Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2013 15:34 - Професия политик
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2473 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 14.03.2013 18:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

           Някои си мислят , че като излезеш на един митинг, шествие, протест и така ставаш политик !? Нещата са много по- сложни, политик не е професия, това по- скоро е диагноза. За това е нужно да бъдеш енергична, артистична, нарцистична натура с грандоманско самочувствие и пълен, хладен непукизъм. Успешните политици, които искат да останат в историята с добро и зло, трябва да бъдат задължително нацисти ! Тук е описано, как се постига това, още с домашното възпитание:
http://dedenze.blog.bg/politika/2011/04/21/kak-se-stava-fashist.733171
          Освен нацизма има и нещо друго изключително важно ! В историята и душите на хората остават тези, които са се раздали в името на нацията, безвъзмездно. Тези, които не са използували политиката и властта, за лично, семейно облагодетелствуване. В техните ръце са били всички ресурси на държавата, но те не са крали и заделяли, не оставят пари, наследствени имоти, наследниците им са принудени да работят. Тук не става дума само за законността, особено ако си едноличен диктатор, тогава сам можеш да напишеш закона и да оправдаеш всички действия! Явно става дума за фанатичен идеализъм и човешки морал ! Това обяснява и народната любов към нашия диктатор Живков, хиляди надъхани и предубедени следователи, служби, агенции, разузнавания, банки, съдилища не намериха нищо освен одялото и „кърпените” чорапи !? Минаха от тогава 24 години, на хранилката се изредиха десетки партии и 13 правителства. Привилегиите от живково време не само, че не се премахнаха, а се обогатиха във всички сфери. Чистите, неопетнени, небръкнали в меда хора сред тях, се броят на пръстите на едната ръка ! Участието в политическият живот на България, даже само за няколко месеца, стана пожизнен източник на богатство, имоти, обслужване, коли, охрана и пр.... Така се роди нова, законна корупционна, недосегаема, експлоататорска класа – класата на политиците. За нейната сигурност, безнаказаност, безотговорност и гарантирано бъдеще работят всички хора от земеделеца до Главния прокурор !?
         Освен огромната демографска, национална катастрофа и страшен геноцид, наложен от свои на свои, от богати българи на бедни, вече ясно се вижда опита за тотално унищожение на държавата и народа. Няма граници и армия, няма национални цели, станахме сащофили, но само в частта на ниската култура и холивудски ценности и подражание. Отново си прекроихме историята и станахме просещи членове на ЕС, редом с държавите, които винаги са мачкали и спъвали България в годините след Освобождението до днес ! Хората изгубили всичко, даже вярата и надеждата за нормален живот, за работа и семейство, излязоха на улицата ! Те вече няма какво да изгубят, единственият изход е да бъдат изгонени или унищожени !? Държавните и частни медии ги осмяха, представиха ги в лумпенска светлина, интелигентничко им заобясняваха и залъгаха в един глас, че няма изход. Любимеца Борисов, хитро подаде оставка, за да запази системата на гласуване и партийно управление за следващите 4 години. Всички партии му благодариха и му обещаха, богата почивка в следващото НС в чудната и сладка роля на опозиция! В единен хор запяха, лъжовната песен -световна криза е, трябва да търпим и чакаме още много години . Простият българин пак не разбра, че криза има там, където има финансови средства и производство – ние нямаме нито едното, нито другото и за това, няма как да зависим от световната криза! Единствената зависимост е при разпродажбата на държавната собственост – липсата на купувачи, наричани „инвеститори” и последващо бързо изяждане на получените средства ! Нашите политици реално са ликвидатори, с външна протекция и задача, ако това не е така, тогава са необразовани, ниско интелигентни и скопени !? 24 години ни лъжат и увещават, че всичко трябва да е частно и тогава ще цъфнем и вържем но уви ! Ето прочетете тук, какво става по света, какво правят другите цивилизовани народи и защо не са в криза :
http://geopolitica.eu/spisanie-geopolitika-broi-6-2012/1351-golyamoto-zavrashtane-na-darzhavniya-kapitalizam
           Нашите политици не четат, не обичат подобни статии и изследвания, защото не желаят да си усложняват живота и ограничените мозъчета с държавно производство,  национализацията я представят в октомврийските краски на 1917г., а не като форма на държавен контрол и грижа за хората. Продължават да пеят старата и тъпа песен, вече 24 години, че комунистите са виновни за всичко ?! Пропускат, че САЩ национализира банки и фирми за над 2 трилиона долара за да защити американците, работните места, спестяванията им ! Не бива да не отчитаме и факта, че в американските домове има над 200000000 (двеста милиона) бойни единици от различни видове оръжие.
http://dedenze.blog.bg/lifestyle/2011/12/17/oryjie.868268


         Нашите политици за 24 години, доведоха хиляди българи до просешка тояга и милиони до нерадостна имиграция! Поставиха хората в безизходица, израз на което е самозапалването и самоубииствата ! Те трябва ясно и точно сами да си отговорят ЗАЩО, да върнат окраденото, да бъдат анатемосани, съдени и изгонени от управлението на държавата, преди назряващият, народен линч !
         Някой надъхан, участвувал в грабежа и геноцида ще каже: е как, може ли без партии, нефинансирани от държавата, без професията политик ? Може уважаеми сънародници с мажоритарни избори и пряка демокрация, развитите държави в света го правят !

 

image Партиите !
image
image

Бойковата магистрала - път през пустиня за колите на ЕС !

image

Резултата след 24 години !

image



Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. alexs - Тези неща за които говориш ще зап...
15.03.2013 12:14
Тези неща за които говориш ще започват да се случват след известно време! Поздрави!
цитирай
2. dedenze - Дай Боже alexs !
15.03.2013 12:50
И аз вярвам, че хората ще се събудят, дано съм жив до тогава !
цитирай
3. dedenze - Искам да добавя
18.03.2013 17:08
В държавите с пряка демокрация, хората занимаващи се с политика израстват бавно, народа ги избира и издига според популярността и заслугите ! Медиите смело и агресивно надничат навсякъде ! При нас е точно обратното, шефа на т.н. ДКЕВР, вместо да се грижи за социално справедливата цена на енергийните източници се оказа корумпиран пеликан, но след като си подаде оставката. За да получи пълен медиен и партиен комфорт, представяте ли си на кого и как е снасял !? Това е и партийно, държавно, организираната престъпност ! Битият бит, .... Кервана си върви....????.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3480927
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930