Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2013 13:56 - Събутите гащи на Октай !?
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 4138 Коментари: 10 Гласове:
10

Последна промяна: 21.01.2013 22:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

            След голямата „екскурзия” по време на възродителния процес, над 350000 мюсюлмани напуснаха България, тук останаха около 600000, което съставлява 10% от населението. В тоталитарните години упорито се изграждаше образа на турчина, втора ръка, поробител, безмилостен агресор и лош човек, като в основата на тези качества се поставяше мюсюлманската религия. Странно, в житейската действителност,  между хората конфликти на религиозна и етническа основа нямаше. Те живееха в мир, разбирателство и взаимопомощ, имаше смесени бракове и пр....Работил съм с много мюсюлмани и твърдо мога да кажа, че са способни и отговорни хора, на които може да се разчита при трудни условия... Те имат силно изградено чувство за чест и достойнство, семейна, патриархална ерархичност, която в останалите българи и етноси се наблюдава в значително по- малка степен. През годините и до днес, малко хора разбраха и оцениха истинските недостатъци на деформациите, предизвикани от мюсюлманската религия, водещи до бит и порядки, изоставащи от съвременните изисквания на цивилизацията. Християнския свят поведе война срещу религията, а не срещу нейното тълкуване и използуване за политически и геостратегически цели. Винаги съм търсил религиозните различия и от оскъдните материали, стигам до констатацията, че що се отнася до човешките добродетели, такива разлики почти няма, т.н. 10 божи заповеди и тяхното послание се съдържат в почти всички, под една или друга форма. Разликите се основават на тълкуванията, внушенията и силата на различните общности – синоди, папство, мюфтийство, както и на десетките особености в ритуалите и обрядите. Некадърните журналисти и поръчковите медии, повърхностно ги пропускат и не оценяват по значимост и същност. Християните, реално и умишлено не познават мюсюлманството и обратно. Никой не анализира и не посочва, че в основата на религиите и изстъпленията стои бедността, неграмотността, невежеството и ниският интелект.
            Мнозина гледат поръчковата сапунка „Великолепният век” , целта е да се покаже на Европа, „високата цивилизованост” на Сюлейман Великолепни и хуманното отношение на религията към жените ?! Сериала до такава степен деформира историческата истина, че принуждава Реджеп Ердоган да порицае публично сериала и телевизията която го излъчва.
http://dedenze.blog.bg/lifestyle/2012/12/06/jeni-i-religii.1028128


           Най- големият недостатък на мюсюлманството по света, това е отношението към жената, не приемането и за човек, а като разменна, покупаема вещ, инкубатор, без род и принадлежност. Така се ражда и неписаното в корана, отмъщение и унижение, свързано със скопяването на мъжа и аналното му обезчестяване, с което го свежда и прави равен на най- унизеното и долно същество – жената. Гледайте кадрите от видеото, независимо че много от тях са умишлено изрязани ! Заловения Муамар Кадафи е обезчестен зверски с някакъв предмет, публиката ликува !
          Преди дни бе направен зрелищен опит за покушение над лидера на ДПС Ахмед Доган, по време на партийна конференция, на която той се оттегля от лидерското място. Медиите не показаха доклада и посланията на Доган, но сцената с пистолета и побоя обиколи света и не слиза от заглавия и предавания !? Коментарите са политически, противоречиви и почти не отразяват обективните и срамни за цяла България истини ! Вижте сега кадрите с ареста на Октай, опита да му бъдат свалени гащите и откъснато мъжкото достойнство. За щастие, Бисеров го спасява „частично” !? Така, че мюсюлманите от целия свят, трябва сериозно да помислят за подобно поведение и отношение, особено към жените, то няма нищо общо с Корана и обрича подобна религия на гибел !

