Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2013 19:18 - Шубето е голям страх !
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 3917 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 14.04.2013 18:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


     
       Вече няма нормален българин, който да не е наясно, какво стана, става и какво предстои в ограбена България. За 24 години, партийната класа я приватизира и превърна в частна държава, собственост на наши и чужди хитреци и наглеци. Няколко милиона бедняци и старци, пречат за пълното доволство и радост на еничарите. Всяка нощ, неприлично и престъпно забогателите, сънуват и блянуват  елегантно и разрешено от ЕС, средство за масово унищожение на бедните и пенсионираните, но уви!? Чудят се как, обикновените хора могат да платят сметките, да оцелеят  с 200- 300 лева месечно, когато те харчат по 2 -3 хиляди и до никъде не им стигат!? В алчността и продажността, биха всички известни, световни примери, но това им изигра най- лошата, възможна шега. Най- опасното и страшно нещо е да забравиш откъде идваш, произхода си !
           Та к`ва стана тя! Уж пак построихме „капитализъмът”, „демокрацията” победи окончателно и необратимо, а хората мечтаят и си искат „комунизъмът” !? Посинявахме, подскачахме, пеехме, приватизирахме времето, а то се оказа чиста далавера за политкомисарите и пълна трагедия за масовите наивници !? Първи запищя, баш стратега на прехода лицето Иван Костов, после запригласяха и другите сити и охранени грабители: Помощ, някой иска реставрация на комунизма, трябваше да ги избием навремето! Само дето не е ясно, кого и кога, е трябвало да убием и очистим, особено когато сме укрили и умишлено забравили произхода си !?
 
http://dedenze.blog.bg/politika/2011/02/26/etimologiia-na-syvremennite-nashi-politici.694540

          Та въпроса мили сънародници, не опира в това, кой е комунист или капиталист, а кой в коя далавера участвува и как си заработва парите.! Ако беше жив Алеко, образа на националния герой Бай Ганьо, обогатено щеше успешно да премине през тоталитарния соц.( наричан комунизъм ) и през прехода към псевдодемокрация до днес ! Народа точно е измислил, отчитайки националните особености, поговорката „ Лякомо дупе, кръв сере!” Та вече се стигна и до този момент, хората изгубили всичко, включително и Родината си, излязоха на улицата. Някои се самоубиха, други запалиха, трети набират стихийна инерция! Заговориха за национализация, връщане на ограбеното, линч (защото съдебна система нямаме), изгонване на чуждите псевдоинвеститори ! Тайните операции, приватизации, корупционните системи блеснаха в пълната си „красота и изящество”!  Много, чак сега разбраха защо и какво означава 9.09.1944 г., кои са били движещите сили тогава, какви са били мотивите на хората? Такава ясна и нагледна агитация в полза на комунистическата идеология, не е правена никога до сега, по света и у нас! Разбраха кой и защо провали социализма и реставрира капитализма в най - дивата му форма – партийна демокрация. Ами сега !? ЕС и НАТО няма да помогнат, подчинена на партия армия и полиция нямаме, не би и стреляла по сънародници!?
           Политическата лумпетика и слабоумие, пак реагира по най- глупавия начин, като генерира 71 партии, мераклии отново да оправят измършавелия и обезверен народ !? Същевременно, тези които натвориха ужаса и геноцида, яко ги хвана шубето ! Лицето Костов, с група подгласници и длъжници, сам се писа за гений по извеждане от кризи (вместо да лежи за геноцид) с пълна увереност и нахалство си предлага услугите, кандидатствува за депутат и властник !? Не остават по назад и другите кандидатзатворници от всички политически сили ! Шубето ги гони и насън, бягството в други държави не е спасение, света се глобализира в отношението към престъпленията и терора ! Завземането на властта, над разбунен кошер е повече от опасно, явно възрастовите изменения и деменция ви прави наивни, властолюбиви и недалновидни !
          Все пак да ви успокоя ! Реставрация на комунизма няма да има, защото идейните, жертвоготовни комунисти ги избиха и измряха, не сме дорасли умствено за подобен, обществен строй и за сега е една утопия ! Това не означава, че всеки боклук, безнаказано може да вилнее над народа си ! Рано или късно ще лежите и ще върнете ограбеното, за геноцид, давност няма ! Истината е в пряката, безпартийна демокрация и мажоритарен избор с ДА и НЕ за всеки кандидат !  Ако не днес, утре това ще се случи и в изстрадала България ! Тези избори, заради хитри, партийни ходове, ще ви бъдат последни дами и господа партийци ! Повече не може да грабите, изядохте и продадохте всичко създадено преди вас, 24 години стигат !

 

imageimageimageimage





Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sande - Браво, Авторе! Прав си.
13.04.2013 20:31
Политическата лумпетика и слабоумие, пак реагира по най- глупавия начин, като генерира 71 партии, мераклии отново да оправят измършавелия и обезверен народ !? Същевременно, тези които натвориха ужаса и геноцида, яко ги хвана шубето ! Лицето Костов, с група подгласници и длъжници, сам се писа за гений по извеждане от кризи (вместо да лежи за геноцид) с пълна увереност и нахалство си предлага услугите, кандидатствува за депутат и властник !
цитирай
2. aip55 - Браво и от мене
13.04.2013 20:47
Анализите Ви винаги са на ниво. Изяснявате аргументите така, че всиччки да Ви разберат. Хубаво е, че ви има. Поздрав
цитирай
3. dedenze - Благодаря sande !
13.04.2013 21:12
От всичко най лошо е да се мислиш за велик и да подценяваш хората, все някога за това ще си платиш !
цитирай
4. dedenze - Благодаря aip55 !
13.04.2013 21:14
Аз се радвам искрено когато имам съмишленици !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3475654
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930