Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2015 15:38 - Българи, подиграват се с нас !
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 4607 Коментари: 10 Гласове:
9

Последна промяна: 24.03.2015 17:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


          За първи път в света, в една малка, зависима и бедна държава се формира класа на политиците, която независимо от малобройността си, наложи диктатура по- страшна от военната и тоталитарната! Те се възползуваха от имиграцията на една трета от младото и трудоспособно население с висока квалификация и завластваха над останалите -пенсионери, болни, етноси с племенен, религиозен, по- неразвит социален интелект, утвърдиха и  узакониха своето, престъпно управление! Това доведе до обедняване, безработица, колониална зависимост, национална катастрофа, като за 25 години, приетия „път” е само надолу с ликвидация на България и българите ! Всичко това явно не е достатъчно, днес управляващата политическа класа иска да отнеме и човешките права на българите, като наложи задължително гласуване ! Много хора не разбират, какво реално се цели и върши, други са заблудени, че това ще реши някои проблеми между етносите, на практика целта е друга: Години наред зрее народното недоволство от продажното управление на държавата, от ликвидационната политика, от въвличането на България в съюзи и военни блокове, участието в предстоящи войни! За геноцид и предателство, няма прошка и давност, рано или късно, идва видовден! Ето за това е нужно задължителното гласуване, за да се въвлече народа в масово съучастие и одобрение на грабежа, унищожението и предателството, потъпкването на националните интереси ! Нужен е обществен параван, зад който да се скрият страшните, многомилиардни, мафиотски престъпления на партийната класа, да се гарантира безнаказаността и оправдаят кражбите и некадърността ! В момента президента на ГЕРБ, правителството, партията и коалицията са ни подготвили прекрасен, модерен капан с който окончателно да ни запушат устата и лишат от свобода ! Много ограничени хора не го разбират, десетки пъти съм го пояснявал, сега ще се опитам пак :
          Предлага се референдум за задължително гласуване при избори и възможност за електронно гласуване, на пръв поглед нищо лошо, но нека разровим по-надълбоко:
          При сегашната Конституция, електронно гласуване не е възможно , защото тайната на избора, може лесно да се манипулира. Може би се цели чиста форма на популизъм,  да кажат хората, какъв умен и демократичен президент, а съдебната система го спира !?  Става дума за реално гласуване, от всички точки на света по интернет, подобно на успешното, електронно преброяване преди години , а не за някакви, електрически тъпотии в „тъмната стаичка”! (Лично аз ще извърша гласуването от името и кода поне на десетина приятели, които нямат лична възможност за това и ще ме помолят да им помогна. Аз ще го извърша добросъвестно, ще запазя в тайна вота им, но за никой друг не мога да гарантирам !? Представяте ли си овълчените партии, какво ще направят, даже и пари няма да дадат за зависимите от тях гласове !?) Предполагам, че КС ще отхвърли подобен текст за референдум ! Същевременно това е отлична, модерна форма за вот чрез интернет, която поддържам, но това може да стане само с явен вот и възможност за обратна връзка и проверка !!!! Няма нищо лошо в явния вот, от кого се криете, кое налага таен вот, трябва да е пределно ясно, кой, кой е и за какво е!? Всеки трябва да поеме своята отговорност явно, а не да се крие зад партии и мафии! Ние нямаме еднопартийно, тоталитарно управление, не са възможни репресии ако вота е явен, де факто хората знаят, могат поименно да ви кажат кой и защо гласува за определена партия ! Социологическите агенции официално го правят, далеч преди реалния резултат от избора !? Т. н. тайна на вота обслужва само престъпни, мафиотски, предателски интереси и нищо повече ! Компромисният вариант, от който ще се възползуват милиони хора, е възможността за личен избор – таен вот по познатия до сега начин и явен вот по електронен път ! Това е повече от важно, защото ще даде право на милиони, българи имигранти да гласуват, които сега са ограничени по десетки причини!

 

image

          В някои държави е въведено задължителното гласуване, ако се въведе при нас, би изглеждало кратко казано така: Имате партии с множество коалиции, всяка си има пропорционална листа от кандидати, които познават и редят само заинтересованите политкомисари! Вие можете само да дадете вот „ДА” за някоя от тях, нямате право на вот „НЕ” (въбще няма такъв вот). Почти всички партии, над 50 в днешното НС са компрометирани с тежки, крупни престъпления във всички сфери на живота, довели държавата до пълна зависимост и фалит ! Лишаването от граждански и човешки права, прераства в нагла, долна и престъпна диктатура на политическата, малцинствена класа над хората !?  В цивилизованите държави , в случай че не симпатизираш на никоя партия, имаш т.н. бяла бюлетина – която се приема като отрицателен вот за всички, тук такава възможност не се предвижда !? Ние сме лишени от правото на отрицателен вот!
http://dedenze.blog.bg/novini/2013/04/19/kak-da-osydia-dyrjavata.1102127

 

 

 

 image

 

 

         Следователно, при въведен, задължителен избор, трябва да се осигури право за отрицателен вот на всички кандидати (бяла бюлетина), в противен случай се нарушават човешките права на хората! Ако анализираме участието в досегашните избори и активността, се вижда, че гласуват по- малко от 50 % на правоимащите. Ако заставим всички да участвуват в изборите и те пуснат бяла бюлетина, съберат мнозинство, какво ще правим тогава !? Логично, демократично и нормално е да се свика ВНС, да се промени Конституцията, избирателния закон и да се премине от партийна, представителна демокрация към форма на пряка демокрация ! Няма партия, която би допуснала това логично развитие, няма куче, което би пуснало кокала доброволно !!!