           Но, нека не си кривим душата и да обвиняваме само мюсюлманите, идиотизма и невежеството, посредствеността и липсата на човешки добродетели не подминават и християнството. Ето и убийството на семейство Чаушеску, кое е по- цивилизовано, да не би фалшивия процес и това, че не са обезчестени !? Омразата, сатанизирането, отричането на по- различните от нас, опита да раздаваме лично правосъдие, не решава нищо и не води към мир и прогрес, точно обратното. Премахването на етническото гласуване и предпочитания, не се решават с изцепките на Сидеров и откачените му претенции, с лукавството на Борисов и Цветанов, популизма на Станишев,с плонжовете на Костов, с политическото говорене. Просвета, знания и търпимост, състезание в културата, науката, изкуство и спорт, производство, ако някой има особени предимства и самочувствие, да ги доказва там, а не да прави опити за сеене на омраза и разделяне на хората. Това е практическата демокрация, която трябва да подкрепяме, другото е имитация !

 

imageimage


image











Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kakvonovo - и аз не исках да ти пиша, но
22.01.2013 17:02
по време на "екскурзията" страната фактически е напусната от малко под 125000 души, приемането на преселниците в Турция беше спряно от турската страна, защото Тодор Живков отказа да подпише международно споразумение за пенсиите на изселниците! А що се отнася до разликите между християнството и исляма : има една (най-съществената). Мюсулманите по доктрина не се смесват с другите вери! Те не са за съвместно съществуване!
Понеже Християнството е измислено от евреите за да се скрие истинското божие начало, а мюсулманството е създадено (от същите евреи) за да унищожи християнството. Темплиерите (истинските) имат мнение по този въпрос. Както вероятно знаете няма на света други религии освен юдаизма и исляма които открито да проповядват пренебрежение към другите религии и хора! Те самите носят деструкцията в основата си и не очаквайте милост!
цитирай
2. dedenze - Не знам какви информационни източници ползувате kakvonovo, определено не са вярни !
22.01.2013 18:08
Над 157000 турци са напуснали България до 1951 г. от освобождението. По време на Възродителния процес са над 300000 и са се изселвали не само в съседна Турция, която тогава поиска с основание хуманитарна помощ от ООН. Някои източници посочват до днес обща цифра над 1137000 души. Да приемем, че половината е вярна, пак звучи много зловещо ! Много видове има мюсюлманската религия, както и християнската. Повечето от тях са за съвместно съществувание. Забележете че по време на турското робство, рядко е имало насилствена смяна на религиозната принадлежност и в повечето случаи се е извършвало по чисто икономически причини ! Ако днес се предложат подобни условия, на днешните българи ( приблизително парична сума с осъвременена покупателна способност над 200000 лв) за седмица всички ще станат мюсюлмани !? Не съм религиозен и богослов, но мисля, че в 21 век да се размахват религиозни вярвания и хората да се избиват заради Мохамед, Аллах, Христос, Юда....е смешно, тъжно и далеч от науката и човешката цивилизация ! До днес религиите са отнели безмислено живота на милиарди хора, крайно време е това да бъде спряно, ясно и точно осъдено от всички !
цитирай
3. zaw12929 - СТИСКАМ ВИ РЪКА,.ЗА РАЗУМА... КОЙТО НИ ЛИПСВА
22.01.2013 19:00
Ако всички преценявахме, като вас, "че са способни и отговорни хора, на които може да се разчита при трудни условия... Те имат силно изградено чувство за чест и достойнство, семейна, патриархална ерархичност, която в останалите българи и етноси се наблюдава в значително по- малка степен...

МОЖЕХМЕ ДА ПРЕОДОЛЕЕМ И КРИЗАТА И... ДА ЖИВЕЕМ УМНО, ЗАЩОТО ДА, РЕЛИГИЯТА ИСКА ДА СМЕ ДОБРИ...
НИЕ ТЪНЕМ В МИЗЕРИЯ, А ТУРЦИЯ Е С РЪСТ НА ИКОНОМИКАТА 7%
ИМАХМЕ И НИЕ РЪСТ... ДАЖЕ И ПО ВЕСОК, А СЕ СРИНАХМЕ... БЕЗ ЕДИНСТВО НЯМА УСПЕХ
цитирай
4. dedenze - Благодаря zaw12929 !
22.01.2013 19:20
Всеки който сее злоба, насилие и разединение, утре ще жъне демони !
Пустият партиен келепир, загърби всичко човешко, превърна ни в кръвожадна глутница, бездомни кучета ! Тъжно и страшно !
цитирай
5. demograph - Да се надяваме
22.01.2013 21:16
dedenze написа:
Всеки който сее злоба, насилие и разединение, утре ще жъне демони !
Пустият партиен келепир, загърби всичко човешко, превърна ни в кръвожадна глутница, бездомни кучета ! Тъжно и страшно !

