Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2013 17:08 - Прости, народни въпроси към политиканите
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2002 Коментари: 5 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


          Към тези, които се готвят да ни управляват и оправят през следващото четирилетие. Хубаво е преди изборите и електората да ги прочете, така ще може сам да си отговори на много от тях, ще вникне в техниката на управлението и целите на политическите партии. Заблудата трябва да се разсее, покаже и накаже, защото касае начина на живот и бъдещето на всички.
         1. Тук в България, каква е целта на вашата партия ? Защо от началото на прехода до сега има регистрирани над 700 партии при население под 6,5 милиона?
         2. В предизборните лозунги, всички партии 24 години използуват изразите – спасяваме, връщаме, променяме, градим, имаме воля, три стъпки, има изход, можем, знаем – след изборите резултата е плачевен, защо, кой ви пречи и кое ви е криво, защо не се получава нещо по- добро?
         3. Ако партиите се забранят и депутатите се избират териториално, мажоритарно с предложение от граждани, какво по-лошо ще стане, това не е ли по- демократично !?
         4. Ако не харесвам и не вярвам на допуснатите до избори партии, защо нямам право на отрицателен вот, поне за една от тях, най- лошата !? Това не е ли лишаване от вот ?
         5. Кого и чии интереси обслужват българските партии, защо хората стават все по- бедни и живота им е безмислен и застрашен, защо имигрират и създават демографска катастрофа !?
         6. Ако на изборите се явят само 15-20% от имащите право на глас, изборите ще се приемат ли за валидни и успешни, от кого ще дойде определението !?
         Хайде свръхскъпи, родни политици, можете ли да отговорите и при това честно !? А вие изстрадали сънародници, преди да сменим избирателната система, по- добре е да не гласувате ! Не вярвам да сте безумно влюбени в партия !?

imageimage
imageimage

 

        imageimageimage

Явно и тук и в Русия е едно и също !



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tomcat2 - Новото клише на мода 'европейск...
08.05.2013 21:02
Новото клише на мода 'европейското" партии и политици прокламират "европейското развитие',"европейските ценности","европейски морал","европейска България","европейски стандарт",Европа та Европа давай мощно там ръгай.Тинтири -минтири ,ала-бала-пляс,пляс!
цитирай
2. dedenze - Да нашите умело го използуват!
08.05.2013 21:43
Всички местни тъпизми и грабежи се обосновават с изискванията на ЕС.
цитирай
3. dedenze - Искам да добавя във връзка с агитацията за масово гласуване.
09.05.2013 00:53
Опитват се да ни внушат, че ако не гласуваш, това е грешна позиция, меркантилност, пасивност в услуга на лошите. Твърдят, че това е политическа незрялост, въпреки че едва ли е нужно всички да сме зряли политически. Казват, че това е неграмотност и бягство от отговорност, че обслужва външни и криминогенни структури !?
ДА ВСИЧКО ТОВА Е ВЯРНО, НО ТО Е ВАЛИДНО САМО И ЕДИНСТВЕНО В УСЛОВИЯТА НА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ, КАДЕТО СЕ ГЛАСУВА ЗА ЛИЧНОСТИ С ДА И НЕ, НЕ ЗА ПАРТИИ !!!!
Пряка демокрация в различни форми има в САЩ, Канада, Англия,Австралия, Швейцария....
Тук в България цари "партийна" извратена демокрация на келепира, партиите извършват ненаказан геноцид над собствения си народ, лично и партийно обогатяване и грабеж, от това по- страшно и отвратително нещо, няма по света !
Гласуването за партии ви прави техни, умишлени съучастници в последващите действия и престъпления ! Обявете ясно за кого гласувате и поемете солидарно отговорността, включително финансовата и съдебната! Трябва да се сложи край на колективната безотговорност!
цитирай
4. kostas - dedenze , много показателна е една песен от близкото минало " Блян" ( Пред нас са блеснали житата.. )
09.05.2013 10:17
Как използват тънки психологически похвати да ни внушат че "вървенето" (разбирай гласуването ) е СМИСЪЛ . По принцип -ДА !! Но като цел и за къде не е ясно !!! Просто си върви (гласувай ) -грижите остави на тях!! Тези издънки на некачествен генитичен материял се изживяват като водачи на стадо (материално) и не могат да схванат водачеството като духовно призвание ! Не схващат за какъв вид водене става въпрос!! Или схващат, но продължават със познатата песен "Блян" -наслади и се и ти - http://www.youtube.com/watch?v=TsELgzK7yIU
цитирай
5. dedenze - Благодаря kostas за коментара, напълно го подкрепям !
09.05.2013 11:26
Партиите не влагат никаква духовност във водачеството ! Даже не са и добри пастири, стадото измършавя и запустеля ! Освен да си напълнят гушите, реално не знаят и не искат да знаят накъде води пътя ! Тъпата песен "Блян" пеят отново, разликата е че някои думи са подменени с английски ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467533
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031