Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2014 22:02 - Спокойно капиталисти
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2866 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 03.02.2014 19:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  

        Спете сред разкоша на ограбеното, хапвайте си хайвера и омарите, носете си перлите и диамантите, возете се в луксозните лимузини, плувайте си с яхтите и спокойно си летете с персоналните самолети и хеликоптери. Комунистите вече не са заплаха за вас, те бяха избити и умряха, преди да се докоснат до утопичната си мечта! Отидоха си от този свят, забравиха за тях, както и за идеите, за които се опитваха да се борят! Вече милиарди не познават делото им, забраняват ги, описват като чудовища, убийци, крадци и престъпници, противници на частната собственост и личното благоденствие, онаследяването, безбожници, насилници, ликвидатори на прогреса, генератори на простотия и военщина.... Каквото и да ви казват, трябва да знаете, че първо истинските и идейните бяха много малко, гонени и унищожавани, още от Френската революция до днес ! Това ставаше и става, защото дръзнаха да отхвърлят материалното и потребителският подход, нереално да допуснат, че човешкият разум може да бъде водещ в отношенията между хората! Подобно на християнската религия да повярват, че човек за човека е брат и ако има две ризи, едната ще даде на другия ! Още един път казвам,  хората с подобни убеждения бяха много малко, една друга, много по- голяма група се възползува от тях, от милионите жертви които дадоха, от труда им, за да паразитира и властвува, получава незаслужено и без труд, само с имитация на принадлежност към идеята! Просто е да разпознаем и да си спомним за истинските комунисти, те не искаха нищо за себе си и семействата си, ненавиждаха материалното, парите, бяха готови и се жертваха в името на идеала! Умираха фанатично, страшно, героично, с вяра, усмивка и чувство за изпълнен дълг ! Отиваха доброволци на фронта, в борба с фашизма и расизма, запушваха с гърди амбразурите на картечниците за да спасят другарите си, безплатно строяха пътища, промишленост и държави, с голи ръце и незащитени тела, ограничаваха последиците от промишлени и ядрени аварии....! Когато днешните,  политически лайномети, дават оценка за тях, трябва много да внимават в квалификациите и преценките, а когато не са способни на разграничение и обективност, да замълчат!
         Понякога тайно им се възхищаваха, рядко и практично, разумно и лицемерно им подражаваха. Масово обичаха повече фалшивите себеподобни, които си затваряха очите, които можеше да купиш, които създадоха мрежата на привилегиите, връзките и доставките под масата! Недоволни бяха от равните заплати и пенсии, винаги се мислеха за подценени и ощетени. Ограничени в разходките, свободите, бананите и ковбойките, Плейбой списанията, проституцията, слободията, шушукаха вицове зад евтините ракии и кебапчета, фалшиво махаха от редиците на манифестациите и си мечтаеха за повече и повече, направено и подарено от други ....Тези гламавите, истинските комунисти, измряха, набутаха ги във затворите, отстраниха ги от реалната власт, още много скоро след Втората световна война. Те бяха неудобен и неподражаем пример, спомнете си кадрите с хляба и парчето сланина разделени на стотина хапки в концлагера, сцена от напълно, документалния филм "Съдбата на човека" ! Ако не сте го гледали, още не е късно, иначе ще пропуснете част от истинският, натурален живот ! Това което бе художествена измислица е, че хитлеристите наистина дадоха, даже тази оскъдна храна ! Тук няма Маркс, СССР, КПСС, КГБ, Ленин, Сталин, но има чист комунизъм и хуманизъм в натурален вид, който не на всеки му изнася, който не всеки разбира и може да направи, но всеки неук урод, може да наплюе!
         Каква е човешката благодарност, едва ли има такава и ако има, тя идва след столетия размисъл!? Затова Левски написа „Народе ????.”, което още не е разгадано, какво точно означава ! Затова истинските борци против турското робство, поборниците, бяха употребени и забравени ! Спете спокойно капиталисти, днес вече няма луди комунисти, които да жертват себе си и семействата си за неблагодарни, необразовани, предателски настроени индивидуалисти, за народ и електорат скрит под завивките и чакащ баламите да мислят, мрат и грижат за него ! Няма такива, които да тръгнат за "народа", който утре ще оскверни и паметните плочи на гробовете им !
         За него днес се грижите вие, всички виждаме как, подобно на вълците, времето е ваше ! Да живее българската "демокрация" ! Живота е безкрайна спирала, утре всичко се връща обратно, на по- висока степен !

 

imageimage













Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. alibababg - Няма да разберат....че:
03.02.2014 00:03
С пари можеш да си купиш храна,
~ но не и апетит.
Можеш да си купиш къща,
~ но не и домашен уют.
Можеш да си купиш легло,
~ но не и сън.
Можеш да си купиш лекарство,
~ но не и здраве.
Можеш да си купиш книга,
~ но не и знание.
Можеш да си купиш диплома,
~ но не и ум.
Можеш да си купиш прислужник,
~ но не и приятел.
Можеш да си купиш забавления,
~ но не и щастие.
Можеш да си купиш секс,
~ но не и любов.
Можеш да си купиш разпятието,
~ но не и вяра.
Можеш да си купиш часовник,
~ но не и време.
Можеш да си купиш смъртта,
~ но не и живота.
Можеш да си купиш по-луксозно място на гробищата,
~ но не и на небето.
Можеш да си купиш всичко материално,
~ но не и духовност.
Защото много по-важно от това да имаш, е това ДА БЪДЕШ ЧОВЕК!
цитирай
2. dedenze - Абсолютно точно alibababg !
03.02.2014 00:17
Няма да разберат, затова и гласуват против ! После на кривата ракета е крив Космоса!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3475664
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930