Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2015 15:57 - Що не ви светва !?
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2336 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 14.02.2015 14:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

           На нормалните българи, даже  на животните им светна и стана ясно, че без промишленост и селско стопанство сме заникъде! Само на родните политици, обединени за бандитизъм и мафиотщини в политически партии, не им светва, кажете им хора, напишете им, набийте им го в тъпите тикви! Създаването на съвременни, конкурентни производства, не е възможно да се извърши само с частни инициативи, защото имаме две големи прекъсвания в натрупването и онаследяването на капитала, робства, експоприации и национализации! Техническата и творческа интелигенция, здравите и силни мъже са избивани методично с векове наред от поробители, войни и обществени експерименти! Бедни сме, като църковни мишки, а заемите са обвързващи с големи, непосилни лихви ! По-страшното е, че българина е обезверен, че усилията му, ще донесат трайни плодове, престиж и признание, обратното, той очаква рекет и ограбване! Вярва само в управленско, корупционно подкрепени и подсигурени с келепир и далавера действия! Категоричен пример за това са странно и необяснимо приватизираните, с осигурени пазари, печаливши, държавни предприятия свързани с хранително- вкусовата, леката промишленост, фармацията, козметиката...., които приватизатора- частник разграби, разпродаде и унищожи, вместо да доразвие съвременно!? Партийната мафиотщина и бандитизъм, разделят хората, насаждат омраза, правят ги зависими, още по-лошо, не разрешават да се формулират и отстояват общонационални цели, интереси и задачи! Всяка смяна на властта сменя всичко предишно без приемственост ! Резултата е тежка, поредна, последна и гибелна Национална катастрофа, очевидна за всички! Тук цари имиграция, безпътица, безработица, лошо образование, имитационно здравеопазване, бедност и разруха !
         25 години политиците ви обещават, кръщават, лъжат и грабят с евроатлантически хватки и лицемерие! Все още не могат да ликвидират тотално, уникалните и ценни, държавни производства създадени в тоталитарните години! Днес са вдигнали мерника на Българските пощи, БДЖ и електропроизводството, последните работодатели и печаливши за България институции! Умишлено се оставят на разграбване, с раздути щатове, губещи действия с единствената цел да бъдат приватизирани с последваща ликвидация и разпродажба ! Никой не може да обясни, защо държавните производства не са ефективни, печаливши, както в останалите държави по света, защо не се инвестира в тях !? Защо се допуска например дневна кражба от БДЖ над 1 милион лева ???? Защо преди 25 години в тоталитарна България, нямаше такива явления и проблеми !? Това е най-тежкото престъпление на политическата класа на прехода, целящо разпродажба, ликвидация на българите и държавата ! Трябва на всички да е ясно, че в държавното производство няма нищо лошо и трудно се постига, тук можете и е желателно да прочетете повече, за да не бъдете лъгани от еничари :
dedenze.blog.bg/history/2013/04/16/shto-e-dyrjaven-kapitalizym.1101299
          Схемата на лъжата е всеизвестна - запява се Тошовата песен – държавата е лош стопанин – приватизация – ликвидация  - поява на външен „инвеститор” – внос на липсващата стока - обогатяване на чужденци - лихвен заем с потребителска цел! Днес се прилага с пълна сила – 10 милиарда заем – магистралки – виадукти – саниране – реформи – глупости и нито един лев за производство на нещо, което да спре вноса, камо ли да се изнася навън !?

         Какво реформирате дами и  господа политически измамници и докога !? Защо 25 години непрекъснати реформи не ви стигат !? Като сте нахъсани и ревностни евроатланти, подписали всички тайни и неизгодни за България договори с ЕС, НАТО, защо не въведете законодателството на САЩ 1:1, без адаптации, твърдите, че това е федерация, най- демократична в света!? Има и екстри, ще си запазим държавата, ще бъде стъпка за 51 европейско-американски щат  - Bulgaria!? Народа ще се съгласи и ще ви подкрепи, даже само за две неща – ефективната съдебна система и правото за притежание на бойно оръжие !!!! Българите русофили, станали американци, ще ви помогнат активно за подобряване на отношенията между САЩ и Русия, за спиране на новата студена война и предотвратяване на "горещата" ! ?


imageimage

Тук сме силни , Европа е доволна и ни хвали!


imageimage

Но нормалните хора по света, първо оправят това, не слагат на свиня звънче и на гол тумбак чифте пищови !!!!





Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476324
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930