Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2014 18:05 - Боят за властта
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1724 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 06.11.2014 23:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

          Преди повече от сто години Великият Вазов описа подвига на опълченците на Шипка, подвиг, който много, днешни българи не заслужават, особено родните, продажни, марионетни политици. Ето един пасаж, който за огромно съжаление, напълно пасва на днешните, властови борби:
„Няма веч оръжье! Има хекатомба!
Всяко дърво меч е, всякой камък - бомба,
всяко нещо - удар, всяка душа - плам.
Камъне и дървье изчезнаха там.
"Грабайте телата!" - някой си изкряска
и трупове мъртви фръкнаха завчаска
кат демони черни над черний рояк,
катурят, струпалят като живи пак!
И турците тръпнат, друг път не видели
ведно да се бият живи и умрели,
и въздуха цепят със демонский вик.”

           Прости ми, за гадното сравнение Дядо Вазов, днес битката не се води срещу турските орди, води се за власт и пари от новите, евроатлантически продажници и "опълченци", против оределите, болни, безработни и все още непрокудени българи, те са "турците" в новия, обратен прочит! Битката днес се води от "българи" срещу българи ! Не става дума са онези, твоите, възпети опълченци,  геройски загинали за Родината, а за днешните, алчни политици, палачи на собствения си народ ! Прости им за невежеството и чуждоугодничеството, за геноцида и ликвидацията на българското, но едва ли ще го направиш! Защото и прошката има своя религиозен, човешки предел, а за унищожението и геноцида, няма давност, не може да има и прошка!

 

image


             В нашата, политическа приказка орела е заменен с гарван, защото днес си нямаме политически орел, още по- малко лъв !

           Пустата власт постави днес в една управленска редица агенти, комунисти, социалисти, фашисти, леви, десни, реформисти, евроатланти, националисти, лекета, престъпници и пр.... Готови с пълна сила заедно, обединено, единно, цинично и фалшиво да заявят, че се грижат за нас, да ни налюбят садомазохистично, едно хубавичко, да ни вдигнат пенсионната възраст и цените, да ни набутат във всички натовски войни, да закрият всичко българско и да изгонят останалите читави българи от тук ! Топлото течение Гълфстриим смени посоката си, студа скоро ще скове Северна Европа, България ще бъде Рай, а българите само една малка, етнорелигиозна пречка, преселението на по- умните започна ! 25 години, активно ни чистят и заличават, вече етническите българи са под 4 милиона с отрицателен прираст. Повечето от тях, трудно разбират какво им казват медиите, езика е англофициран, говоренето е политизирано и евроатлантическо... Безизходица, цинизъм и геноцид, това са реформите, това ни готвят най-новите, обединени управляващи, подчинени на интересите на ЕС, САЩ, НАТО! Палежите на отчаени хора започнаха отново, за сега се представят като нещастни случаи !?

image


         Вижте тази тъпа реклама, тя символизира до къде ни докараха ! Отрицателен търговски баланс, безработица, липса на родно производство даже и на храна!? Ето за това са новите 8 милиарда заеми – за вкусничките, бъкани е Е добавки, овкусители, ГМО и пр... вносни сухарчета, а после – няма българи, няма проблем !?

 







Гласувай:
6



1. freeoldmen - Сравнението с гарвана е много сполучливо!
06.11.2014 20:19
Ще ни изпият очите...
цитирай
2. dedenze - Благодаря freeoldmen !
06.11.2014 20:45
Друг велик Българин точно е описал днешната плачевна картина :
"Гарванът грачи грозно, зловещо,
псета и вълци вият в полята,
старци се молят богу горещо,
жените плачат, пищят децата."
Едва ли може да се добави нещо повече ...

цитирай
3. aip55 - В потвърждение
07.11.2014 01:39
на мислите ти, е предният ми постинг. Цинизмът и малодушието и алчността за власт са се хванали на едно хоро ръка за ръка, па се е завиИИИло едно хорце, което няма вяра на бедният народ!
цитирай
4. dedenze - Хорце, ръка за ръка, нищо че са гарга, рак и щука aip55 !
07.11.2014 10:23
Всичко в името на далаверата, килепира, парите ! По- страшната причина е ликвидацията на България !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476230
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930