че ТЕЗИ който сеят злоба , насилие и разединение утре/дал бог наистина утре/ще ги отнесат демоните.
Те не са българските граждани. Това се натрапените на българските граждани управници. Няма значение нито етнос, нито религия.
цитирай
6. bogdan33 - Имаш право но и бъркаш. Едно е да ти ...
22.01.2013 21:29
Имаш право но и бъркаш.Едно е да ти откъснат оная работа с ръце,друго е да те изнасилят с кол и да те размажат с камъни и шутове докато мърдаш и съвсем друго е да те застрелят с автомат калашников 7,62мм.Крайният резултат е един и същ ама до там се стига по различни начини.А ако беше мъж Чаушеско или поне подобие на мъж след изслушване на смъртната присъда като последно желание би поискал пистолет с патрон в цевта.Обидно е да умреш разстрелян като животно с вързани ръце и крака,но все пак е по добре отколкото на кол или разкъсан жив.Ти недей да съдиш от българските мюсюлмани че са нормални и да си мислиш,че всички са такива.Незнаеш просто кви има... Е тия с коловете и камъните са нежните така да се каже.И още нещо.Христянският свят винаги е водил борба за оцеляване.Защото и до ден днешен коранът призовава де що има правоверен да реже главите и да трепа с тояга и камък друговерците.Така се ходи в техният рай.И недей сега със старият лаф "те преди и испанците са избили индианците а са били христяни" Да,така е,но онези времена са били такива,ония маймуняци са били канибали и са си клали самички децата в името на някое божество.А испанците поне имат доблеста да си признаят,че са го сторили.Няма да споменавам едни други дето обясняват,че турско робство не е имало и едва ли не българите насила са плащали с пари,деца и стока на турците.Щот им дошли на гости.А и да не мислиш,че през тия 500 години турците не са си правили кървави погроми на квато си искаш основа?Башибузуците кво са били?Черкезите избрани специално най-големите изроди и докарани тук за да се "забавляват".И кои ли още не.А българите са били животни.Жените да раждат,мъжете да бачкат останалите ги колят.И най-вероятно тия "турци" дет са останали след освобождението са си били чисти българи.На които предшествениците им са били насила ислямизирани.Знаеш как е било.Дръвника или алах.А на повечето мюсюлмани им е много гот щот религията им ги централизира и ги прави господари.На жени и неверници.Как да им е зле.?
цитирай
7. dedenze - И аз на това се надявдам demograph !
22.01.2013 21:33
Лошото е, че така здраво са се окопали и впили в телата ни, че много невинни хора ще повлекат със себе си !
цитирай
8. dedenze - В историческото развитие на човечеството има всякакви примери №6.
22.01.2013 22:25
Да не забравяме, че турската армия е наемна и Бългаия е поробена с активното участие на българи и християни !? Погромите и кланетата, правени от българи преди и след приемане на християнството също не са били малко. Да пиеш от череп, макар и на Никифор, не е за хвалба . Не бива да се мери с двоен аршин особено в историята. Особено много не трябва да се забравя факта, че живеем в 21 век и приемаме картина директно от повърхността на Марс. Дялбата по религиозен признак е символ на бедност, неграмотност и нисък интелект, още по- малко за сеене на омраза и агресия.
цитирай
9. stevilia - :))
16.02.2013 21:55
Интересен и изчерпателен пост.Без толерантност,няма бъдеще за никого!!!
Все пак 21 век сме!!!
цитирай
10. dedenze - Благодаря stevilia !
23.02.2013 02:02
Радвам се когато имам съмишленици !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467365
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031