Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2014 23:18 - Направете си сепуко !
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 4295 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 12.02.2014 23:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

    

      Сепуко или харакири, е ритуално действие извършвано от достойни хора с цел запазване на собствената чест, чрез героично и показно самоубийство, което допуска помощ от доверен човек, ако има вероятност да не е успешно. Подобно действие у нас може да се сравни със самозапалването,с разликата , че то е самостоятелено, без чужда помощ и подръжка. При всички случаи, става дума за защита на честа и достойнството и е върховен, духовен акт ! Повод за извършване на сепуко, може да бъде по заповед на суверена, при извършено престъпление, при несправяне със задължение, изгубено доверие, несъгласие с нареждане или вменяван, нежелан начин на живот. Изброявайки всички тези неща, съм напълно уверен, че в България нито един политик не може да го извърши, точно поради пълна липса на чест и достойнство. Това е приоритет само на обикновените, чисти и честни хора от народа, като този младеж, който ще остане завинаги в душите на хората и историята на България!

imageimage
     
         Все пак, преди да е станало късно, направете си сепуко прескъпи политици. Не ви приканвам към физическо и лично такова, ще изпоцапате с воняща, синкава кръв, а тя няма измиване, не дай Боже, ако се и героизирате напълно незаслужено! Не ви предлагам да завземете властта, за която ежесекундно се борите, да се нагушите на всяка цена! Аз ви предлагам да извършите партийно сепуко, след което няма да съществувате като управляваща и безотговорна партия, но ще останете в историята като личности и ще имате обичта на хората! Така ще спасите своята чест и достоинство, ще изкупите вината, ще помогнете на милиони огнетени хора! В какво се изразява вашето „харакири”, то не е болезнено и има чисто морално естество - нужно е да обявите, следвате  и реализирате безусловно, следната програма:

        - НС от 120 депутата избрани в 120 нови, едномандатни, териториални, избирателни района с равен брой избиратели !
        - Кандидати за народни представители, освен партиите да имат право да издигат и сдружения с подписка над 1000 души !
        - Всяка правоимаща структура, издига в един район, само една кандидатура !
        - Избора е 100% мажоритарен, с ДА и НЕ за всеки кандидат !
        - Издигнатите кандидати се представят в достъпен, равностоен сайт с възможост за въпроси и отговори, само в интернет. Всякаква друга медийна реклама, билбордове и пр... е забранена. Допускат се писмени, рекламни материали по пощата!
        - В НС партийната дейност е замразена, няма политичеси и парламентарни групи, всички работят безпартийно като личности , за престижа и интересите на хората и България! Нямат привилегии и имунитет, могат да бъдат предсрочно отзовавани! НС е място за авторитетен, тежък, почти безвъзмезден труд, а не за печалбарство и далавери !
        - Всеки спорен въпрос, засягащ мнозинството, се решава с Референдум!
        - Този който иска да гласува явно, може да го направи безпрепятствено по интернет с ЕГН и код, при обратна връзка за проверка на вота !
        - Всеки гласоподавател на възраст до 65 години, трябва да има завършено средно образование !
        Няма нищо страшно, честните и доблестните хора ще бъдат и народни избраници, достатъчно е народа да ги одобри и хареса! Не се притеснявайте, че някои нямат компютри и подобна грамотност, те ще се оправят без никакви проблеми, без държавна и партийна помощ ! Четвърт век провеждахте нечуван геноцид, ликвидация на България и чужда политика, изгонихте цвета, децата на нацията, доведохте до Трета, последна, национална катастрофа! Сега ще имате ли смелостта и доблестта да си направите поне ритуално сепуко!? Суверена (народа) ви го иска, само това може да ви върне партийно и лично – авторитета, честта и достойнството !? Не е ли по-добре, от присъдата на хората, съда и назряващия, неминуем линч ?

 

image


Достойнство и чест, са духовни категории, които не се купуват, на никакъв пазар !




Гласувай:
9



1. aip55 - Дано
13.02.2014 10:24
те чуят Деденце, което е малко вероятно. Хубави мисли, но аз изгубих всякаква надежда за изход от ситуацията в, която се намираме.
цитирай
2. dedenze - Днес има много средства за корекция на слуха aip55!
13.02.2014 11:20
Надеждата тя си отива последна, дано не заедно с нас !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467728
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031