Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2014 13:52 - Европейският хуманизъм
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1707 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 03.01.2015 00:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

          Всъщност това е псевдохуманизъм с основна, демонстративна изява чрез либералния режим за затворите, амнистиите, степента на присъдите и липсата на смъртно наказание. Базира се на религиозни, садо-мазохистични принципи, като „обичай врага си”;„Матея 5:39. А пък Аз ви казвам: Не се противете на злия човек; но ако те удари някой по дясната буза, обърни му и другата”; „само Бог може да ме съди”  и пр... Тези правила са създадени в угода на властниците и внушават търпение, примирение, покорство и пасивност, изключително удобни и за управлението на капитала! Но има и още една голяма, съществена причина, това е оневиняването и омаловажаването на престъпленията, при самото натруване на капитала, абсолютната защита на неговите престъпни завоевания! По- просто казано, откраднал милиони и милиарди, полежал в килия с удобства на 5 звезден хотел и излязъл на свобода за 2-3 години !? Днешната, европейска Темида е подкупна курветина, без превръзка на очите, обслужваща на повикване финансовия капитал! Тя съди по бърза процедура само бедния за това, че е откраднал храна или нарушил спокойствието на богатите!? По този начин, налаганото европейско законодателство е в пряка услуга и помощ на крупната, партийна, мафиотска, финансова и олигархична престъпност!
        Обърнете особено внимание, че този псевдохуманизъм се прилага и има ефект, само към по- крупните, богати и властимащи престъпници! Хуманизъм не съществува в сферите на храненето, образованието, здравеопазването, социалното неравенство и пр.... При ликвидацията на НРБ, държавната, общонародна собственост и нейното присвояване, европейския псевдохуманизъм и либерализъм беше особено нужен. Ненаказани остават изключително тежки престъпления като геноцид, предателство, ликвидация на промишленост, стопанство и пр.... От началото на димутрацията има личности, на чиято съвест и действия тежат загуби и неизгодни продажби за милиарди евро, но няма нито един осъден и наказан !?
        Европейският псевдохуманизъм се оказа тежък и страшен капан за българите! Защото от него, освен политическата класа, се възползуваха основно племенните малцинства!? Престъпността нарастна и доби огромни размери, защото приетите хуманни и либерални норми, не съответствуват на родната действителност, тук е описано по- подробно:
http://dedenze.blog.bg/lifestyle/2014/12/20/bylgarskite-evroatlanticheski-cigani.1324175

        Политическата класа и съдебната система прегърна евродирективите, само за две неща – свободно придвижване и уреждане на дечицата , продавайки народа си и не отчитайки обективната реалност в България. Сложи натовски пищови на абсолютно гол тумбак и прие странни, съмнителни "ценности" !? Активна помощ в това направление им дават нискоинтелигентни и необразовани, подкупни, електорални единици на изборите, съучастници, които узаконяват всички техни, последващи действия! Така днес, условията в затворите са в пъти по-добри от домашните и уличните за 30 %  от бедстващото, под прага на бедността население на България! Липсата на смъртно наказание и въобще на сериозни наказания, правят тази група хора готови на всякакви престъпления ! Наглостта добива огромни размери, даже пред обективите на медиите ! Европа защитава циганите и малцинствата, но не ги иска на своя територия, екстрадира ги обратно по десетки, измислени поводи, до тук стига и хуманността !?
        Всеки нормален човек си задава въпроса, кой и защо ни принуди да либерализираме режима в затворите, да отменим смъртното наказание, когато държавата социално и финансово въобще не е готова за това, при наличие на потенциален, криминологичен, свръхбеден, безработен елемент над 40 % от населението !? Сега предстоят нови заеми за изграждане на нови 5 звездни затвори за милиони евро, ремонт на старите, не е ли по- добре парите да се вложат във възстановяване на производството, за нови работни места !? Затворите са загуба и разход за всички, ние храним уродите и престъпниците там, а същевременно мизерстваме!? Не само ги храним, пускаме ги в домашен отпуск, за извършване на нови престъпления !? Питайте политиците и партиите за които гласувате, защо бедна България приема законите на богата Европа относно престъпността !? Защо в най- развитата и богата държава в света САЩ, смъртното наказание не е отменено, годините затвор по всяко престъпление се сумират!? Питайте, каква е ролята на съдебните заседатели в американските съдилища !? Питайте, защо политиците продават и не следват националните, български интереси, до къде ще доведе това !? Питайте, кой ще плаща новите затвори и издръжката им, при неработеща икономика !? Новите лимузини, за развозване на държавните задници, са купени „свръхизгодно” само по 124000 лева всяка !? Предстои закупуване на изтребители и бомбандировачи, целта за военни действия се уточнява, знае се, че ще бъде на северо-изток !?
         Пенсионерите, от труда на които грабите 25 години, ще измрат, вие ще ги заместите, кой ще ви плати дълговете  и пенсиите !? Може би разчитате на това, че България ще стане един, общ, хуманен затвор платен от ЕС, лъжете се ! Няма нищо по-страшно и отчайващо в живота от това, да попаднеш на лъжливи, недъгави, тъпи и продажни водачи, да ги търпиш 25 и повече години, да зависиш от тях! Да виждаш всеки ден, как бързо и явно се ликвидира България и българското !

