Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2014 16:24 - Буда се провъзгласи и за Нострадамус !?
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1118 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 28.06.2014 00:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

           „Излезе ми прякор-Нострадамус. Познах всичко, което се случва в момента. Още сега, веднага трябва да се викне МВФ и да започнем преговори. Говоря от мое име. Само преди няколко дни казах за банките. Следващия бюджет ще го прави фонда.” – Този пореден бисер излезе от устата на най-обичаният, садомазохистично от народа, политика- генерал Бойко Борисов. Той напълно се е вживял в ролята на утрешен и вечен сайбия на държавата, но още по странен е електората, който си го иска и поддържа, независимо от горчивата попара, която изгълта няколко, поредни години!? Та да не умуваме, всеки народ е напълно заслужил своите управници и палачи, после да не търси вина в други хора и обстоятелства !
            Неистовото желание за власт и болното, огромно самочувствие отдавна е подробно описано от Алеко Константинов, трудно може нещо ново да се добави. Този път Бойко иска да си осигури и паричен комфорт, като заявява, аз съм против заемите, затова затягах коланите до скъсване (иначе той е интелигентен, състрадателен и добър човек от народа). Орешарски е виновен за всичко и изхода според абсолютно невинният Нострадамус – Бойко е :Парламентът трябва да даде мандат за преговори с МВФ. Сега повече от всякога е нужно парламента да работи. ГЕРБ ще участват в работата. Говоря за нов заем, за да има кеш и да се плаща. По мое мнение са необходими 5-6 млрд. Катастрофата е пълна.” Магистралите са почти готови, увеличение на пенсии и социални разходи, при сайбия Бойко, са напълно изключени, остава да изпреварим света с покрити игрища за голф !?
            Това, което не се обявява за сега, при негово ново управление, ще бъдат реализирани: Газоколонките на Шеврон из цяла България, вместо лошия тръбопровод Южен поток; Седми реактор на Козлодуй от Уестингхаус с цена на киловат по- висока от централите на ВЕИ; Пълно управление от ЕС, чрез ЕНП,  даже и в тоалетната с незачитане на българските интереси; Горива с цената на френски парфюми.; Превъоръжаване с американско оръжие и самолети за милиарди по наложен списък; Бедност и пълен геноцид, бананова, колониална република в която няма и банани; Олигарсите на ГЕРБ с пълна държавна и правна защита, по модел на САЩ....
           „Не е виновен този който яде зелника, а този който му го дава !”



image                Една старичка, но актуална песничка за нашенския Нострадамус !






Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476675
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930