русия не е в състояние да финансира и изкупува продукцията на производствата ни, да осигурява евтини суровини, започна масовата ликвидация, престъпна приватизация, грабеж и от ревностни русофили станахме още по- ревностни евро и сащофили! Стигна се до най- голямата и страшна Трета национална катастрофа, с нечуван геноцид и колонизация на България! Нито един от виновните за това политически шантонерки, обслужващи чуждите интереси не носи отговорност, не е съден и наказан при ясни, известни, крупни престъпления! Ето как става това:
http://dedenze.blog.bg/history/2014/11/27/eh-tozi-bylgarski-chlen.1317417

 

 

 

 

 image

 

         Промиването на мозъците започна масово и се води интензивно с всички средства. Няма да забравя, как партийния секретар на ИЕП „Н. Белопитов” – който донасяше, притискаше, плашеше, наказваше от името на БКП, отиде на един от първите митинги на СДС!? Той не само отиде, но в ръцете си носеше голямо синьо знаме и с тънкото си досадно и пискливо гласче скандираше  „СДС, Времето е наше !? и пр....глупости” Не е само той, милиони са, Иван Костов имаше деца и живееше с активен, партиен секретар, беше кадър на Луканов .... Интересно е как не остана един комунист, който честно да отстоява старите позиции, да търси друг, достоен път за промяна !? Реално Тодор Живков го беше започнал с указ 56, смесените дружества, опита за интеграция със запада, но.... !
http://dedenze.blog.bg/novini/2014/12/08/haresvate-li-novite-cennosti.1320856

   
image
Новите ценности !?


           Започна страшната, организирана, партийна мафиотщина, продажба на националните интереси, с пълна конституционна защита и оневиняване ! БСП обяви, че е правоприемница на БКП, създаде олигархични структури, продаде българските интереси, от комунистическа стана дясна партия, подкрепяща колонизацията, участието в ЕС и НАТО !? Нашите шантонерки станаха марионетки ! Нещата ескалираха до степен да се демонизира Русия и руския народ, да се готвят военни действия срещу нашите освободители и създатели на Третата българска държава !?

 

 

 

 

 

 image

 

 

 image

 

 

          Днес само една, малка партия АТАКА е против тези процеси, предлага друг по-достоен път на развитие, като гласове събира около 4% , реалните и поддръжници са около 10%. Голямата грешка на тази партия се състои в твърдото етническото и религиозно противопоставяне, което в 21 век е недопустимо и невъзможно! Тази партия не оценява ролята на Конституцията и формата на партийна, представителна демокрация за ликвидацията на България! Допуска, че ако събере достатъчно гласове и състави правителство ще може да се справи при наличието на подписаните договори и заеми, при евроатлантически бойкот и санкции ! Просто казано възможен е друг път, но той  е свързан само с промяна на Конституцията, пряка демокрация и мажоритарни избори ! За сега АТАКА не поставя тези въпроси независимо, че ясно отчита, че днес управляват реално, всички останали евроориентирани партии ! Не отчитат как партиите унищожават народните интереси:
http://dedenze.blog.bg/novini/2015/02/11/koi-e-bylgarskiiat-likvidator.1337449

 

           България, освен че е най- бедната и обрулена държава в ЕС, е в състояние на подготовка за война с Русия! Заемите нарастват, отрицателния, търговски баланс също! Не се инвестират пари в производствени, български структури, безработицата и имиграцията растат! За всичко това няма друга дума освен партийно наложен геноцид ! Това трябва да бъде спряно и виновниците наказани строго и персонално, преди отново да удавят в невинна кръв Родината! Изгонихте 30% от населението, сега искате да избиете останалите - защо, толкова ли голяма лакомия имате, че искате на "босия цървулите" !? Гласуването трябва да стане явно и т.н. партийни симпатизанти да поемат солидарна вина и материална отговорност! Явното гласуване, прави явна отговорността, без никакви проблеми може да става по интернет, значително ще вдигне избирателната активност!  Политическото шантонерство да се показва, наказва и ликвидира, време е всеки да плаща честно и явно  сметките си, да приеме своята отговорност !
Простете за тона и определенията скъпи сънародници, предпочитам горчивата истина, отколкото сладката, идиотична заблуда ! 

 

image

Платените творци на мира !?




