Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2012 15:32 - Абсурдистан
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1816 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 01.11.2012 23:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

           Тъжно е земният ти път да приключи в такава държава, още по-страшно е, сега да се родиш в такава Родина. Кой и как я превърна от райска градина в Държава на абсурдите:
http://dedenze.blog.bg/politika/2011/02/26/etimologiia-na-syvremennite-nashi-politici.694540
http://dedenze.blog.bg/politika/2011/07/20/prehod-za-naivnici-hronologiia.787030                 
       Така се стигна до днешният ден в който за да живееш в България, трябва да си доста богат, да имаш приходи от другаде, или да държиш в ръце монополно производство, горива, енергия и власт. Останалите, просто са ненужни и подложени на икономическо и морално изтребление:

http://dedenze.blog.bg/politika/2011/07/02/genocid.775522
         Някой космополитен и идиотизиран тип, припечелил с нечисти и незаконни сделки, сигурно ще възрази. Частните олигархични медии в един глас, ще запеят приспивната песен, че сме най- стабилните, най- умните и перспективните в света. За по- малко 5 % от българите, добрали се до народната баница и разпродали държавата, сигурно е така. Но сред сапунените сериали и стъклени фасади, не се чуват радостни възгласи, няма спокойни и сигурни хора, няма веселие, не се раждат деца, няма бъдеще ! Такова, бляскаво обещават само партиите за предстоящите избори, платени от нашите, оскъдни средства . Тук в Абсурдистан вече управляват само чуждите пари, „щедро” предоставени срещу солидна лихва. Хората загрижени за Отечеството ясно виждат и знаят, че няма и даже чисто теоретически, не е възможно да има успешно, партийно управление. Бедна България, падна в капана на т. н. „демокрация”, ние сме длъжни да изпълняваме и  да се подчиняваме на „директивите” от ЕС, НАТО, САЩ. Нито една партия не може да влезе във властта, без тяхната подкрепа и съгласие, така на политическата сцена се появи и ГЕРБ и Бойко ! За секунда не допускайте, че вие с вашият вот сте ги довели на власт. Системата за промиване на мозъци, чрез медии и внушения, чрез намеса във вътрешните работи, отдавна е измислена и се ползува от крупният, финансов капитал. Ето някои, най- пресни, напълно абсурдни резултати от последното управление на ГЕРБ:
         - Получаването на нов облигационен заем се отчита като голям успех !?
         Заем уважаеми сънародници, защото няма достатъчно пари в държавната хазна, кой, как и с какво, ще го изплаща при неработеща икономика и огромна, разрастваща се безработица!? Не е нормално да се хвалиш, че живееш назаем! Същевременно се строят магистрали, зали, правят се сапунени сериали, приватизира се всичко останало без никакви инвестиции в производството на нещо годно за световният пазар, носещо приходи !?  Отрицателният търговски баланс се увеличава и държавата живее на заробващ с лихви кредит. Резултата от всичко това е очевиден Гърция, Испания и пр.... 
        - Уволниха съдия просрочил над 50 дела с което са ощетени десетки граждани и реално лишени от правосъдие.        На пръв поглед изглежда правилно решение, но остава съмнение за разчистване на сметки, защото подобни не наказани съдии се оказват десетки и е масова практика!? В очакване на европейският доклад, беше дадена една дребна жертва !? Даже Президента „гербист” странно не се съгласи с уволнението. Просрочването, размотаването, уж липсата на доказателства, неявяване на свидетели, разболяване, са известни, напълно законнни  хватки ! Уволнението е дребно наказание, защото подобни нарушения, никога не се допускат „случайно”, обикновено са много, добре платени. Престъпността у нас е организирана от партиите и техните представители в парламента, затова няма виновни и осъдени. Разделените власти са си създали такова хитро законодателство с което са недосегаеми и невинни. Тук трябва да се отчете огромен, български принос с единствена цел разграбване и безнаказаност. За яснота: 23 години кипи и прекипява, „законотворческа” дейност в парламента за 7 милионна България!?
Възниква елементарен въпрос, защо „Великото народно” събрание, когато приемаше с овации планът „Ран- Ът” не прие 1:1 и тяхното американско законодателство, те са наши стратегически, нови партньори, братя по оръжие !? На кого беше нужно вашето законотворчество скъпи партиини мошеници и до къде я докарахте!? Ако утре имате смелостта да направите референдум за забрана на политическите партии в България 95 % от хората ще подкрепят забраната !!!
         - Поредното увеличение цената на електроенергията с 13,5% и още едно увеличение до края на годината ?
         Вярно, че много класни, лекари психиатри напуснаха страната, ако трябва да повикаме от други страни, за да ви прегледат дами и господа управляващи! Отказахте строежа на АЕЦ Белене и го отчетохте като голям успех, обявихте, че имаме достатъчно електроенергия и повече не ни е нужна. Оспорихте цената на енергията от АЕЦ,  единствени в света, я обявихте за по-скъпа от другите източници. Сега изпълнявайки евродирективи, слагате на гол тумбак чифте пищови и карате народа да плаща на частни лица т. н. зелена енергия. Свещенната неграмотност и робска психика на хората, не бива да ви дава основание за неморална експлоатация , ако мислите държавнически, поне ще изгоните частниците от енергийния сектор !
        - Ще караме на фарове целогодишно !?
        Това е черешката върху ГЕРБ тортата от екскременти. Каква невероятна грижа за сигурността на хората ! Никой не задава въпроса, защо бензина стана по 3 лева ? Никой не оспорва некомпетентното твърдение и лъжа, че разхода на бензин от фаровете се увеличава само с 0,01% !? В България явно не останаха хора, владеещи простата аритметика, камо ли по- сложната. Ето една проста сметка: при къси светлини имате включени  2х55 вата фарове , 2х 15 вата габаритни стопове, 2 х 5 вата предни габарити и така общо 150 вата. Като отчетем загубите в алтернатора, станаха 200 вата ( при ниски обороти доста повече). Масово използуваните автомобили са с мощност на двигателя 50 киловата, следователно разхода се увеличава с 0,3- 0,5 %. Няма да отчитаме разходите за лампи и акумулатори, замърсяването на въздуха, глобите, сумарният ефект от милиони движещи се превозни средства. Пита се защо ни лъжите и в тази стагнация и кой ви бие по- главата да въвеждате подобни изисквания, чии интереси защитавате!?
http://dedenze.blog.bg/drugi/2012/07/04/evropa-prycna-nie-shte-se-.975766
  И т .н........

       Родил съм се по време  изграждането на „развито социалистическо” общество. Издържах невежеството на Живков и речите с пожелания „ До днес правихме полупроводници, от утре ще правим цели проводници!” Трябва да се признае обаче, че той вложи всичките си сили и възможности за просперитета на държавата в онези времена и условия ! Сега живея в Абсурдистан, с такава, просперираща тъпота, престъпност, разруха и безпътие,  действителност, която не съм допускал, че може да се случи, а камо ли да се живее в нея !?. „„Комунизъмът” бе арно утепан, долази „капитализъмът” и он, ке ни утепе сите ! - За жалост, шопа е напълно прав !



imageimage       
image

 





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - А ние с мъжа ми ще ходим в Индия и ще се ...
21.07.2012 16:53
А ние с мъжа ми ще ходим в Индия и ще се возим на слон.
цитирай
2. dedenze - Странен коментар !?
21.07.2012 17:10
Може би ще останете там завинаги ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467520
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031