Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2013 18:09 - Унищожима ли е БГ Мафия ?
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 4853 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 05.11.2013 14:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

             Ако някой може да даде ясен, обоснован отговор на този въпрос, застане начело на борбата и я доведе до победа, със сигурност ще остане в историята на България като светиня! Лошото е, че стотици хиляди ще се опитат да му попречат и предадат по стар, български обичай ! Тук ще се опитам да дам няколко, полезни съвета и мисли, относно пътя и начините, по които тази борба може да стане успешна. Преди всичко, трябва ясно и точно да определим, кои са мафиотите и какви са техните цели и отличителни белези, какви грешки се допускат при тяхното търсене и осветяване !
            В този стар линк са описани някои личности и събития, но не е показана основната мафиосхема и истинските играчи, дърпащи конците на марионетките. Особено ценен и точен е израза „Другите държави си имат мафия – в България мафията си има държава” ! Тук по- скоро се прави статистически опит за хроника и криминализиране на икономическо влияние, трафика на хора и дрога, изпълнение на политически поръчки:
http://mafiabg.wordpress.com/
            В предаването „Всяка неделя” , писателя Стефан Цанев се опита да покаже корените на злото - БКП, но не направи нужния анализ, не го свърза с народопсихологията на българите. По този начин, с помощта на Кеворкян, хвърлиха вината за днешните неволи в познатия имагинерен свят на комунисти и сътрудници на ДС. Хареса ми констатацията, че реално в БКП не е имало комунисти, никой от тях не е защитил идеята с по- силови мерки, през 1990г. и са се предали без бой. Преди повече от две години се опитах да покажа политическата ситуация от която тръгна прехода, това ясно разкрива каква е базата и основата за днешната ситуация. Така че не приемайте тезата, че „комунистите” са си запазили властта, просто не имало и до днес няма други, кадърни опоненти, конкуренти и опозиция! Песента за лошите комунисти е само едно заблуждение, опит да се каже „ние не сме от тях, не произхождаме от тях, не спим с тях...”, което просто не е вярно. Приемам, че истинските комунисти бяха много малко, но скъпи сънародници, котилото ни е едно и също с несъществени разлики !
http://dedenze.blog.bg/politika/2011/02/26/etimologiia-na-syvremennite-nashi-politici.694540


           Така при изследване на прехода и съвременните политически процеси, вместо принадлежността към БКП и ДС, по- добре е да заложим на ниската степен на интелигентност, ниската образованост, националните особености, индивидуалните прояви и личния морал на българина, описани отлично от великия Алеко Константинов! Само като повод за размисъл да припомня, че във ВНС имаше 187 души, сътрудници на ДС, особено масово бяха сред оцелелите от съюза на репресираните....
             Нито крачка напред не може да се направи без да се определи кой създаде съвременната мафия у нас !? Кой е заинтересован от икономическото и политическо управление, от разпределение на баницата, от разграбване на държавата ? Напоследък даже и в частното медийно пространство, отговора на този въпрос се очертава все по- ясно и категорично! Мафията дами и господа, се създава от политическата класа, обединена в партии ! Няма партия, доближила се и участвуваща във властта, която да не е създала мафиотски структури, олигарси, геноцид и разграбване в последните 24 години. Целта на българските партии е келепир и далавера, нито една от тях не се интересува от просперитета и живота на българите ! Така се ражда най- страшния режим на държавно организирана престъпност ! В малка България без партийно участие и ръководство е абсолютно невъзможно да се създаде мафия! Смяната на партиите в управлението разрешава леко да се повдигне завесата и покаже фактологията ! Така се стига до протеста на улицата, самоубиствата и палежите, недоволството, яростта и безизходицата ! Ако някой не е съгласен с това, нека да посочи партия без своя подмафия, неопетнена в прехода ! Когато се касае за законите, съдът и правилата за безнаказаност, всички действуват в пълен, неписан консенсус, изчакват се на хранилката, обединяват се и формират позната у нас и по света БГ Мафия. Партийната квота в НС, го превръща в законен, висш орган на мафията с единствена трудност, да се придаде напълно фалшива загриженост, демократичност и законност на геноцида и ликвидацията на България. Това е очевидно за повечето българи, осъзнавайки го,  спират участието си в избори и обществения живот на държавата !
            Промяната на това престъпно и ужасяващо статукво е трудна задача, но единствена възможност за спасение ! Какво трябва да се направи:
            1. Пълна гластност и публичност на имотните и парични активи на всяка партия, забрана за анонимни дарения! Спиране на всякакви държавни пари, отдаване на имоти и други активи за политическа дейност !
             2. Смяна на държавния модел, от представителна, партийна демокрация с пряка демокрация. 120 нови, териториални, избирателни района излъчващи мажоритарно по един кандидат за НС от 120 депутата. Кандидати могат да бъдат издигани с подписка на граждани и сдружения. Гласуване персонално за кандидатите с ДА и НЕ 
             3. Депутатите замразяват партийното си членство, ако имат такова. В НС няма партии, групи и партийна дейност, има само обществена общополезна работа !

              Всичко може да се реши още по- просто – със забрана на политическите партии. Това обаче ще има тежки последици, защото те са поели големи, продажни ангажименти към  ЕС, НАТО и пр...Възможна е политическа и икономическа изолация и пр....
               Ако всичко ви се струва невъзможно, последен, друг, спасителен вариант това е въвеждане законодателството на „стратегическия” партньор САЩ  1: 1 с отчитане броя на населението. Не че е нещо добро и перспективно, но ще спре унищожението на България. Ще имаме право да притежаваме бойно оръжие, работеща съдебна система, смъртно наказание .... Нали сега сме сащофили, дами и господа партийци ?


image

imageimageimage


За обезверените българи, ето силата която ще пребори мафията в следващия клип :





Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dedenze - Подозирам, но не познавам ционската конспирация !?
05.11.2013 00:05
Борбата между доброто и злото сигурно е нужна, вечна борба . Важното е какъв човек си и на чия страна заставаш ! Сигурно в голяма степен зависим от света на злото, но чистотата и правилата в нашата кочина поне, трябва да са наши. Много "гениални" племена безвъзвратно са изчезнали от Земята, точно защото са се помислили за велики и безнаказуеми. Но еволюцията на човечеството все пак показва че доброто и по- съвършенното рано или късно побеждава !
Днес може да не победим мафията, но сме длъжни да и се противопоставим с всички възможни и невъзможни средства !

Този коментар е отговор на изтрит анонимен коментар, който вменяваше че мафията е световна, непобедима и ръководена от ционистите !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3479669
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930