 

image

Политиците определиха, че заслужават това !

image

Хората считат, че и това не заслужават, защото ще измъчат и животното, освен тях !


image

         Този фашизиран урод изби 77 деца и млади хора, рани 155, осъден е на 21 години затвор, но ще излезе значително по-рано . Задържан е в затвора Ила (Ila) където има на свое разположение три килии - една за да си почива, да спи и да гледа DVD или телевизионни филми, втора е създадена за него за работа с компютър без интернет връзка и трета където му е осигурено оборудване за фитнес зала. Той посвещава времето си там да пише на единомисленици, каквито явно има.
         Това е показността на еврохуманизма !? Ха сега се напънете, адаптирайте за българските условия, помислете, до къде ще ни доведе и заведе !?




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nikikm - Всъщност Деде,
30.12.2014 19:18
аз бих внимавал при употребата на думичката-клише,фашизъм! Съдържанието и е внушено,популяризирано и няма истина в него! Но дори и да го ползваме по внушения смисъл,пак трябва да внимаваме по отношение на кого и какво го употребяваме."Фашизираният урод" има една реч пред съда и съдията я засекретява за ..десетки години,не помня колко!А,защо? Уверявам те,че е реч на напълно здравомислещ човек..но доведен според ненормална ситуация,до закономерни и естествени крайности!точка.Това е моето виждане и ако имаш интерес,може и да се поровя да я намеря,макар да не съм съвсем сигурен в успеха!Както е да е,но много неща днес не са такива,каквито изглеждат!
цитирай
2. dedenze - Речта е засекретена за 60 години nikikm ! Явно е опасна за евроатлантизма с нацизма в нея !?
30.12.2014 21:26
Фашизма е дума клише и е безобиден, даже положителен, докъто прерасне в диктатура, расизъм и уродливо правосъдие! Не може да има здраво мислещ човек, който да извърши ненормално и страшно убийство на десетки хора !!! Ако зависеше от мене - смъртна присъда с публично изпълнение съд за всички хора, знаещи за неговото състяние и намерения!
цитирай
3. alexs - Важно е кокошките и прасетата да са ...
02.01.2015 20:13
Важно е кокошките и прасетата да са щастливи това е то лицемрния европейски хуманизъм на кой европейски лицемер му пука че в тези арктически студове има хора под открито небе без дом ограбени от лихварите а други не могат да си платят топлото и мръзнат.
цитирай
4. dedenze - Благодаря за коментара alexs !
02.01.2015 20:50
За жалост е много точен по отношение на еврохуманизма !!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3477624
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930