Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2014 18:14 - Ало, димутрасията !
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2101 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 18.12.2014 15:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

         Вчера един уважаван от мен съблогър, публикува постинг, в който превежда на български език статията на Константин Душенов, директор на Агенцията за аналитична информация "Русь Православная"
http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2014/12/11/shte-ima-li-goliama-voina-mejdu-sasht-i-rusiia-sravnenie-na-.1321880
         Господин Чолаков, не прави коментар на преведеното, той отделя от своето време и добросъвестно ни информира за мнението на един руснак, относно перспективите при една Трета световна война, за съотношението на силите! Като благодарност за това в постинга му се сипят минуси, предполагам с участието на модераторите на блога ! Даже смисъла, анализа и същността на статията, не би трябвало да предизвиква отрицателни емоции, в едно свободно, претендиращо за демократичност общество, най-малко с фактологическия си, сравнителен характер!? На практика обаче не е така, евроатлантите димутрати и блогови евроклакьори се спекоха и атакуваха постинга! Това се прави, защото с всеки изминал ден се губи вярата в избрания от малцинството -евроатлантически път. Път, който доведе България до ясна и видима Трета национална катастрофа, до деформиране и подмяна на традиционните, християнски и човешки ценности ! Евроатлантите се страхуват, опитват се да останат анонимни, защото за геноцид и предателството, няма амнистия и давност ! Страхът е напълно основателен, представете си, че утре изчезнат ЕС и САЩ, кой ще храни НПО и продажниците, кой и защо ще ги защитава ! Та озверелите, бедни и безработни българи, ще ги линчуват по улиците !?
http://dedenze.blog.bg/politika/2014/12/01/da-sygradim-naroden-pametnik.1318681
http://dedenze.blog.bg/novini/2014/12/08/haresvate-li-novite-cennosti.1320856
http://dedenze.blog.bg/politika/2014/11/30/koia-dyrjava-ima-problemi-s-vsichki-ostanali.1318308
http://dedenze.blog.bg/zabavlenie/2014/11/24/natovskite-cennosti.1316457
http://dedenze.blog.bg/history/2014/10/26/bylgarskiiat-izbor.1308215
http://dedenze.blog.bg/lifestyle/2014/10/03/v-kakvo-prevyrnahte-bylgariia.1301949


         Много постинги още мога да цитирам, но нека да се върнем на страшната перспектива от Трета световна война! Съществува напълно обективна реалност тя да се случи, ужасяващото е, че ние българите, ще трябва да воюваме против Русия, по силата на подписаните от продажната, политическа класа международни и военни договори! Не ги търсете, те са укрити умишлено от хората, не заради нещо "секретно", по- скоро за да се парира народното негодувание ! Разума и науката са доказали, че победител в тази война няма да има, а човечеството може и да изчезне, ако някой оцелее, ще трябва да се върне в каменната ера. Повода са огромните апетити към територията и богатствата на Руската федерация, към опита за налагане на други „ценности” и консуматорски отношения между хората ! Затова днес масирано се извършва медийна, военна, финансова и всякаква обработка на хората по целия свят за демонизиране на Русия, обявява се като враг на евроатлантическите „ценности”, независимо от новия път на развитие, коренно различен от този на СССР. Чест прави на руснаците, че в тази незаслужена, международна изолация, санкции, ембарго и пр....отстояват своята независимост и териториална цялост! Днес те са единствената сила и коректив на евроатлантизма и опитите на световния, финанстов капитал да завладее целия свят!
           В чудовишната битка на капитала за нови пазари и печалби, няма духовност, толерантност и култура! С победата в студената война и разпада на СССР се считаше, че Русия ще бъде разкъсана и унишожена, превърната подобно на България в колониална, евроатлантическа, зависима държава ! Това обаче не се случи, не е възможно да се забравят дадените милиони жертви, не само в защита на отечеството ! Хитлер считаше, че ще пирува в Москва само месеци след нахлуването в СССР, имаше отлична, нова, модерна техника, имаше и страшната идеология на националсоциализма, прерастнала в хитлерофашизъм, имаше ресурсите на цяла Европа, включително и българските ! Това, което не отчете, бе родолюбието и душата на руснака, които нямат финансови и материални измерения, които не могат да бъдат победени, които са готови веднага, инстинктивно, да се жертвуват за Родината! Така се стигна до тук:

