Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2013 12:01 - Партийни въпроси
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2997 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 18.03.2013 16:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

          За 24 години след избухване на „демокрацията” в България се нароиха и регистрираха над 700 партии. Някои просъществуваха седмица, месец, други удържаха почти през целия период. Най - жизнени се оказаха тези, които са пряко свързани със създаването на олигархични и монополни структури, допуснали чуждите „инвеститори” в търговията, медиите, резпределителите и услугите. В платформите на всички партии на първо място е заложена  постоянна и неуморна, себеотрицателна и героична грижа, за народа и държавата. Изпълнени са с огромни, любовни и екзотични обещания, жертвоготовност в името на нацията и просперитета на всички българи, галещи ухото и приспиващи бдителността и съмнението. Използувани са всички изразни и медийни средства, портрети, паметници, годишнини, родни светини и герои за да ни уверят в обичта, мисията и мисълта за нас, обикновените хора !
         Щастливи българи, здрави, богати, обгрижени, обгърнати с внимание и уважение, проспериращи в челните, световни класации !? Дума повече няма да напиша в тази посока, моля не чупете клавиатурата и монитора от щастие !
         Искам да задам няколко елементарни въпроса, към всички, наши, партийни добродетели и техните симпатизанти. Тук в блог.бг поименно и пониково се знаят и техните, надъхани бардове, може и те да отговорят солидарно !? Питайте и всички застъпници за партиен избор, по отговорите, ще ги познаете !
          1. Защо не приемате закон за мажоритарен избор с гласуване ДА и НЕ за всеки кандидат, какво пречи за подобен избор!? Пояснявам : Партията ви, издига един или няколко кандидата във всеки, отделен, избирателен район, този който събере най- много ДА, става депутат в НС или печели избора !
          2. Защо не се откажете от всички видове държавни субсидии и да разчитате само на членския внос !? Защо не въведете тази система:
http://dedenze.blog.bg/politika/2011/08/13/mejdinno-prekrasno-reshenie.801070

          3. Защо не ограничите предизборната агитация само в интернет и чрез събрания и митинги!? Други медии да не се използуват.
         4. Съгласни ли сте вашият, партийно предложен и избран депутат за мандата на НС, да замрази членството и да работи за всички, според изискването на чл. 67. ал1 от Конституцията ?
          Тези прости и ясни въпроси стигат, ако партиите отговорят честно и искрено, на всички ще стане ясно, че държавния модел у нас е грешен, престъпен и безперспективен ! Изборите тропат на вратата, изхода от тях ще бъде гарантирано, поредната агония. Никой няма да събере необходимият брой гласове за самостоятелно управление. Избирателната активност, ще бъде ниска и резултатите, ще фалшифицират действителността. При заявените, антагонистични, партиини позиции, не са възможни успешни коалиции, освен ако за пореден път си плюят в гьонсурата и курвенски се прегърнат заради пустата далавера и келепир !? Голяма част от политическата класа, освен пари, понаучи служебно езици, купи си имоти по света. За тях е лесно, куфарите са готови, за нас ще оставят чуждите, овълчени фирми и пустинния остатък от България. Реално ще ни насадят за пореден път на пачи яйца и безкрайна, скъпа, изборна спирала, безвластие и автопилот ! Ние по стар, християнски обичай пак ще им простим, днес е денят за прошка, но съм силно разколебан, кога и на кого, трябва да се даде !? За геноцид давност и прошка няма и не трябва да има !
        В днешната ситуация има само един избор и път – пряка демокрация, мажоритарни избори, безпартиино НС и програмно правителство! Работете, мислете българи, друг никой не може да ни помогне ! Не вярвайте на компроментирани престъпници и еничари !

image
image





Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dedenze - Молба
18.03.2013 18:01
Задайте тези въпроси и на протестиращите хора на улицата ! Истинската демокрация не се купува и внася, тя трябва да се роди и изстрада от всички хора ! Икономическите и социални искания са пряко свързани с начина на изборите и избраното държавно устройство. Какво още трябва да се случи, за да разберем, че т.н. представителна, партийна демокрация тук не работи и ражда корупция и ликвидация !
цитирай
2. alexs - нали трябва да паратизират на наш ...
18.03.2013 21:06
нали трябва да паратизират на наш гръб....Нашите политици да разберат че трябва да играят честно ....и във футбола и във политиката лъжеш ли червен картон.
Проблема че се e обезличил парламента
Депутатите да назначават премиера и да го командват
....парията трябява да има цел благодненствието на нацията а не да обслужва Вожда и тези които стоят зад него ...

Десетте Божи заповеди в политиката да се спазват
да нямаш други богове, освен Мене.
[20:4] Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята;
[20:5] не им се кланяй и не им служи, защото Аз съм Господ, Бог твой, Бог ревнител, Който за греха на бащи наказвам до трета и четвърта рода децата, които Ме мразят,

[20:13] Не убивай.
[20:14] Не прелюбодействувай.
[20:15] Не кради.
[20:16] Не лъжесвидетелствувай против ближния си.
[20:17] Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си, (нито нивата му) нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, (нито никакъв негов добитък) - нищо, което е на ближния ти.
................
Патриaрха често ходи при политици да им каже това ...
цитирай
3. dedenze - Така е Алекс !
18.03.2013 21:15
Тук Бога е Народа , псевдо Буда и не само той, това не го разбраха !
Помислиха си, че могат да го клатят и тормозят лесно и безвъзмездно !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3480469
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930