Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2015 13:26 - Имаме ли държава ?
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 3643 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 30.01.2015 17:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


            Намерете, изчетете всички определения за държава и сами ще се убедите, че нямаме такава! Най- силният аргумент, правещ въпроса риторичен е, че държавата задължително трябва има вътрешен и външен суверенитет, България няма такива !? Козметиката и политическото, приспивно говорене, ежечасно ни въвеждат в дълбоко заблуждение, далеч от истината! Нека помислим и анализираме по- обстойно:
           - С развитие на димутрасионните процеси, 7 –то ВНС състави Конституция ориентирана към безконтролно, безплатно преразпределение на държавната собственост в частни ръце ! Фиксира, че Конституцията може да се променя само от ВНС ! Да, ама не, прочетете приетата и вижте последващите „законни” изменения, те са свързани с фундаментални неща, които даже трябва да са в приоритета на всенароден, задължителен референдум, а не на ВНС ! Промените основно касаят членството ни в ЕС и НАТО!
           - В Конституцията, скъпи сънародници, без никой да ни пита се появяват текстове, които определят, че евродирективите и международните договори, стоят над българските закони!? Ако не вярвате прочетете чл.5 ал4:
(4) Международните договори, ратифицирани по конституционен ред, обнародвани и влезли в сила за Република България, са част от вътрешното право на страната. Те имат предимство пред тези норми на вътрешното законодателство, които им противоречат.
           - Държавността се защитава от въоръжени сили и армия. нашата армия беше съкратена над 10 пъти и разоръжена. Днес тя е придатък към НАТО и на никого не е ясно, какво точно прави!? Това е узаконено с хитра промяна на Конституцията, пак без ВНС и допитване до народа :
Чл. 9.
(1) (Предишен текст на чл. 9 - ДВ, бр. 12 от 2007 г., в сила от 1 януари 2008 г.) Въоръжените сили гарантират суверенитета, сигурността и независимостта на страната и защитават нейната териториална цялост.
(2) (Нова - ДВ, бр. 12 от 2007 г., в сила от 1 януари 2008 г.) Дейността на въоръжените сили се урежда със закон.

Въпросния „отделен” закон урежда, членството, задърженията и договорите с НАТО ! Не ви ли звучи смешно, пожелателно, нереализуемо и цинично подчертания текст !? Не само в този текст на престъпната Конституция думата "гарантира" се използува наивно,съмнително и нагло,  всъщност, не се дават абсолютно  НИКАКВИ гаранции за нищо !
            - Друг белег на държавността е териториалната цялост! Ето ви още една тиха и кротка промяна на Конституцията пак без ВНС и знанието на народа:
Чл. 22.
(1) (Изм. ­ ДВ, бр. 18 от 2005 г., в сила от 01.01.2007 г. и не се прилага към заварените международни договори.) Чужденци и чуждестранни юридически лица могат да придобиват право на собственост върху земя при условията, произтичащи от присъединяването на Република България към Европейския съюз или по силата на международен договор, ратифициран, обнародван и влязъл в сила за Република България, както и чрез наследяване по закон.

Не се чудете на хилядите чужденци собственици на българска земя и имоти, някои от тях даже педофилстват (евроатлантически) и убиват децата ни !?
           - Много хора си задават въпроса - кой натвори всички тези престъпления спрямо българската държавност, съизмерими с тежък геноцид и ликвидация, защо няма осъдени и наказани -това са политическите партии на прехода, които здраво са си вързали гащите и са се направили недосегаеми, ето как:
чл. 5 ал.(3) Никой не може да бъде осъден за действие или бездействие, което не е било обявено от закона за престъпление към момента на извършването му.
Член 69 слага двойна ламарина:
          Народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните от тях мнения и за гласуванията си в Народното събрание.

 

          Повечето българи с абсолютно право констатират, че за 25 години преход, вече нямаме държава ! Приемат, че заради дълговете, неизгодните, международни договори и пълната ликвидация на производсвените възможности на страната, България е унищожена, невъзстановима държава! Тя няма нито вътрешен, нито външен суверенитет! Българските президенти, правителства питат ЕС и САЩ, как да реагират във всяка ситуация, каква позиция да заемат. В бутафорното НС, за 25 години, не е приета нито една програма за развитие на България, не са формулирани и приети общонационални интереси и цели! Партиите имитиращи представителна демокрация са мафиотски люпилни и диспечерски центрове за лично, безнаказано облагодетелствуване ! В стотици постинги по- подробно съм го показал и обяснил! Предлагал съм даже и спасителен вариант с приемане законодателството на САЩ  1:1, без адаптации, доброволно да станем 51 щат! Явно, обслужването на чужди интереси, продажността и ниската интелигентност на българина, са непреодолимо големи и садомазохистични ! Казват, че той реагира само ако му бръкнеш в джоба директно! Затова ще опитам с друг подход : Помислете си, за какво са ви нужни държавните институции и НС, когато реално нямаме държава, колко пари се разходват за синекурното им съществувание!? Те само са едни лоши, недъгави ретранслатори на евродирективите, НАТО и САЩ ! Те не отстояват българските интереси, не се грижат за оредяващите българи и държавата, на кого и за какво са нужни !? Не е ли време, освен валутен да имаме и държавен борд, тези които ни управляват да го сторят директно, без посредници !? При всички положения, ще ни излезе по- евтино, ще се освободят големи средства от бюджета за други неща! Отрицателната, партийна енергия от котерийните борби, избори, мафии, измами, далавери, келепири ще изчезне ! Не блейте овчо, че българската държавност ще изчезне, тя отдавна изчезна с неподготвеното ни влизане в ЕС и НАТО, с продажбата на родната земя, с чуждите военни бази!

             Порадвате се тъжно на смешниците и народа, само това ни остана !

 imageimage

 

imageimageimageimageimage


            За този марш сигурно е вече късно, но никога не бива да се забравя, защото за геноцид и предателство няма прошка и давност !





Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Много добър материал. Поздрави!
25.01.2015 14:37
Много добър материал. Поздрави!
цитирай
2. dedenze - Благодаря за оценката kushel !
25.01.2015 14:48
Тъжен постинг, ще ми се да бъда оптимист...
цитирай
3. dedenze - Светът на овцата е няколко метра !
26.01.2015 18:14
Затова никога не стига по-далече от кланицата! Другите народи, получили огромни, финансови инжекции и дългове от ЕС се осъзнаха, относно безплатния обяд, неолиберализма и държавността! Вижте изборният резултат в съседна Гърция, гърците са народ и отдавна не блеят !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3478939
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930