 

 image

           Днес нищо не се е променило, всеки трябва ясно и точно да знае, че руснаците няма да станат роби на никого, няма да отстъпят и педя от земята напоена с кръвта на дедите! Единственият път е да бъдат физически унищожени, но няма такава сила , която даже и теоретически да може да го стори, защото са изстрадал, смел народ, достоен за уважение! Група български, политически подлоги, без историческа памет и благодарност, прегърнаха „ценностите” на богатия за деня, пребоядисаха се набързо и забравиха, че предателите, никой не ги обича ! Те поддържат и обичат тези, въпреки, че не знаят нищо за тях:

 image

 image

         Нищо не знаят и за това, което се явява един цивилизационен съд и призив към човечеството, от който нормалните хора стискат зъби и плачат ! Ако направим една анкета сред депутатите в НС, съм абсолютно сигурен, че мнозинството, също нищо не знаят, за тези странички от дневника на едно дете, не ги и интересува !
dedenze.blog.bg/zabavlenie/2014/11/25/zakrito-zasedanie-na-ns.1316774

 

 

         Обикалят подивяли, ходят, агитират, промиват мозъците на хората, крият се зад партии и престъпни конституции, зад ЕС и НАТО, създават масовост на личната си глупост, твърдят че няма друг път за България, но вече трудно спят нощем, защото знаят, че има, че идва възмездието ! Просто тотално, исторически и политически се провалиха, забогатяха лично, изнесоха много пари, купиха си имоти по света, ограбвайки и продавайки народа си...! Утре същите, за съжаление, пак ще посрещнат руснаците с хляб и сол, ще кажат че са били излъгани и принудени ! Защото лоша, добра, това е историческата съдба на българите и слава Богу !

 

 http://dedenze.blog.bg/lifestyle/2014/12/02/dami-i-gospoda-politicheski-tikvenici.1319046

             За да разберете послушайте, открийте разликите, но ако още не сте разбрали, никой не може повече с нищо да ви помогне !

 













Гласувай:
9



1. freeoldmen - Трудно е да се спори с фактите,
12.12.2014 19:00
които изнася в постинга си г-н Чолаков.
Първосигналната русофобия, старателно отглеждана от тези,
които желаят окончателния крах на България, не върши работа...
Но страхът в дребните душички на клиентите на неолибералната пропаганда прозира.
И има защо...
цитирай
2. dedenze - Да freeoldmen, плъховете хапят, когато са на тясно !
12.12.2014 19:29
Понякога се правят на умрели, нашите продажни авроатланти ще се правят и на невинни ! Нашата работа е да ги опишем поименно и подробно, днешните информационни системи го разрешават напълно, за да има заслужено възмездие ! Ех, да имаше подобна, изчерпателна информация за годините от 1878 до 1947 г., много неща щяха да се изяснят и свържат с днешните събития! Особено интересно е истината, защо поборниците и опълченците са избутани от обществения живот, лишени от пенсии и средства за препитание .... Днес същото се върши с хиляди достойни българи, от една малка еничарска групичка, част от която, даже е учила в СССР !
цитирай
3. vencivaleri1951 - Санкции за чолакова!
13.12.2014 00:14
И камшик....ковбойски камшик за него...
цитирай
4. dedenze - Може и затвор в европейските филиали на Гуантанамо vencivaleri1951 !?
13.12.2014 10:54
Едва ли ще го вкарат в пътя с ковбойски камшик, по добре таен, масонски линч !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3475249
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930