image

 

 

         Никой не поставя на дискусия, един друг, изключително съществен елемент – образователния ценз на избирателите. Хайде да не е средно, но поне основно образование, трябва да е задължително ! Не забравяйте, че в соца, средното образование беше задължително, след това ВНС го подмени в Конституцията с някакво смешно учене до 16 години (повтаряне на първи клас ?)!? За 25 години се нагледахме и наслушахме на тъпи предложения за референдуми (имаше и такова за забрана на пушенето). По съществените въпроси, засягащи живота на българите и съдбата на България, референдуми не се допускат, като участието ни в ЕС, НАТО, приватизацията на печалившите, държавни, производствени фирми, банки и пр....
          Скъпи сънародници, не разрешавайте да се гаврят с вас, да ви унижават и малтретират! Престъпната класа на политиците, трябва да бъде ваш слуга и воин, ако това не е така, трябва да бъде ликвидирана, съдена и отстранена!

 

imageimage

 
            Нашите, нови душмани, това е формираната класа от днешни, български политици!





Гласувай:
10



1. freeoldmen - Във всичко си прав, деденце!
21.03.2015 15:53
Мръсниците от политическите клики желаят да станем съучастници
в престъпните им действия.
Много добре виждат, че едно следващо гласуване ще е с активност под 30%,
което ще разклати властта им, затова ни пробутват задължителното гласуване,
но по техните правила.
Ако хората пак наведат глава и допуснат това позорно решение да влезе в сила,
какво пък, значи са заслужили съдбата си...
цитирай
2. dedenze - Вярно е заключението ти freeoldmen, за съжаление !
21.03.2015 16:15
Нисък е обществено-политическия интелект на българина, но в правото има и едно тълкуване за престъпление, което се извършва открито и ясно от класата на политиците - нарича се подвеждане, измама, лъжа с цел облагодетелствуване !
Тъжно е, че нямаме независима съдебна власт, която да ги осъди, която да си свърши работата, обратното покровителствува ги, участва в мафията и грабежа!
Сигурно ще се стигне до страшна саморазправа и прилагане закона на Линч! Заемите са похарчени предварително, програма за излизане от нищетата няма и не може да има при различни партийни интереси, тогава идва един момент(вече е дошъл) в който човешкия живот става без стойност, смисъл и хората тръгват, мълчаливо, решително с голи гърди ....
цитирай
3. apostapostoloff - Пък наш Бойко пак го тури на руснаците:
21.03.2015 17:20
http://apostapostoloff.blog.bg/politika/2015/03/20/nov-triumf-za-bylgariia.1347537
цитирай
4. dedenze - Ех, щастливи ми апостоле, блазе ти !
21.03.2015 17:42
Ти си истински апостол на загубилите менталност, още от времето на соца ! Борисов определено трябва да те вземе в агиткат, редом с Цв.Цв., сигурно се знаете още от времето, когато вардеше Бай Тошо !
цитирай
5. mileidi46 - Страхотен постинг!!Съгласна съм ...
21.03.2015 17:42
Страхотен постинг!!Съгласна съм дословно със всичко написано!!
Ама ,,стадото блее ли блеееееееее.Най мрази да мисли..
цитирай
6. mileidi46 - Простако,
21.03.2015 17:45
apostapostoloff написа:
http://apostapostoloff.blog.bg/politika/2015/03/20/nov-triumf-za-bylgariia.1347537

а на теб ти Го е турила природата у мозъка...Мърша!!
Където минеш из тоя сайт..вониш..
цитирай
7. dedenze - Благодаря mileidi46 за подкрепата !
21.03.2015 18:14
А днешните "апостоли" безгрижно и доволно се размножават, вече е тяхна властта и държавата !
цитирай
8. nrd - Съгласен съм и съм го споделял!
23.03.2015 16:10
Какво пречи гласуването да бъде явно и с ценз?
Аз си мисля,че всеки,който е наистина отговорен за това което се случва в момента няма от какво да се крие.Задълженията не ми харесват,но може да се въведе изборен ценз.Защо никой не желае и да се дискутира за това? Без да обиждам никой, мисля че електронно гласуване от неграмотни хора няма да има ефект, а и не виждам как ще се организира , като зная с какви темпове и качество се случват нещата в България.
цитирай
9. dedenze - Благодаря за подкрепата nrd !
23.03.2015 18:03
Явния вот решава всички проблеми на гласуването чрез интернет и дава възможност на имигрантите със запазено българска гражданство да гласуват от целия свят основно с ЕГН ! Това обаче обърква политическите партии и техните сметки - не могат да контролират вота, да заставят силово, чрез работни места, привилегии, олигархични структури, да го купуват чрез бъдещо финансиране на фирми и хора !!!!!!
Същото се отнася за образователния ценз, неграмотния човек не е в състояние да прецени и определи нито политика, нито път на развитие, нито платформа на партия !? Не се въвежда, защото точно този електорат се купува за 20-30 лева от основните партии, а понякога и без пари, на верска и етническа основа !!!!!
цитирай
10. dedenze - Благодаря за коментара и поздравите bryunetsnakovalnia10 !
23.03.2015 19:01
Електронното гласуване може да се въведе и без промяна на Конституцията ! Достатъчно е да има право на личен избор за таен и явен вот ! Политиците вкараха България в ЕС и НАТО, без ВНС и промениха Конституцията в основните текстове, но за нещо свързано с гласа, удобството и вота на хората - НЕ МОЖЕ !?
Същото се отнася и за електронното правителство ! Няма да стане, защото се нарушават принципите на мафията, намаляват се корупционните схеми и черния партиен пазар !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3466838
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031