Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2014 16:30 - Народна памет, записки, списъци
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1843 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 19.12.2014 12:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

           Българина не обича да пише и записва, разчита, че някой друг ще го направи вместо него, затова и до днес, все спори и спекулира за произход, събития, история, достойнства! Ако записа е свързан с отделни личности, обикновено записва нещо отрицателно, но внимателно и анонимно, защото не е убеден, че утре „лошия” няма да е във властта, да раздаде правосъдието на реванша !? Тези, позабогателите, дето реално дърпат историческите конци, са на всеки строй метреси, скрити на топличко, на сянка, създадени  да оцеляват, даже при ядрен взрив:
 
http://dedenze.blog.bg/history/2014/04/15/hlebarkite.1257223
          По- страшното е, че при всяка промяна, неистово се отрича добро и лошо, уж всичко започва отначало !? Българина адаптира историческите факти, изопачава ги така, че новодошлия, по-силен за деня, става бог, а другите са глупаци и виновници за всичко! Прави всичко възможно, да придаде научна тежест и достоверност, чрез партийно обладани професори, доктори и капацитети, които бълва всеки ВУЗ и Университет, само със собствено, субективно, приятелско решение !? Така един, виден футболист стана доктор хонорис кауза! Има и други претенденти като бояджия, освежил имотите на Костов, дюлгерин сътворил барбекюто на Доган и пр....

imageimage

          Българина не само, че не записва, ами иска да унищожи записаното, за да може да прекроява и лъже по- лесно ! Така с избухването на демокрацията се унищожиха и подмениха много документи, особено касаещи силовите структури, това се случи бързо и лесно, защото във „Великото” народно събрание, твърдят, че 187 души са работели или били „сътрудници” на ДС!? (колко са били сътрудниците на ЦРУ, МИ6, МОСАТ, хептен не се знае ) Унищожиха се и документите свързани с икономическия потенциал, прозводствените мощности, наличностите на суровини и материали по понятни причини ! Тук там, се издигаха лозунги за съд над комунистите, за лустрация, но разума надделя, защото заедно с ДКМС, ОФ, БЗНС, трябваше активно да се „обработят” над 3-4  милиона души, без симпатизантите и кандидат членовете !?

http://dedenze.blog.bg/politika/2011/02/26/etimologiia-na-syvremennite-nashi-politici.694540

        Сега осъмнахме с учебници за начално, основно и средно образование, пълни с грешки, лъжи и евроатлантически угодства !? Скоро Левски, Ботев, Вазов ще бъдат махнати от тях, защото не са евроатланти, а терористи и расисти ????. Липсата на обективен, исторически запис, разрешава на всеки, управляващ партиец да прави каквото иска, вместо да си гледа определената със закон, конкретна работа! Не липсват и комични ситуации, по тъжни поводи! Премиера Борисов се опита да полети на военен, натовски хеликоптер „Кугар”за да демонстрира съпричастност с издавените в с. Бисер, но се оказа че са ни пробутали боклуци, които летят само през лятото, когато няма вятър, дъжд и сняг!? Вигенин от БСП лично, на бегом отиде при превратъжиите в Киев, на т.н. "майдан" да ги поздрави от името на българите, без да пита и отчита истинското, народното мнение и отношение !? Днешния, външен министър е още по- откровен, твърдейки, че нашата, външна политика е същата като на САЩ и ЕС, без да се замисля, че ако е така, той и неговото министерство са напълно излишни !? Още по- трагикомична беше ситуацията, при която избягалия от клетката стар и кротък тигър в Софийския зоопарк, не можеше да бъде приспан след множество инжекции ! На помощ героично се притече кметицата Фандъкова и вкара тигъра с американско име Мърдок в клетката, пред обективите на медиите !?

 

imageimage


           Извън хумора, българите с ужас констатират, че България е продадена, че българите са подложени на модерен, рафиниран геноцид. В случая не ни избиват със сопи, не ни колят с ятагани, унищожават ни икономически в много по- голям и страшен мащаб по опростена, проверена схема – организирана, пълна ликвидация на родните производства, услуги, търговия- безработица, смешни пенсии и социални помощи- имиграция, болести, смърт ! Пълна, безизходна, Национална катастрофа във всички сфери, специалистите прогнозират, че в рамките на 50 години ще изчезне и българската народност ! Виновните са известни поименно, това са съвременните, партийни еничари, от всички цветове, насилствено въвели „ценностите” на евроатлантизма и неолиберализма ! Те, подписаха обвързващи, заробващи договори с ЕС, САЩ и НАТО, увеличиха многократно външния, държавен дълг..... Те, личностите създали престъпните партии и обслужващи чуждите интереси !!!! Народа не е виновен, никой не го е питал, повече от 100 години и днес също ! Това, че е заставен да гласува за партии и то само с ДА, без право на отрицателен вот, не е негова вина ! Даже, сега му се готви задължително гласуване, което е явно нарушение на човешките права !!!  Ако още не сте разбрали, сами си отговорете на въпроса, какъв ще бъде резултата от един, честно проведен референдум за излизане от ЕС и НАТО, какъв щеше да бъде резултата, даже преди 20 години, когато шепа продажници реши съдбата на България еднолично!?

 

image

 

         Българина, не обича да пише и записва, но трябва да го направи, поне преди края на българското, защото за предателство и геноцид, не може да има прошка, амнистия и давност! Сред облъчените, партийни членове има честни и достойни хора, с чувство за отговорност, нека те да изготвят списъците на партийните виновници, да ги степенуват по вина и значимост, да опишат вината им по- подробно, да ги публикуват поне в нета, защото скоро, при акция за унищожаване на хлебарките, ще бъдат много нужни !

 





Гласувай:
6



1. freeoldmen - Не съм убеден, че един референдум
16.12.2014 18:59
преди 20 или 10 години за присъединяване към ЕС щеше да даде
резултат "не".
И тогава медиите бяха в ръцете на евроатлантическата клика,
щяха да представят положителното решение като единствено възможното...
Ако се проведе сега, същите манипулатори ще наблегнат на единственото
положително нещо, то друго няма- свободата на придвижване в Европа.
Ще описват апокалиптични картини как страните от ЕС ще изхвърлят всички български емигранти, а вече почти няма семейство, което няма близък в далечна страна, много хора разчитат само на парите, идващи отвън...
цитирай
2. dedenze - Може и да си прав freeoldmen !
16.12.2014 19:14
Вредата, която нанесе онова междуконтинентално лайно Горбачов е огромна ! Той съсипа търговските, политическите и човешки връзки между соц. лагера и Русия! България не може да бъде самостоятелна и напълно независима ! Лошото е, когато е напълно зависима и поставена на колене и то от евроатланти с чужда култура, религия и традиции !
Трябва да се търси нещо като унгарския вариант, но още не е ясно, какво точно ще се случи с тях !?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3478803
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930