Гласувай:
14



1. dedenze - Който и да си бил благодаря !
03.04.2015 17:33
Тази "помпа" е благородно съдействие за да се прочете постинга от повече хора и да се замислят ! Жалко че нашите политтиквеници не четат, а само си броят нечестно придобитите парички ! НО има и видовден !
цитирай
2. apostapostoloff - Истина ли?
03.04.2015 17:34
Това било истина? И ние трябва да ти вярваме? Да не ни е е.ал лудия, та да вярваме на такива идиотщини?
цитирай
3. dedenze - Апостолче, на ментално болните и слаби глави !
03.04.2015 17:53
Пак си цвръцнал минусче и овунял постинга, май много луди са те е.али, кой те кара да вярваш, КОЙ, че чак да пишеш и подскачаш !? Не се страхувай, че си на два строя метреса, теб никой няма да те пипа, от страх да не се изцапа !
http://dedenze.blog.bg/history/2015/02/12/vyzmojen-li-e-nov-naroden-syd.1337719
цитирай
4. dedenze - Германскят тигър, по точно уплашен заек явно дири и приглася на апостолските изяви !
03.04.2015 18:37
И той набързо се изцвъцка, при Бай Тошо беше малко и кротко мишленце, днес е възторжен неонацист, комунистически малтретиран в детска възраст !?
цитирай
5. dedenze - Ако спазим прокламираното правило за по-малкото зло, правилно си решил kushel !
03.04.2015 22:17
20 години не съм гласувал за никого, защото няма отрицателен вот, но сега се замислям !? Писна ми от еничари, предатели и продажници !
цитирай
6. zaw12929 - За автора- поздравление за анализа!
04.04.2015 00:57
kushel написа:
Ще гласувам за Атака, просто няма други.


трябва фронт срещу статуквото- ТРЯБВАТ И УМНИ УПРАВЛЯВАЩИ И САМО ЕДНА, А НЕ 300 ПАРТИИ. ЕДНА, ДА СЕ БОРИ ЗА ДОБРУВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ, А НЕ ТРИСТА, ДЕТО СЕ БОРЯТ ЗА ВЛАСТ.... КОИТО ВЗЕМАТ ВЛАСТТА С КУПЕН ВОТ... ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ САМО ХОРАТА С ОБРАЗОВАНИЕ, ЗА ДА ИЗБЕРАТ УМНИ И ОБРАЗОВАНИ УПРАВНИЦИ...
цитирай
7. planinitenabulgaria - В тоя блог прониквам, защото в него се сбират интересни екземпляри.
04.04.2015 05:42
В момента изготвям труд за предприматите и набирам материали, които ще са ми необходими да приложа към защитата. Като защитя дисертацията си ще пемина към анализ на мисловния ппроцес на приматите - това са бозайници, живяли към 3000 години преди маймуните. Искам със сравнителни примери да докажа, че и днес има екземпляри, останали на това умствено ниво.
Нищо лично, дори един поздрав от мен - все что Вы написали, ето правильно, так точно надо:

https://www.youtube.com/watch?v=CxeE2eceDCE
цитирай
8. dedenze - Благодаря zaw12929 за коментара !
04.04.2015 11:18
Точно казано, но невъзможно за изпълнение с една партия, защото се стига до БКП !? По света се прави с форма на пряка демокрация, другото е емоция ! (Такива държави се приема, че са Англия, Канада, САЩ, Швейцария, Австралия )
цитирай
9. dedenze - Добре "проникнал" в блога planinitenabulgaria !
04.04.2015 11:33
Успех с дисертацията ! Искам да ти разкажа много неща, които ще ти помогнат, чети ме ! Ако по един постинг на ден четеш, ще ти трябват около две години, но ще бъде полезно! Благодаря за поздрава, в соца предприматите от клипа (и тогава имаше такива) ги ловяха по улиците и устройваха на принудителен труд! За добро или лошо по- крайните пияндур-приматбунтари ги устройваха в лагера Ловеч, където твареха вагон с камъни и голи ръце за 7 минути !? Днес, пак не работят, веселят се за наша сметка, водят се малтретирани и репресирани, заемат висшите ешелони на властта и партиите!
цитирай
10. dedenze - Не знам какви камбани повече трябва да ударим !?
08.04.2015 14:59
И американците чистосърдечно ни го казват:
http://www.forumnews.bg/post/30105/
цитирай
11. dedenze - Тук в блога анонимните ги трият модераторите не аз, но ще ти отговоря на странния коментар!
09.04.2015 21:15
Разбирам, че всички партии са комунистически производни, да описал съм го в първата част на постинга - от там произлизат! Това което не разбираш е свързано с факта, че не си чел достатъчно от моите постинги, накратко аз съм за ограничение ролята и правата на партийната представителна демокрация и замяната и с пряка демокрация, пълни мажоритарни избори! Даже и въвеждане на законодателството на САЩ 1:1 , където света приема, че има пряка демокрация!? Дано вече ти е станало ясно вместо да вадиш тъпи "антикомунистически" аргументи! Истинските идейни комунисти бяха избити до 1944 г.! Това е друга тема ....чети .....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3468069
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031